Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Aztán most lehet, hogy nekem ugratok de én egy kicsit máshogy állok neki a dolognak. Én a konzol legnagyobb előnyét a használt játékokban látom. És akkor nem beszéltem a felezős mókáról...meg hányan vagytok itt, akik USA meg guatemalai acc-al mókolnak.

    Egyrészt én biztos nem akarom megtartani a lemezes játékot... túl fogok adni rajta, 2-3000-res bukóval. Nem akarom gyűjtögetni őket itt a polcon, se a fiókba. Ezzel sokan mások is így vannak. De fordítva is....ha nem kell neki és odaadja 10-ért, akkor miért vegyem meg a boltba 18E-ért? A Mafia 3-ig én is előszeretettel rendelgettem pre-order játékokat. De az ott nagy pofon volt.

    Másrészről meg szerintem azért annyira ne védjük a kiadókat... Ne csináljunk úgy, mintha nem próbálnának meg itt-ott lehúzni. Nincs demo, nincs trial...de embargó az van.

    Jön egy játék pl. a Witcher 3. Látod, hogy tartalmas...látod, hogy foglalkoznak vele. Az első dlc 3000 volt a második meg 5000. Nevetséges és ha duplája lett volna is azonnal megveszem, mert jó a játék és ilyenre az ember nem sajnálja. Engem rohadtul nem zavar a Season pass-se...mert ha jó a játék akkor persze...take my money.

    Jó példa erre az Ubisoft. Csak annyit ad a játékaiba, amennyit muszáj. (AC-ket nem követem) Nem is akar egy Rockstar színvonalú játékot csinálni...mert minek. Így is megveszik. Jó világos, ha mindenki csak 5 évente adna ki játékokat, akkor nem tudom mivel játszanánk. :) Meg hát nem is teheti meg minden stúdió, hogy egy ilyet összerakjon. De azért tegyük egyik oldalra a Witcher-t, RDR-t, GTA-t, GOW-ot, Spidermant és most mellé a másik oldalra meg Mafia, Crew... stb.

    Harmadrészt meg szerintem bele van ez kalkulálva az árba... Szóval nem kell őket sajnálni. Nem azért lett egyes játék sz*r mert azt mondták a fejlesztők, hogy "úgyis használtan veszi meg, nem kell annyira ráfeküdni srácok".

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák