Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Adam_Shepard #151017 üzenetére

    Mások nem tudom, hogyan, de én profi vagyok. :DDD Csak mondom.. :D

    Én tegnap akartam megvenni egy Special Edition-t. De az eladó nem postázza.. Gyönyörű kiadás. Bár nem tudom adjak e érte 15-öt, mert most Ádi haverom adta kölcsön. És a 0 és 15ezer között azért van némi árrés. :D

    Egyébként meg nem értelek. Engem az első pillanattól kezdve sokkolt ez a játék. Úgy sokkolt, mint még semmi más. Neked nincs meg az az érzés, hogy ilyen játékot még nem láttál soha?! Meg az apró, milliméterre kidolgozott részletek? Gondolom a sztori, a karakterek nem fognak meg. Azzal mondjuk nehéz mit kezdeni.

    És ha már Naughty Dog. Ezek megszállottak! Míg játszottam a játékokkal, azon gondolkodtam, hogy olyan megszállottak mint a Japánok. Amikor minden apró részletre figyelne. Nekik nincs olyan picike dolog ami "elmehet" kidolgozatlanul, mondván ennyi belefér, ez csak egy játék. Látszik, hogy 100%-ig feszegetik a saját, és a konzol határait. Nem elég nekik a "jó". Nem sok ilyen fejlesztőcsapat van a világon. 3? 4 talán.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák