Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Segítsetek. Rágom haver fülét, hogy vegyen PS-t. Sínen vagyok, de belekérdez a dolgokba (annak ellenére, hogy annyira ért hozzá mint én a rakétatudományhoz. :D ) Szal' neki OLED UHD Tv-je van. Szóval a Pro-t mondom neki már alapból. De rögtön nyomja, hogy nem az Xbox X a legerősebb konzol?! :D Mindegy is, megértette, hogy kitörölheti a seggét az erővel.

    Viszont egy dolgot én se vágok. Most ha ő vesz egy Pro-t és leültetem végigtolni az Uncharted Drake Collection-t. Akkor neki az milyen felbontásba, fog futni? Mert vágom, hogy van a Pro Echanced jelölés pár játéknál. És tudtommal az a választható grafikai opciókat jelöli többekközt(? ). De mi van a többi játékkal? Milyen felbontsában futnak? Milyen fps-sel? Szóval nehogy megvetetem vele aztán homályos, kockás legyen a kép a 4K-s tv-n. Nyugi, tudom nem lesz az, de részletesebben, hogy működik a pro?

    És mi ez az elsötétülés? Mert ha előjön nála, akkor tuti szétveri a fejemen a konzolt :D

    Holnap vagy holnapután mutatom neki meg a Slim-et, meg a játékokat, tuti rá fog kapni.

    Ja meg ilyen szakmai kérdése volt. "Fehérbe van"? :DDD Mondom van. :U

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák