Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    válasz WaterWave #144342 üzenetére

    Tehát azt mondod most, hogy hazudok. Oké, ülj le barátom, 1 -es, gratulálok. Ezzel a kommenttel az a kategória lehetsz, aki pénzes, és megteheti hogy drágát vegyen, ezért vettél egy 600K Forintos erősítőt, kitudja mennyi pénzbe kerülő hangfalakkal (nem is izgat), de úgy igazából nem is értesz az egészhez.

    A blődség tetőfoka összehasonlítani a jó drága rendszeredet egy 30K Ft -os headsettel, és egy 12K Ft -os külső USB hangkártyával. Meg úgy általában egy házimozirendszert összehasonlítani egy fejessel. Hiába audio termék mindkettő, de homlokegyenest másról szól mindkét eszköz.

    Azt viszont azért ne mond már meg, hogy én mit hallok a korábban említett fejes + hangkártya kombóval. Volt már nem egy fejesem, kicsit olcsóbbtól kicsit drágábbig, (valamint én is rendelkezek egy 5.1 Pioneer házimozival, kis szobában van a PS -hez használva, szükségtelen volt nagy teljesítményűt venni), nem vagyok se hangtechnikus, se audio gigamega szakértő, viszont vagyok annyira vájtfülű, hogy észrevegyek különbségeket a hangzásban különböző rendszerek, fejesek között.

    Az, amit meg használok és írtam róla egy rövid beszámolót, nem jó élményt ad, hanem fantasztikusat. A virtuális 7.1 remekül működik, és nagyon jól okosítja a sztereó fejest, nagyban érzékelhető a különbség natúran használva az Alpha -t, illetve a G1 -el használva.

    Nyilván van bőven feljebb a fejeseket, illetve a hangkártyát illetően is, de az általam megszabott keretbe beleférő Alpha + G1 páros tökéletes ár/érték arányban, minden Forintomért azt kaptam, ami járt.

    Komolyabban játszó, esetleg eSporter emberek előtt meg ne nagyon említsd meg ezt a "headset virtuális 5.1/7.1 vs nagyon drága házimozi" témát, mert beégés lesz a vége. Biztosan nagyon jól szól a rendszered, ezt nem vitatom el, de komoly játéknál mit sem ér, mert a headset általi közvetlen hangok a fülben fogják csak tudni javítani a hallás képességét a játékokban, nem a házimozi. ;)

    Amúgy no offense, csak nem szeretem ha azt mondják, hazudok.

    (#144384) SH4D0W2011

    Nagyon szívesen! :R Átmásolom az írást majd abba a topikba is. :K

    Eléggé nehéz csatlakoztatni a kábelt a fejhallgatóba tényleg, először pislogtam, hogy mi a franc, aztán kicsit bátrabban beletolva már sikerült (nem mertem erőszakoskodni az újdonsült fejessel :DDD).

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák