Új hozzászólás Aktív témák

  • ProEvoFan

    nagyúr

    válasz dollarZ18 #141383 üzenetére

    Tényleg nem akarom lekicsinyíteni senki erőfeszítését bármilyen trófea megszerzését, de nem értek valamit és máshogy nem tudom megkérdezni csak ha megsértek valakit, ami nincs szándékomba.
    "A hatékony trófea vadászat a legkisebb ellenállás útjáról szól. Minek farmolnál 100 órán keresztül, ha 20 óra alatt meg tudod oldani?Ettől még nem lesz valaki jobb/rosszabb játékos, ez nem csalás "
    Akkor mi értelme van az egésznek, ha könnyített úton szerzed meg?Vegyük például erahurkat.Tényleg kurvanagy teljesítmény a három arany trófea.Nyerj sport módban online 96(?) futamot, érj el 65 polet és menj végig 368(?)
    futamot.Ezeket mind megcsinálta, amihez tényleg grat, mert durva szép teljesítmény. :C :R
    A negyedik arany trófea a lvl50.Itt könnyített magán úgy, hogy beállitotta az autót ami kőrbe-kőrbe végig falon csúszva magától ment az ovál pályán.Tehát a gép előtt sem kellett ülni. Na ebben keresem az értelmet.Ennek mi az értelme?Nem mondom hogy csalás, de nem normál körülmények között szerezte meg a legdurvább arany trófeát igy ugye a platinát sem.Ez nem vesz el az érdeméből semmit?Ezt majd Ő eldönti magának, semmi jogom ez felett ítélkeznem.
    Engem nem zavar ha valaki nem természetes módon szerzi meg a trófeákat, de hogy így számomra nem lenne az igazi, az is biztos.

Új hozzászólás Aktív témák