Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz ProEvoFan #140859 üzenetére
Battlefront 2
Én egy hónappal a megjelenés után mentem neki. Azóta csak nerf...nerf...nerf. És további nerf-ek várhatóak.
A fejlődési rendszer rettenet lassú, de ha nem az a cél, hogy minden karaktert fellilázz akkor semmi gond. Sima ingame játékkal felhúzhatod azokat a tulajdonságokat amiket preferálsz a kedvenc kasztjaidon, járműveiden, hőseiden.
A kártyák súlya játékmódonként változik. Teszemazt Starfighter assault-ba én nagy dolgokat nem értem el a fellilázott fighter-emmel. HvsV módban egy lila uralkodó vagy csuvi OP.
Blast-on, Strike-on még mindig sok officer mászkál.
Jelenleg nem ezt látom a játék problémájának.
Galactic Assault-ban pl zavaró, hogy lázadóként az AT-AT-t vagy az MTT-t szétlőni szinte 100 ból 1x sikerül. Az utolsó phase-ben dől el a győzelem.
Ez legfőképpen azért van mert a játék nem motivál arra, hogy PTO játssz. Ellötyög, elpuffogtat mindenki mint egy sima deatmach-ben. Egyedül semmi esélyed obejktívákra menni... ezáltal nevetségesen kevés pontot tudsz gyűjteni. Továbbá az sajnos a mai napig él, hogy hiába vagy top player... alig valamivel "keresel" több creditet mint aki a scoreboard közepén áll.
Beszélnek arról, hogy április környékén átdolgozott fejlődési rendszert kap a játék. Hát jó lenne.. mert ez rettenet lassú.
Csak, hogy konkrét példával éljek. HvsV módban ~3 óra játék alatt lehet ugrani egy szinten. Ezalatt keresel ~3-4 hero ládára elég pénzt. (Ezt érdemes venni...ez a legolcsóbb).
Ez az ida GA-ban közel a duplája. Starfighterben tozse. Na most ha GA-ban motiválnák a játékost az objekívákra egy kis extra mánival vagy xp-vel máris beindulna a gépezet és nem csak TDM lenne mindenhol.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Építő/felújító topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest