Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Hidden Agenda

    Többen kérdeztétek úgyhogy jó szokásomhoz híven írnék róla pár szót.
    4000 Ft-os akciós árban vettem Store-ból. (Felesbe ;] ) ~ 20 GB

    Playlink játék ahol a telefonodat csatlakoztatva tudod irányítani a játékot. 4.4 -es Android vagy 10+-os ios kell hozzá. Windows phone értelemszerűen felejtős.

    A supermassive játéka. Tőlük kaptuk ugye az úgyszintén PS exkluzív Until Dawn c. játékot.
    Sztoriba nem különösebben mennék bele spoilerek miatt. Csavaros rabló pandúr történet a rend őrei és egy sorozatgyilkosról.
    A történet az egy...NCIS epizód színvonalával egyenlő. Nem egy He7edik ... de érdekes.
    A játéknak több befejezése van. Mi elsőre természetesen már másfél óra után már néztük a stáblistát mert bevittük a nyomozást egy zsákutcába. :DDD

    A grafikája pocsék. :( Inkább csinálták volna meg egy Telltales cell-shaded technológiával. Vagy akármi. A miminka, lipsync, mozgások...darabos és kifejezéstelen. Számomra az Until Dawn sem volt szép...de itt. Ráadásul bizonyos modelleket egy az egyben áthoztak onnan..csak szakáll és haj nélkül. :D

    Hárman játszottuk. ~70%-on kezdtünk de nem értünk a játék végére és hármunkból kettőnknek (2 iphone) lemerítette az akksit az app.

    A játék egyedül is élvezetes...de természetesen minél többen annál jobb ugyanis mint partyjáték is funkcionál. Különböző feladatok elé állítja a játékosokat (például nyomok megtalálása a tetthelyen) ahol adu-kártyákat gyűjthettek melyekkel kizárhatjátok a többieket egyes döntésekből így a ti akaratotok lesz érvényben.
    Itt megjegyezném, hogy a játékhoz páratlan számú játékos jobb. Ugyanis ha ketten játszatok és nem egyezik a véleményetek akkor a játék megáll...míg azt ti el nem döntitek egymás között, hogy akkor hova is tovább (vagy be nem aduzzátok).

    A mobil-app tök jó. Mint touchpad funkcionál a játékban. Mondjuk én marhára nem éreztem rá és elvéreztem egyes QTE jelenetekben. :U Közben folyamtosan menti el az információt a karakterekről és ezeket átnézhetitek, visszaolvashatjátok. Elkerülvén ezzel a "na most ez kinek a kije" érzés?

    A szinkronszínészek kb. egy párizsis zsemlét kaphattak a melóért cserébe akkora átéléssel játszanak. Ismert szinkronszínészek...de nagyon gyenge. Poénból jó a szinkron...de egyébként angol hang - magyar felirattal lehet picit igényesebbnek tűnik.

    Ha egyedül végigjátszanád...akkor én a 4000-ret is sokkalhatom picit. Tényleg maximum 2,5 óra egy végigjátszás.
    Partyjátéknak meg csak részben ajánlott. Az elején sok a duma ami lepunnyaszthatja a hangulatot. Nálunk besörözve sem volt nagy élmény.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák