Új hozzászólás Aktív témák

  • szallasi007

    őstag

    válasz #20844032 #132169 üzenetére

    Olcsóbb XOX-ot venni mint high end pc-t és nem is kell bajlódni a driverekkel meg windows update-ekkel és társaival - már ha erre gondoltál - de mondjuk akoska-ról pont tudom hogy igyekszik mindig mindenből a legjobbat a pc-jébe megvenni ezért szerintem neki pl még tökre fölösleges az a konzol, inkább akkor már PS.
    XOX mellett jelenlegi állás szerint a plusz 4 GB memória és a nagy Terraflop ami szól, de engem ezzel meg hogy az Origins szebb 4k felbontáson meg lehet autókázni nem tudnak megvámolni közel 200 ezer jó magyar forinttal.
    Ugyanakkor nem tartom kizártnak hogy a pc-met tovább butítom (vga már így is 1070-ről 1050-re a G-Synces monitor meg sima IPS-re redukálódott, mert konkrétan arra hogy a meccseket online nézem a gépen böngészőbe nem láttam értelmét megtartani, helyette lett a konzol) és veszek egy MS-t konzolt is, de nekem ez így kevés. Ha kiadják a következő GoW-ot vagy Halo-t az is karcsú szerény véleményem szerint. Anthem meg ha jól tudom akkor ps-re ugyancsak megjelenik. Nem azt mondom hogy holnap jelentsenek be 4 exkluzívot de legalább egyet mondjuk évente, egy olyat ami PC-n nem lesz játszható és legalább 40 órát be lehet tolni, arra már azt mondanám hogy látom a fényt az alagút végén.

    PS mellett azért egy olyan embernek akinek nem volt konzolja vagy régóta nincs és most venne azért akad pár játék amiknek vagy most jön a folytatása (korábbi részeket ha más nem a történet vagy látvány miatt érdemes végigjátszania) vagy teljesen új cím viszont amit lehet kipréselnek majd a konzolból. Ami számomra viszont nem szimpatikus az a PS Plus, hogy multizhassak vegyek egy olyan szolgáltatást ami igazából benne lehetne minden PS játék árában mondjuk 0,5%-ban - ez mondjuk lehet hogy ipari hülye ötlet részemről. Persze cserébe adnak ingyen havi 2 játékot meg témákat meg a tököm tudja miket, de mondjuk nekem ezekre pont nincs szükségem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák