Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz marilllyo #111983 üzenetére

    Nem jött be. Nem fogok senkit lebeszélni róla, de nem is fogom ajánlani senkinek, annyi jó és ennél sokkal jobb játék jelent meg mostanában PS4-re (de más platformokra is).

    Nem olyan helyzet ez, mint az AC Unity, vagy a PC-s Arkham Knight esete volt szerencsére, simán vannak jó részei a játéknak, de ha az ember fogékonyabb azokra a részletekre, amik vérgyengék a játékban, akkor szenvedni fog vele.

    Engem spec nem érdekeltek az arc animációk, viccesek, de ettől nem lesz broken egy játék. A shitty menü, a fov drasztikus csökkentése célzás közben (kolléga a topikba linkelt képeket róla), az egyéb bugok, a tömeges érdektelen questek, meg a közepesen érdekes főszál, néhol fájóan buta párbeszédek viszont elvették a kedvem a játéktól kb 10 óra után.
    Cserébe grandiózus, tényleg ezer dolgot lehet csinálni, jó a multi, baromi jó a harc része és iszonyatos mennyiségű opció van a karaktered összeállításánál, a questek között is vannak baromi jók és érdekesek.

    Szóval ja, szerintem baromi egyénfüggő, hogy bejön-e, én inkább feladtam, mert így is baromi sok jó játékkal lehet játszani, amik keresztbe lenyelik az Andromedát.
    Amúgy ez a topikjában is látszik, gyakorlatilag megjelenés óta csak a veszekedés megy, hogy mi is a baj, jó játék, nem jó, de jó, de nem... Kb mint az Asterix és Obelix film idevonatkozó része. :D

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák