Új hozzászólás Aktív témák

  • barcabome

    aktív tag

    válasz proly01 #111840 üzenetére

    Szerintem simán megéri. Mondom ezt úgy, hogy GTA V-t x360-on is végigtoltam és PS4-en is. Bár engem nem vonzott annyira az online része. Ha szereted a GTA Online-t, akkor ne cseréld be, viszont a Horizont vedd meg mellé. :)

    Van "egy pár" játékom, de eddig a Horizon életem játéka. Pedig túl sokat nem értek a sztoriból (nagyjából vágom azért, hogy mi van), de még így is nagyon tetszik.

    Witcher 3 igaz magyar feliratos és egy kiváló játék, de játékmenetre a Horizon oda-vissza veri nálam. Gördülékeny gameplay, semmi fps drop, változatos küldetések. Kb. egy hete nyomom a játékot, de még sehol sem tartok... Minden ellenfél ellen másképp kell harcolni, nagyon jóó.

    Ugyanakkor Witchert-t is folytatni fogom, kb egy éve hagytam félbe, de jelenleg minden kis szabadidőmet a Horizonba fektetem, pedig megvettem a Ghost Recon-t is, viszont ott meg nincs kivel játszanom, egyedül meg ráérek végigtolni később is.

    Mikor megjelent a Horizon abszolút nem érdekelt. Néztem napokig a gameplay videókat, mondom szokásos fizetett fényezés megy biztos. Aztán egyik videóban mondták, hogy ja, egyébként sima PS4-en játszik és ott ilyen jó a grafika. Nem vagyok egy grafika mániás, de tényleg nagyon magával ragadó a világ kidolgozottsága.

    Fast travelt alig használok annyira élvezem a barangolást.

    Na jó nem akarok regényt írni, viszont Ghost Recon-hoz felvehetne valaki. Nem vagyok ellene a hentelésnek, de amíg csak lehet lopakodni szoktam. Botokkal is elvagyok, a sync shot nagyon hasznos, de néha annyira agyatlanok, hogy miattuk lebukok, hiába mondom nekik 20km-el távolabb egy erdő közepén, hogy tartsák a pozíciót. :))

    Egyébként Ubisoft elmehet a csába... Wildlands is egy határ ... lenne, ha nem élvezném ennyire a lopakodást. Mert amúgy minden játékuk arról szól, hogy gyűjtsd ez meg gyűjtsd azt, szinkronizálj, stb...

    Ami meg értelmes lenne, mint pl a For Honor, ott meg xar a matchmaking... Ja oda is felvehettek, Warlord Viking a main karim.

Új hozzászólás Aktív témák