Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz dunc #10484 üzenetére

    Az a baj, hogy igaza van :DDD
    Semmi gond nincs azzal a játékkal, elmúlt évek leghangulatosabb ,legszebb FPS -e single-ben, a multi pedig hozza az elvárt szépségű online lövöldözést. Az, hogy te nem tudsz játszani vele, nem a játék hibája. Én sem tudtam, szenvedtem 1-2 napot majd belejöttem, mégis tetszett, mert el tudtam ismerni, hogy én voltam a szar. (Nekem is ez volt az első fps konzolon)

    Mindegy, neked lehet róla az a véleményed amit leírtál, és szerethetsz egy Kálófgyútí Öccáötvekettőt ami dögunalmas, rémszar grafika és pocsék optimalizáció jellemzi, ehhez senkinek semmi köze. Leírtad, az is rendben van. De elég lesz egyszer (legalább napi 1x, mert csak ma leírtad vagy 5x).

    mstills +1

    dunc akkor majd következőre meggondolod, hogy mit válassz ki :DDD Mint írtam is, kb. 3-4 év óta először fogtam kontrollert (leszámítva 10 perceket haver xboxán), és első FPS amit valaha játszottam konzolom. Benyomtam neki a normált, szenvedtem is. De állítom, hogy hard -on is bőven végigvittem volna (mint bárki más), aki gondolkodik, kihasználja a dolgokat, tervez... Nem reális a játék, mert sci-fi, de legalább nem egy kacsavadászat csak űrlénykutyámajmokkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák