Új hozzászólás Aktív témák

  • #32256704

    törölt tag

    Februárban veszek PS4-et, mert már megjelent rá annyi exkluzív, hogy megérje (a Last of Us Part II egyedül megéri már) és van 1 problémám és 1 kérdésem (aminél bízom abban, hogy kellemes megerősítést kapok).

    A problémám: most akciós az Uncharted 1-4ig a storeban és gondoltam megveszem előre őket. Hozzá akarom adni az OTP-s virtuális mastercard kártyámat az accomhoz, de kötőjelekkel vagy azok nélkül adom meg, akkor is azt írja, hogy adjak meg valid kártyát. Steam - microsoft - origin - uplay mind simán elfogadta és tudtam is vele fizetni.
    Azt olvastam, hogy amikor áll a PSN / valami baja van, akkor nem fogad el ilyen módosításokat az accon. Nálam is ez lehet a probléma vagy a sony nem fogja elfogadni a virtuális kártyámat?

    A megerősítés: csak és kizárólag PS exkluzív játékokat játszanék a gépen fullhd felbontáson. Nem vagyok 1080p 60fps mániás, de pl autós/sport/fps játékokban legyen meg a 60 fps, viszont az Uncharted/LastOfUs stílusúakban bőven elvagyok 30 fps-en is.
    Úgy gondolom-remélem, hogy a PS exkluzív játékokat megírják annyira, hogy ez a két érték meglegyen akár 900p-ben is.Tehát bőven elég nekem a slim verziót megvásárolni. A pár esetleges grafikai extra miatt nem gondolnám, hogy megérné a pro-ra ráköltenem a felárat. Jól sejtem, hogy a sony megrángatja a tökeit a fejlesztőknek, hogy a komoly exkluzívak normálisan fussanak?

    Válaszokat köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák