Új hozzászólás Aktív témák

  • echterion

    nagyúr

    válasz Nayrobi #103260 üzenetére

    Mi volt fals az én hsz-emben szerinted? Aki nem mellette van, az már csak ellene van? A világ nem igy működik, van, amire van igény és van, amire marketingesek generálnak. Minap láttam a youtube-on egy Overwatch-os gameplay-t: itt érthető a folyamatos 60 fps igény, jogos (bár az élvezeti értéke számomra egy ilyen tipusú játéknak nulla, de hát nem vagyunk egyformák), de pl. egy Final Fantasy-ban a 30 is elég (vagy ki tudja, mennyi valójában, nem tudom mivel mérni, ugye...mint ahogy a többiben sem tudja senki), 4k TV valós HDR-rel meg jelenleg bőven az átlag magyar toleranciáján kivül esik. Ennek hiányában marad a 60 fps, ami azért nagyon kevés játéknál valós igény, mert a 30-cal is simán "eldöcög" vele a mezei player és örül a játékélménynek. Vedd meg a Pro-t, örülj neki, de extra 50-60k-t ne úgy állitsunk már be, hogy enéllkül játszhatatlan a PS4, mert ez nem igaz.
    A másik meg: aki multi fps-t akar, az meg egyáltalán mit keres egy konzolon? Kontrollerrel kinlódni, majd hisztizni, hogy a 64 fős pályán belassul a tömegjelenetnél (vagy 32-esnél, mit tudom én ,en is számit igazán)...nem is értem. Menjen pc-re, ott a grafikát is lehet konfigurálni, van egér+bill nativan és lehet agyig fejleszteni a hardvert, hogy meglegyen a 60 fps. Ja, hogy ott már az is kevés? Hát kérem szépen, akinek a világ nem elég, az igy jár. A konzol nem erre lett kitalálva, pár évvel ezelőttig nem ment ez a hiszti, csak elkezdék tolni a battlefittyet meg társait PS4-re is, amivel sikerült generálniuk némi extra profitra igényt. A gyártó / kiadó jól járt, ti megvettétek, jól jártatok, de ne akarjatok hittéritőként működni, mert csak egy kis rétegnek éri meg ezt az összeget kiadni extraként, a többiek véleményét is tessék elfogadni, ahogy ők is elfogadják a tiedet.

    (#103263) krx21: Kinek mi éri meg. Mit használsz ki a pro lehetőségeiből? Az, hogy valaki megengedheti magának, nem egyenértékű azzal, hogy meg is éri. Komolyan érdekel, nem trollkodom. Milyen TV-n és játékokkal játszol?

    [ Szerkesztve ]

    **********

Új hozzászólás Aktív témák