Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz rob210 #68948 üzenetére
Valami szürke importos kocsi lehetett. Valószínűleg nem európai specifikációjú az autó. Én utoljára a faceliftes malacban láttam 1.8 8v-t.
motorkódok hátha jutsz velük valamire én lusta vagyok átnyálazni.
[ Szerkesztve ]
...
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Degradator #68951 üzenetére
-
narancsnn
senior tag
Tiszteletem az Uraknak!
Hát jó rég nem voltam errre(4800új hozzászólás)
Kicsit belenéztem a végébe.(Meg Kedves Kolega is írt, hogy lesz valami összeröffenés)
Eddig van valami fix dolog, vagy még csak az időjárásban reménykedtek?!
Egyébként, megoldódtak az autómmal a gondok(már ha emlékszik valaki rájuk) + most úgy fest lesz bele rakatva egy bőr belső.
-
vendingo
veterán
A talival kapcsolatban még lenne pár megválaszolatlan kérdés:
Tányért/deszkát/evőeszközt gondolom kell vinni, vagy lesz valami eldobható cucc?
Asztal/ülőalkalmatosság lesz, vagy vigyünk?A tali mikor kezdődik?
Én relatív korán 9-10 fele ott leszek, mert szeretném kicsit bejárni a környéket, még soha nem voltam arra fele.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Degradator
tag
na kipucoltam... ne tudjátok meg mi volt benne... teszek fel képet délután.
ahogy kidugult ömlött folyt ki belőel a víz, öröm volt nézni.."makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
rob210
nagyúr
-
vendingo
veterán
válasz MunezXBK #68963 üzenetére
Élnék a lehetőséggel. Mi lenne, ha hozzád vezetne reggel az utam, útbaigazítasz, gyors lefikázzuk egymás kocsiját, aztán megyek nézelődni.
Amíg nézelődök mágus csinálhatna egy komplett átvizsgálást, egy olajcserét...Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
freaghill
őstag
-
7600 GS
addikt
Köszi srácok, akkor szétnézek a kínálatban.
-
Degradator
tag
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t31.0-8/10365452_10201138516983944_3217969370608866590_o.jpg
sajna belül nem tudtam képet lőni mert a csatornában sötét volt de csurig állt benne a víz.
"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
freaghill
őstag
válasz Degradator #68981 üzenetére
Az a szűrő se olyan szép azért..
-
7600 GS
addikt
Kicsit off, de azért megosztom
Barátunk megvett tőlünk egy utánfutót, és az átíratás 50(!!!!) ezer forintba kerül, csak egy utánfutóra. Őszintén szólva ez borzasztó, le is tettem arról, hogy idén nyáron nekem saját autóm legyen. Inkább megcsináltatom a Passat belsejét 100 rugóból.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz Degradator #68981 üzenetére
Az én autómban a motor levegőszűrője ekkora, a polenszűrő meg ennek kb a fele.
Give them hell Ukraine!
-
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
trassher
addikt
válasz 7600 GS #68995 üzenetére
Én is most találtam egy fejegységet ami jó lenne a kocsiba ha megveszem. Ha csak rádiót hallgatnék akkor pedig egy jó kis gyári gamma lenne a legjobb.
Redmi Note 7
-
rob210
nagyúr
válasz ßrainiac #68994 üzenetére
Nekem most JVC-m van félre ne érts semmi bajom vele.
Szépen és jól teszi a dolgát, de ha lenne rá lehetőségem egy Kenwoodra simán elcserélném, nekem valahogy a Kenwood most az etalon.Ez a szívem legnagyobb vágya, csak nincs lehetőségem ennyit kiadni egy fejegységre.
De a kisebbik tesóján nagyon gondolkozom.
Az fele annyiba kerül mint ez[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz MunezXBK #68998 üzenetére
Igen és ezzel most mit akarsz mondani?
Tudom, hogy jó én elismerem a JVC minőségi fejegységeit, de a képen látható Kenwood nekem most akkor is az álom.
Én beleszerelmesedtemMÁS:
Egyébként beteges kezd lenni az autómániám a lépcsőházban jöttem most reggel felfelé.
Ki van írva a főtáv rekonstrukciós terve, hogy mikor mit fog felújítani karban tartani a házban.
Fűtőmű felújítás rekonstrukció ettől eddig.Én meg mit olvasok, persze, hogy futómű felújítást
[ Szerkesztve ]
Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest