Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz Mágus2 #41497 üzenetére
Érdekes jelenség.... Nekem is van féktárcsa problémám egy ideje de az csak erősebb fékezéskor lüktet. meg azt tudom hogy szabályozva lett és azután nem sokkal kezdte el. Kukában lenne már a helye vagy méhbe.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz Mágus2 #41502 üzenetére
Akkor hasonló... Nekem vékony már a tárcsa és meghajlott szerintem mivel szabályzás előtt is határ alatt volt egy picit... Majd ha már papírlap vastagság lesz... (Veszek használtan)
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
válasz kk831228 #41504 üzenetére
Ez viccnek oltári sz&r, ha meg komolyan mondtad, akkor ide nyugodtan írhatod h mikor merre fogsz menni hogy biztosan el tudjam kerülni a környéket...
Remélem legközelebb majd azt kell olvasnom h milyen vicces átmenni egy emberen.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
kk831228
addikt
válasz bitpork #41505 üzenetére
Nem érted a viccet. Meg szerintem nem láttál te még kopott tárcsát mert én már igen.
Ha nagyon szabályos akarnék lenni nem is lehetne nagyon szabályozni a tárcsát...
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
A szerző Tresh fórum társ, már mint ő tette közzé a renault topikban.
De gondoltam azért ennek itt is elkél a helye.
Szörnyülködjetek:
Renault power
-
narancsnn
senior tag
Mennyire nehéz beszerelni az űlésfűtést seat toledoba?
Most veszek űlést, és abban van, csak be kéne kötni.. -
tomcsi23
veterán
Srácok, egy gyors minitalira valaki Bp-n a hét második felében du/este (cs-p-sz)?
Jöhetne pár erőmű, a masszőzöket már megrendeltem....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
VR6-Fan
veterán
-
net84
őstag
válasz narancsnn #41511 üzenetére
Ha az előkészítés megvan, akkor csak be kell kötni és esetleg a biztosíték táblán berakni a szükséges biztosítékot (ha nincs valami mással egybe és akkor amúgy is bent van).
Ha se kábelezés, se vezérlés, se kapcsolók, akkor már nehezebb, de akkor sem lehetetlen (csak kell egy-két dolog pluszba).tomcsi23 - halmozottan hátrányos helyzetben vagyok/leszek, szerdán leszek csak Bp-n, és a C2 VAN-al, nem pedig a Toledo-val.
HELP! Még mindig keresem hogy a 225/45/R17 gumi - gyári 17" SEAT alufelni kombinációhoz milyen mankókereket lehetne használni...
Illetve az is érdekelne, hogy aki ilyen méretben használ nyári gumit, milyen téli szettet javasol? Elsősorban lemezfelnis megoldásra gondoltam (tudtommal a 17"-os alura egyébként sincs téli gumi ebben a méretben, illetve ezt a felnit nem is pazarolnám el télre).[ Szerkesztve ]
Read only...
-
TaaT
nagyúr
"milyen mankókereket lehetne használni..."
Amilyen befér a csomagtartóba kialakított helyre... egy ideje csak az összkerekes konszern autók használnak mankókereket, a simákba elfér a teljes értékű... nekem a 225/45r17-es váltóméretben 205/55r16 teljes értékű pótkerekem van...
Golf 4 R32 18-as mankó [link]
"aki ilyen méretben használ nyári gumit, milyen téli szettet javasol?"
Ha 17-es a nyárid akkor lehet 16, 15, és ha az első fék engedi akár 14 is...
"17"-os alura egyébként sincs téli gumi ebben a méretben"
há hogyafenébe ne lenne, van 20"-os téli guma is ha jól tudom...
VR6-Fan: 30e/db, az már szép
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
-
-
-
-
net84
őstag
Köszi!
A gondom az, hogy a csomagtér alatti rolós tároló miatt csak mankó kerék méretű hely van az aljában. Sőt! elviekben még akkora sem, mivel a kerék helyén van az emelő, a kerék kulcs, egy-két apró szerszám és a defekt javító trutyi. De a szerszámok elpakolása lenne a legkevesebb, azt már megoldanám.
Nekem mindig van valami gondom a pótkerekek körül. Itt pótkerék sincs, a C2-ben van teljes értékű pótkerék, azonban alig lehet leszedni az autóról, de ha le is jön, még nincs emelőm, hogy megemeljem
Azt hiszem, az lesz a legegyszerűbb, ha besétálok a gumishoz és megnézetem vele, hogy milyen méret fér be a kocsiba...Még egyszer köszi!
Read only...
-
janos666
nagyúr
válasz MunezXBK #41519 üzenetére
Üzem szempontjából okozott pozitív változást hogy nincs túlhűtve?
Én már szar thermostat-al vettem, csak lassan jöttem rá, hogy az (bár szerintem pont akkor járta az utolsókat, mert eleinte még gyakran 90 fokos volt, mostanában viszont már soha), azóta pedig épp emiatt nem sietek kicserélni ezt az amúgy olcsó kis kütyüt, amit a képeid mesélnek.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Kiskokó
veterán
válasz MunezXBK #41535 üzenetére
Majd az új viszkóval milyen halk lesz.
Legalább is haverék viszkója volt szar mert a termosztátot kicserélték és ugyan olyan maradt... a kocsi olyan volt mint egy Tank. mindig maxon pörgötr a hűtő neki de tényleg kemény tank hangja volt.
Viszko csere azóta csak a sima átlag 2.5 v6 "tank" hang.
nemtudom miért de ezeknek a régi 2.5 V6 oknak olyan jellegzetes hangjuk van szép de mégis fura!most lepődjetek meg az enyém jobban tetszik, de nem azért fura a 2.5
A 2.5 v6 nekem kicsit olyan a hangja mintha elektromos motor lenne de amugy szép szerintem.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
zenke
aktív tag
Szomszédunk kapott új kocsit, Skoda Rapid 1.6 CRTDI. Gyönyörű hangja van. Selymes finom. A PD hozzá képest egy ˇ^˘°˛˛°˘°˛#&@...
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
janos666
nagyúr
válasz MunezXBK #41535 üzenetére
Számomra hihetőnek hangzik, mert vásárlás előtt figyelmesen hallgatóztam, és mostanában picit szurkálja a fülem, hogy mint ha kicsit másabb lenne a hangja. Nem olyan finoman duruzsol, mint tesztvezetéskor, pedig kb. 2 hónap és 5000km alatt csak nem tudtam volna szétbaszni még akkor sem, ha kifejezetten hülyén vezetem. A termosztát dolgot viszont csak pár hete figyelem és csak nemrég fajult addig, hogy tényleg fixen és agresszíven túl van hűtve a motor.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Ebben az autóban (gyengébbeknek A4'03 1.9 Multitronic, többieknek: 8E20NH, AVF, FZH ) mennyire kell elkoptatni a motortartó bakot, hogy alapjáraton érezhető rezonanciát okozhasson?
Kezdettől fogva tudom, hogy már a végét járja, de nem bánok vadul a gázzal, így menet közben még nem zavar túlzottan, de most elkezdtem összekapcsolni ezt a két dolgot.
Illetve vasárnap mentem egy szar úton (az 54-es végül kimaradt, valahol máshol mentem ott délebbre keletnek, ahol végig hullámosra gyűrődött az aszfalt ) és hallottam egy kis kopogást, mikor nyomtam a gázt (nem is kellett kimondottan gyorsítani, csak akkor volt folyamatos csend, ha alig értem a gázpedálhoz).Ja, amúgy épp most pötyögöm ezeket egy excel-be is (amolyan előzetes költségszámítás és majd kivonatként "szerviz teendő lista"), most már tényleg csak egy-két hét kérdése, hogy teszek is valamit ezek ellen.
[ Szerkesztve ]
-
-
freaghill
őstag
Itt beszéltek hogy milyen halk, meg hangos a kocsitok, aztán ha az enyém mellé állnátok, nem is tudnátok, hogy most járna-e vagy sem.
(Passat b2, 1.6D, 1981 )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest