Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
narancsnn
senior tag
Na gyerekek, megjöttem Spanyolból(Madrid)
Ennyi Seatot életemben nem láttam, csak csillogott a szemem
Na jó a csajok talát jobban csillogtatták a "szemem"
-
VR6-Fan
veterán
válasz tomcsi23 #42805 üzenetére
nem persze, van azért vagy 300kg elönyöm, meg elég jó gáz reakcióm, meg nem nőisen kuplungolok, bár abba Sanyi a profi .
ha lesz új projekt úgy néz ki van emberem aki tud rajt programot írni, ALS-t nem merem bevállani, mert tuti lelőni HF-től hátra fele mindent
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
janos666
nagyúr
Kicsit vegyes volt a ma este.
A kocsi, ami 2 hónap alatt 5 évet öregedett nálam, most 3 nap szerelgetés során visszanyert 6-ot, ráadásul egész olcsón csinálták (mondjuk apám "törzsvásárló").
A CVT váltó karbantartása körül viszont megcsömörlött az idill.
Egyrészt ma sem ért még ide az ATF (úgy hoztam el az autót, hogy ezt majd jövőhéten bepótoljuk), de nem is bántam az időkérést, miután kiderült, hogy szűrőcsere nélkül szeretnék lecserélni az ATF-et, mondván a vacak kis 11$-os olajteknő feletti szűrő cseréjéhez le kéne szerelni a váltót, elküldeni automata váltókra szakosodott műhelybe, kiperkálni a borsos munkadíjat, aztán visszaműteni az autóba, ami szerintük felesleges macera (irreális munkaigény és költség).Én meg mondtam, hogy az alapján, amit eddig láttam róla neten, egyszerűen csak olajteknő le, szűrő ki, szűrő be, teknő kipucolva (a mágneseket a forgácstól megszabadítva -> ezért akarom levetetni a teknőt) vissza, aztán mehet bele a friss olaj, szintezés hőfokra, aztán kész.
Szóval ezzel most nem tudom mit csináljak. Beleztessem ki jó drágán, vagy egyszerűen csak legyen szűrő nélküli AFT csere (akár cserébe sűrűbben, mint a javasolt 50-60k km, ha már ez viszonylag olcsó a fenti műveletsorhoz képest)? Netán valami alternatív megoldás?
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
FoBCRaistlin
őstag
andrasyn van piros lampat figyelo kamera?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
janos666
nagyúr
válasz janos666 #42811 üzenetére
Á, és tényleg én voltam a fasz. Bár ők is bénáztak, mert nem tudták hirtelen előkapni a rajzokat, tehát mindketten csak a levegőbe beszéltünk. Most megkérdeztem Elzát és látom, hogy tényleg ki kell szedni a váltót, befogatva hosszában széthúzni, és csak úgy lehet babrálni a belső ATF szűrőt (és az sem olyan egyszerű ki-be biggyesztés). [kép]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #42812 üzenetére
A Sygic térkép szerint nincs, csak még a hősök tere előtt az autópálya felől az Andrássy felé jövet.
-
rob210
nagyúr
Az oktogontól a hősökig nincs.
Hol sikerült rajtolnod?Renault power
-
-
válasz FoBCRaistlin #42819 üzenetére
Haverod, mi? Gyava
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
FoBCRaistlin
őstag
Más... gumiteszt.
falkenek, úgy kapaszkodnak a körforgalomban, csak lestem.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #42819 üzenetére
Nemtom, hogy egyáltalán van-e olyan kamerázás a naffaluba', ami a pirosra van kihegyezve.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #42824 üzenetére
Látod.
Lehet, van, de én még senkitől sem hallottam, hogy csekket kapott volna emiatt. Igaz, a veszélyes zöldön csak úgy nem szoktak átficcenni..bitpork: maga meg inkább vezessen, ne az ótópályán bactassa a telefonját.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #42824 üzenetére
Nálunk is van pár db.
-
Octi
aktív tag
válasz tomcsi23 #42822 üzenetére
Engem is nagyon sokan ezzel rémisztgetnek, de még senki nem tudott nekem egyet sem mondani, amiben BIZONYÍTHATÓAN van kamera.
Viszont ha valaki képben van ezzel, homályosítson már fel, hogy működik ez a rendszer?
- Mi történik, miután a lámpában lévő kamera lefotózott?
- Hogyan nyer bizonyítást, hogy én konkrétan piroson hajtottam át (mivel csak hátulról tud lefotózni anélkül, hogy a lámpa konkrétan látszódna?Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz MunezXBK #42829 üzenetére
Aham.
És mi szerepel a fotón?
Az hogy én megyek az úton?
Mert képpel nem tudja bizonyítani a piroson áthajtást, mivel (állítólag) a kamera a lámpában van, és így a piros jelzés nem látszódhat.És szeretnék már egy ilyen képet látni, ami alapján megbüntettek valakit. Gyorshajtóssal találkozom naponta 5-tel, de ilyet még nem láttam sehol.
Szvsz erősen városi legenda szaga van a dolognak[ Szerkesztve ]
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
zenke
aktív tag
szerintem nincs kulonben kaptam mar volna par csekket
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
rob210
nagyúr
Beépített kamerással még én sem találkoztam, de a térfigyelő rendszer kameráit mostanság rendszeresen állítják be a lámpás kereszteződésekre.
Ahol egyértelműen látszik, hogy milyen színű a lámpa és te hol tartózkodsz.A beépítettel még én sem találkoztam és azt nem is tudom, hogy működik.
De ez a rendszer sajnos működik, kollégám nagyon komoly csekket kapott.
Mondjuk megérdemli, tehát a gyorshajtás és társai miatt ha valakit megbüntetnek mondjuk megy 70-et az 50 es értelmetlenül kihelyezett táblánál a 2 sávos főúton azért genyóság megvágni a pénztárcát.De ez szerintem jogos, mert a piros az piros, és azon áthajtani nem csak a saját életed kockáztatásával jár
Renault power
-
Octi
aktív tag
válasz MunezXBK #42832 üzenetére
Biztos, hogy van valami okosság, ami bizonyítja, hogy átmentél a piroson
Jelen pillanatban nincsKülönben mindenki ügyvéddel támadná meg, nem fizetné be szó nélkül
Egy Superb-es klubtársam megtette, hogy ügyvéddel megtámadták a határozatot, amikor egy olyan fénykép alapján akarták megbüntetni, amin le volt fényképezve hátulról, hogy halad az Üllői úton. Állításuk szerint, átment a piroson.
Nem jutott bíróságra a dologMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
petyametyo
aktív tag
Sziasztok!
Ma mentem a kocsival 70-el tempómat be nyomva ,egyszer csak olyan érzés volt mint amikor elveszed a gázt egy pillanatra majd megint rá lépsz ! A kocsi leállt egy pillanatra izzítás kigyulladt fordulat szám 0-a beindult majd ment tovább ,olyan volt mint ha valaki be húzna és 70-nél 5-ösbe rá engedném a kuplungot hogy be induljon . Van valakinek esetleg valami tippje hogy mi a frász lehet ez ??
Egyszer már csinálta ezt de akkor nem tudtam hogy mi volt az mert kb 1 pillanatig tartót,de most pont néztem a műszer falat mikor ez történt,valószínű akkor is ez volt .SEAT Toledó 2000 évj 1.9 Tdi AHF motor kód
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz petyametyo #42836 üzenetére
robotpilóta.
Sajna nem tudom ilyennel még nem találkoztam, de valami hibakódot nem dob?
Renault power
-
Kiskokó
veterán
válasz petyametyo #42836 üzenetére
Magától leállt és beindult meg bekapcsolva maradt a tempomat is ?
Tuti 2000-res Toledó ? nem 3000-es ?
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Dr.Zoo
őstag
Gyere el mifelénk falura.. 2 főút, Göd.
A lámpa felett egy kültéri IP kamera, virít rajta a kis piros led.
A piros lámpa aktivizálja, teljesen automata....
(mielőtt megkérditek: Göd középső, a pizzériánál, a Vác felé menőket nézi. De asszem már azóta szereltek fel újakat is...)
Hogy teszteltem-e?
Még nem.
De nem akarok én lenni az a bátor..."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
MunezXBK
nagyúr
válasz petyametyo #42842 üzenetére
5 percen belül tudod szerkeszteni a hsz-t, használd lszi. Thx.
-
FoBCRaistlin
őstag
Veszprémben pl úgy volt felszerelve a kamer, hogy látta a rendszámot, meg a lámpát is.
Aztán fel lett rakva egy kamera, ami a kamerát figyelte, mert volt aki leszedte a büntetős kamerát.
a sluszpoén... lett egy harmadik a figyelő kamerát figyelő kamera isTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Octi
aktív tag
válasz FoBCRaistlin #42845 üzenetére
De igazából még ez a verzió is hibádzik, hisz nem tudják bizonyítani, mióta piros a lámpa a kép készítésekor. Átmehettem még a sárgán, de teli piroson is. Az hogy én a képen a lámpán túl vagyok, az meg piros, baromira nem bizonyítja a piroson áthajtást.
Szvsz ez a dolog fényképpel nem bizonyítható. Ehhez videóra van szükség.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
FoBCRaistlin
őstag
De, mert elvileg úgy kell behajtanod a kereszteződésbe, hogy időben ki is tudj jönni belőle.
Ez nézte szépen a vonalat, és ha piros a lámpa, te meg a vonalon túl vagy, akkor csá.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Octi
aktív tag
válasz FoBCRaistlin #42847 üzenetére
De lámpák nem csak kereszteződésekben vannak.
Egyébként meg amit említesz, az nem a lámpa színére vonatkozik, hanem arra, hogy nem ragadhatsz be a kereszteződésbe. Olyat nem találsz a kreszben, hogy nem haladhatsz a kereszteződésben, ha mögötted piros a lámpa. Egy sofőr sem jós. Nem tudhatod, hogy egy adott lámpa meddig sárga[ Szerkesztve ]
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
rob210
nagyúr
A KRESZ azt mondja ki, hogy csak abban a helyzetben hajthatsz be a kereszteződésbe, ha azt a forgalmi viszonyoknak megfelelően el is tudod hagyni és a keresztező forgalmat nem fogod akadályozni.
Tehát ez alól nincs kibúvó.
Ezért csinálták a sárga négyzeteket is szép haránt csíkozással.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Octi
aktív tag
válasz rob210 #42849 üzenetére
De srácok!
Van egy kép, amin az autóm halad a kereszteződésben, és MÖGÖTTEM már piros a lámpa.1., Mivel akadályozom a keresztező forgalmat? A képet nézve, ez hogy teljesül?
2., Hogyan bizonyítják, hogy a lámpa piros volt az áthaladáskor, és nem sárga, urambocsá egy nagyon rövid sárga esetén zöld?
3., Milyen szabvány alapján, és hogyan hitelesítik ezeket az eszközöket? Mert mint tudjuk, a trafikat is hitelesíttetniük kell. Egy hétköznapi IP kamerával nem csinálhat rólam olyan képet, ami alapján hivatalos eljárást tudnak indítani, és aminek a képe alapján büntetést szabhat ki.Egyébként csendben megjegyzem, a társalgás a lámpákba épített kamerákról kezdődött, és nem a lámpákat távolabbról figyelő kamerákról. De még a második esetben is igen vérszegény lenne a szabálysértés megállapítása. Egy közepes ügyvéd 3 mondattal szétcincálná.
Lehet hogy ezért nem tud senki konkrét példát mondani ilyen, a hatóság által végig vitt szabálysértési eljárásra?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest