Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Ehhez nekem is van egy rövid sztorim, nálam le lehet húzni az ablakot.
A másik, meg az, hogy nem bírom a klímát ellentétben a meleggel.A család miatt ha csere lesz klímásra cserélek, mert most szenvednek, de utána én fogok szenvedni.
Még szerencse, hogy az esetek 30%ban van csak a család a kocsiban amikor közlekedek, ráadásul egyre kevesebb a kánikula.Renault power
-
-
latyak17
tag
Srácok, ma jött meg a csomagom, és elég pozitív
Royal-Albatross nevű cégtől vettem 12 felni szelepet, nagyon olcsóak, 40-100 forint méret és fajta szerint darabonként nem úgy mint egyes gumisoknál ahol cserével 2000Ftot kérnek el érte és ebből 500Ft a szelep, és ha új gumikat tesznek fel, akkor is 200-300 forintot elkérnek..
12 szelep postával 1600forint volt szerintem nagyon korrekt!
üdv.
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
vakherda
csendes tag
Sharan/Galaxy/Alhambra 1.9PDTDI AUY 116 lovas motorból létezik olyan amire gyárilag nem került IC?
Seat Ibiza 99" 1.9PDTDI 116hp
-
TaaT
nagyúr
válasz latyak17 #43711 üzenetére
minek vettél annyi szelepet?
vacs: ezt nevezhetjük konstrukciós hibának, ami a motorháztető és a szélvédő közé beesik (falevél, kosz stb) az egy idő után ott landol lent a (mind2) sárvédő alján, amit vagy kitakarít az ember időnként, vagy nem. Mondjuk ez nem egyedi eset, sok gyártó így oldotta meg...
vakherda: nem hinném...
Give them hell Ukraine!
-
latyak17
tag
Majd meglátod meg amúgy téli gumifelnit is ki akarom centiztetni újra meg szépen lefényezem a felniket és akkor kivágom a szelepeket, és akkor nem kell venni és majd a BBSek is fel lesznek újítva, arra pédául aranyszínűt vettem
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
-
-
vakherda
csendes tag
Elugrik könnyen azt mondják, inkább nem forgatom.
MK2 ibizában elől az ajtóban elvileg 165mm-s hangszóró kell. A műszerfalba csak csipogó van vagy oda is megy valami? Ajtóban még gyári papír van ami elég gyengén szól.
Chip tudomásom szerint nincs. Majd lesz. De előbb vezérlés csere lesz, cooler install, majd micar féle chip.
Na meg a váltót bowdenét kéne beállítanunk mert nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
Seat Ibiza 99" 1.9PDTDI 116hp
-
TaaT
nagyúr
válasz vakherda #43724 üzenetére
"A műszerfalba csak csipogó van vagy oda is megy valami?"
Milyen autóról van szó?
latyak17:az első alufelnimen olyan volt, de nem jött be, az eredeti BBS-re meg sajnáltam a pénzt (meg hogy ellopják).
De a rejtett szelep mindent tud amit kell, design, senki sem akarja lenyúlni.
Give them hell Ukraine!
-
Mágus2
Közösségépítő
Urak, szomorú vagyok ismét.
Következő autóm T72
A fényező mesterek mit mondanak erre? ValamiFASZ rányitotta az ajtót a parkolóban, ennek sincs gazdája.
[ Szerkesztve ]
-
-
net84
őstag
Nincs valakinek kéznél egy alfaromeo "alázó" karikatúrája? Esetleg olyan, amiben az alázó a SEAT (vagy belehelyettesíthető) . Már ki van a micsodám az alfa logóból, feliratból és ezek együtteséből. Két napja ezzel kelek és fekszek (4 pólót kell megcsinálnom holnap reggelig felirattal és logóval - és tegnap lehímeztem már 7 feliratot). Bosszúból csinálnék magamnak valami pólót, de a logót vizelő kisember már nagyon elcsépelt...
Read only...
-
net84
őstag
válasz MunezXBK #43735 üzenetére
Én a horpadást először észre sem vettem. A Toledonak nem kicsit lóg ki a valoga hátrafelé. Hallottam egy halk puffanást. Felment bennem a pumpa, hogy mit sikerült elütnöm, amikor elkezdtem tolatni, semmi sem volt mögöttem. Tükrökből nem látok semmit, hátranézek, nem látok semmit. Bakk! Ember volt. Elindulok előre, fordítom az autót, hát feltűnt a fa a jobb tükörbe.
Kiszállok, nézem a bal valogát, semmi. Nézem a lökkös jobb oldalát, a por kicsit el van rajt kenve. Egy pillanatra megörültem, hogy "csak" ennyi. Nyúlnák le, hogy megrángassam, nem tört-e el, amikor meglátom a lámpa alatt a lemezen a krátert. De felba**ta az agyam egyből. Legalább 10cm-el beljebb van, mint a lökhárító. Mikor kicsit lenyugodtam, megnéztem a fát. Természtesen a környék egyetlen göcsörtös fáját sikerült eltalálnom és valószínű pont egy bub magasságában. Így is olcsón megúsztam, a láma bóra ép maradt (1 centin múlt).Egyébként simán lehet, hogy egy vonóhorgos egyszerűen rád tolatott. A C2-őt a szembe szomszéd tolatta le a vonóhorgos korzájával. A balfasza nem ám szólt volna. Én egyengethettem a rendszámtáblát, ő meg másnap átállt a parkoló másik végébe (igaz ordibáltam reggel elég hangosan)...
"2 hónapja lett fújva kb" - ez Murphy, meg mint a szélvédő. 1,5 évig nem cseréltünk szélvédőt a kisteheren, lesz ezen még kavicsnyom és repedés (egy kavics nyom volt rajt és egy 10cm-es megfutás - csak anyós oldalon látótérben). A műszaki elött csere, rá 2 hétre egy nagyobb kaviccsal benyomta a szemből jövő úgy, hogy a belső réteg is törött, majd 2 nappal később keresztbe szét is futott. De az első telet kibírta
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
net84
őstag
válasz Mágus2 #43730 üzenetére
esetleg, ha találsz színes polír pasztát ebben a színben (vagy hasonlóban), egy próbát megér... anno a krém színnél fateromnak bevált a paszta granulátum - igaz azok még az átkosból maradtak meg neki és azóta sem talált szürkét belőle
Én a fehérnél a Hammerite festékre eskűszök . A "feketét" pedig vihetem fényezőhözRead only...
-
rob210
nagyúr
válasz Mágus2 #43742 üzenetére
Én ezért örülök neki, hogy öreg autóm van amin eleve volt pár esztétikai hiba.
Azóta csak szaporodnak.Egyébként üdv a klubban, engem is ma nyomtak meg bal hátul a díszcsikom fogta fel.
Újabb 3 karistolás nyom van a műanyag díszlécen.
Már nem számolom én sokkal korábban feladtam mint te.Múlt héten meg arra mentem ki reggel a kocsihoz melóba menet, hogy igen rendellenesen áll a tükröm, konkrétan a motorház felé.
Még jó hogy a hülye francia autómon, előre hátra elfordítható a tükör, különben már cserélhettem volna azt is.
Tuti a mellettem álló balf@sz volt és ahogy kiállt elvitte.Renault power
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz rob210 #43749 üzenetére
Az enyém 9 éves, de én vigyázok rá, más miért nem tud vigyázni??!!!!4!!!!
Ez tipikusan bunkóság miatt történt. Megesik, hogy elmérik és meghúzzák, de hogy az ajtóval levegye a festéket? Faszán látszik, mert magasabban van a kilincstől is.
Nem volt olcsó, és minden centért megdolgoztam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs