Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Azért hallod...
Hidd el azért nem kaptál választ, mert eddig senki sem tudott okosat modani rá, akkor meg minek mondjunk hülyeséget?
De felvilágosítalak az "íratlan" fórumszabályból:
- javasolt legalább 1 napot várni a válaszra
- ha letelik, de semmi, ajánlott egy "Sziasztok, erre valaki?" hsz és linkeled a kérdést.
- ha még mindig semmi, akkor nincs hozzáértő, és máshol kell próbálkozni.
Nem azért nem válaszolnak, mert bunkók vagy szarnak rád De a kifakadásod ezután akár ezt is vonhatja maga után.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
yodamester10
őstag
válasz golfvariant #184891 üzenetére
-
válasz golfvariant #184891 üzenetére
Nem lehet h olyan helyen voltál ahol valami zavarta a jelet? Esetleg egy nagy értékű kocsi mellett közelében álltál amit érdemes már zavaróval lopni?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
dangerzone
addikt
Sziasztok! Hasznalt auto vasarlasan gondolkodom. 3 tipusra mar sikerult leszükiteni a kört (Toyota Yaris, Seat Ibiza, Opel Corsa).
A kerdesem az, hogy esetleg van valakinek tapasztalata az uj, 2017-es Seat Ibizaval? Abbol is a 95 LE-s , 3 hengeres 1.0 TSI verzio erdekelne.
A kerdes leginkabb a megbizhatosag (van-e esetleg valami tipushiba, milyen a motorizacio), autopalyan valo hasznalhatosag kenyelem erdekelne. (Persze ki akarom probalni majd elöben is, de addig probalok infokat gyüjteni) -
golfvariant
aktív tag
válasz bitpork #184905 üzenetére
Én is azt hittem hogy töltőoszlop mellé parkoltam le figyelmetlenségből (és valami interferencia miatt nem érzékelte), de csak villanyoszlop volt
Az a fura hogy amikor leálltam a garázsba, akkor ott sem működött egyik kulccsal sem, két órával később már jó volt.
Tényleg arra gondolok hogy a párás/esős idő miatt beázott valami érzékelő, miután kiszáradt mindkét kulccsal működött, előtte egyikkel sem...
Viszont jó lenne, ha meg megtalálnám a hibát, mert nem szeretem annyira le és fel pattintatni az a műanyag burkolatot, hogy ki tudjam nyitni kulccsal.
Gondolkoztam hogy elviszem szervizbe, de majd ha újra használom esőben, akkor meglátom hogy egyszeri hiba volt, vagy visszatérő jelenség...@yodamester10: Kipróbáltam mindkét kulccsal, de egyikkel sem jelzett elem hibát.
[ Szerkesztve ]
-
Lacess
tag
válasz golfvariant #184908 üzenetére
Párás, esős időben nagy feszültségű villanyoszlop -főleg ha még trafó is van rajta- meg tud viccelni. De még a felső vezeték is.
A következő esőnél próbálj ne olyan helyre parkolni, akkor kiderül talán a "turpisság".dangerzone: BigBlackDog-nak ilyen motorral (de lehet az erősebb 1.0) szerelt céges Poloja van, ami lényegében ugyan az mint az Ibiza. Ha erre jár, biztos szívesen megosztja a tapasztalatait.
[ Szerkesztve ]
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Ma vettem észre, hogy a jobb oldali tükörfűtés nem megy. Eddig ment. Hol keressem a hibát?
A3 2000 1.9 TDI
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
macilaci78
nagyúr
válasz iceQ! #184910 üzenetére
Nálam is levált a tükörlap, cseréltem.
Másik lehetséges hiba a kábelnél van: ajtó átvezető, ha a tükröt gyakran hajtogattad be, akkor még a tükörházban is meg lehet nézni.
Ha a bal oldali tükörben megy, akkor a biztosíték szerintem jó, de egy ellenőrzést az is megér.'99-es Passathoz kaptam a Bárdinál. Még választani is lehetett víztiszta és kékes színezett között. Utóbbit vettem, éjszaka esőben tolatni macerás vele, amőgy kényelmes. Ezen tapasztalattal felvértezve már a víztisztát venném.
Egy kör alakú tányérra pattan rá, fent, lent, jobbra, balra 4 köröm tartja, na meg a vezeték.
Olyan 2k körüli ár rémlik a jobbosra és az aszférikus balosra 4,5-5k. Ha zavar, hogy különböző, cseréld párban.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
iceQ!
addikt
válasz macilaci78 #184913 üzenetére
Bal oldali rendben van. Tükör nincs hajtogatva, mert fix.
Melyik bizti lesz az? (Németül van írva )Saccco
OkAmiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz molnarpeter #184916 üzenetére
Kábeltörésnél a tükröt lehet még állítani vagy már az sem menne?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Doki16
addikt
-
iceQ!
addikt
válasz molnarpeter #184923 üzenetére
Holnap rámérek a multiméterrel. Kiadja az egyből.
-
Drtysanchez
csendes tag
Hali. Hol érdemes vezérlést cseréltetni Golf 5 1.4 tsi(caxa) 122le-ben? Mert a márka szervízben 450et mondtak, amit én kicsit sokallok. Kmét vagy Budapest környékén?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Drtysanchez #184925 üzenetére
Figyelmezz rá hogy olyanhoz vidd akinek nem csak a "szagértelem" de a szerszámai is megvannak hozzá.
-
diegho
nagyúr
Barcsik-hoz vinném, ha már ott vagy a környékén, akkor csinálja a TFSI Pápa... [link]
Nála jobban garantáltan senki nem ismeri ezeket a motorokat az országban, mindent el fog mondani, hogy mire figyelj, megelőzésből miket érdemes cserélni stb.
[ Szerkesztve ]
-
tomcat78
őstag
válasz dangerzone #184907 üzenetére
3 henger.... az emberiség tényleg megérett a pusztulásra
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
Aztakuta...most tudatosult bennem a nick-ed. Le a kalappal
-
viharhozo
addikt
válasz golfvariant #184908 üzenetére
Viszont jó lenne, ha meg megtalálnám a hibát, mert nem szeretem annyira le és fel pattintatni az a műanyag burkolatot, hogy ki tudjam nyitni kulccsal.
A burkolat aljan van egy luk, abba kell bedugni a kulcsot, es azzal lepattintani. Nem nagyon lehet semmit eltorni, ki van ez talalva.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
-
IO.sys
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
VW Polo IV 9N 1.4 16V, 75Le BBY 2003-ra jó az ET 45 7Jx15H2 felni?凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
IO.sys
őstag
válasz molnarpeter #184935 üzenetére
Közben megnéztem, hogy mi micsoda, értem. Köszi. Passaté volt amúgy.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Killer01
őstag
Sziasztok, bár jobbára read only vagyok most lenne egy kérdésem...
Az alany 2012 VW Touran Highline 2.0 cr tdi, CFHC motorkóddal (bár ez most nem releváns).
214-ben vettem a gépet, most (nem röhögni) tűnt fel ez a matrica a motortérben:
Ez alapján van az autóban állófűtés (ha jól gondolom). Viszont a climatronic kezelőpanelem ilyen:
Pedig ha van benne állófűtés ilyennek kéne -tudtommal- lennie:Fel tudna valaki homályosítani, hogy akkor most van vagy nincs? Esetleg hogy tudom én kideríteni?
-
válasz Killer01 #184937 üzenetére
Nincs benne. Figyelmesebben rídonlizva már olvashattad hogy ez egy motor melegedést rásegítő kiegészítő fűtés. Majdnem inden modern dízelben van, különben még 40km után sem lenne meleg a motor télen. Viszont ezt át lehet alakítani mindenféle kiegészítővel teljes értékű állófűtéssé - csak bírja a kocsi akksival.
-
Killer01
őstag
Köszönöm szépen a választ, ezek szerint rosszul gondoltam
-
iceQ!
addikt
válasz iceQ! #184924 üzenetére
Na rámértem. Tök jó megvan a 12V, viszont a tükörlapba nincs bekötve, mivel nem tudja
Hétfőn veszek egy fűthetőt. ( tükör csere volt nyáron, ezt elfelejtettem megnézni hogy fűthető e a lap benne vagy sem, én hibám)Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
IO.sys
őstag
válasz molnarpeter #184941 üzenetére
Furatméretet kérdezel? Kb kvantumfizikai magasságokban vannak nekem ezek az autó tudományok, szóval nem tudom.
-
veterán
válasz IO.sys #184942 üzenetére
Osztókört kérdezett, és jól mondta: a Passat felni nem lesz jó Polora, arra 5x100-as kell (vagy ha csak 4 csavaros, akkor 4xvalami, tán 4x100).
Golf 4 felnije is 5x100-as, abból rogyásig van pl. a jófogáson.Ha nem mozogsz otthonosan, inkább kérdezz újra vásárlás előtt. Fontos a szélesség és az ET is.
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
válasz focvis #184943 üzenetére
Köszi. Eszerint a táblázat szerint van 3 Passat felni, ami megegyezik a Poloéval. Felni osztókör, ET szám, agyméret és csavar táblázat modellek és típusok alapján
-
IO.sys
őstag
válasz yodamester10 #184945 üzenetére
Amatőr válasz: nem tudom. Akiket eddig kérdeztem, gumis is, mindenki azt mondta, hogy a 15 még tök jó.
A kinézett felni 5x112, úgyhogy lecsó.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz yodamester10 #184945 üzenetére
Nekem 75 lóerős CRTDI van. 15 a gyárija. 16-os is szerepel a tanksapkán.
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok!
Van ötlet, hogy honnan tudnék ferdehátú Octavia 1 csomagtartó gumikédert venni itthon? Etka ezt a cikkszámot dobta: 1U6827705A
Márkaszervizt megkérdezem majd, de attól félek nem adják olcsón. -
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Holnap termosztátot cserélek Jetta 5, 1.6 bse-n. Kérdésem a légtelenítés, hogy van légtelenítő csavar? Vagy csak járatni kell fűtéssel, egy darabig levett tartálykupakkal?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külpolitika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.