Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz #89874944 #144902 üzenetére
Nem azzal volt a baj. Az indítómotorom úszott az olajban amíg a kiöregedett tömítést meg nem találták és ki nem cserélték. Takarítás után már nem csinálja az indításkori megakadást. Lehet h a motor el is van öregedve de most teszi a dolgát.
MOD
Nem mind1 az előjel, mert ha jól tudom -+ 0.75 lehet a korrekció de az egymás mellettieknél a kettő összege nem kellene hogy kiadja ezt. Hangsúlyozom tudtommal, de majd Mágus2 jól kijavít, mert malacságokat röfögök
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
swixx
tag
Sziasztok!
Tulajdonosa vagyok egy Audi A3 2008 1.9TDI Hatchback (nem sportback!) típusú modellnek. A 2008-as hatchback A3-ason "régi" fajta első lökhárító található, és leszeretném cserélni egy "újabb" modell lökhárítójára. Nézelődtem a piacon és találtam újabb lökhárítókat (kép) amiket elvileg fellehet pakolni a régebbi lökhárító helyére.
Hozzátok fordulok, hogy ez lehetséges-e?
Köszönöm szépen!
-
joshua7
veterán
Ma reggel a motorháztetőt fölnyitva vettem észre, hogy valami csúnyán megrágta a hangszigetelő borítást.
Van infótok, ennek mi az ára újonnan?
Golf VI-ról van szó.[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
pessta77
csendes tag
Sziasztok,
2017-es Rapid navigációját (Amundsen) rá lehet bírni, hogy magyarul beszéljen? Ha igen, hogyan?
-
nagyúr
Sziasztok. 3 dologra szeretnék helpet kérni: Hol van a Golf 5 1.6 BSE motornál az alapjárati motor/fúvóka(vagy ez lenne a pillangószelep is?), illetve a kuplungot, hogyan és merre lehet légteleníteni, ha lehet? Harmadik, hogy a beltérből a kormány alól hallok valami kerregést, de olyan mintha az keringő víznek a gurgulázása lenne, viszont a kiegyenlítőtartályt kinyitva nem jön ki semmilyen levegő. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz molnarpeter #144909 üzenetére
+1, anno bontóban vettem a G6-hoz, 5 vagy 6 ezerért.
-
Arcképgyáros
Ma mondja Edesapam, hogy a passatunk melle parkolt megegy ugyanilyen passat mint a mienk. Visszafele hosszu gombnyomassal nyitotta a csomagtartot es mind a 2 passat csomagtartoja felnyilt. Ilyen van?!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok
A legutóbbi hetek az autóvásárlás nehézségeivel teltek. Most jutottam el oda hogy 2 autó közül választok.
- 2017-es Toyota Yaris 1.5 111LE VVT-iE motorral (előzőleg 1.0-án gondolkoztam de végül elvetettem a 3 henger és 70LE miatt.)
- Új Skoda Rapid 1.0 TSI 95LEVan valami ami esetleg az 1.0 TSI ellen szólna? A 3 henger 1000cm3 még csak csak elfér egymás mellett, de a TSI? Hosszú távon mennyire van nagyobb esély arra hogy a turbóval lesz valami? Nyilván egy szívóra kisebb az esély a meghibásodásra, de egy kis köbcenti/henger relatíve "nagy" teljesítmény mellett lehetséges hogy ezek az autók hamarabb látogatják meg a szervizt? Milyen tapasztalatok vannak ezekkel az új 1.0 1.2 TSI motorokkal?
Köszönöm!
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz Danex #144914 üzenetére
Napi szintű munkába járásra használnám. Ami annyit tesz hogy összesen 80km kb. a felét a városban (Pest), másik felét meg lakott területen kívül. De igazából nem a belváros, szóval nem araszolnék napi fél órát a dugóba meg ilyesmi.
Természetesen tudom hogy mire kell vigyázni turbós gépeknél, hidegen nem hajtanám amíg fel nem melegszik, mielőtt leállítanám várnám hogy lehűljön a turbo, stb..iPhone 13 Pro Max
-
BUZZLGHTYR
senior tag
csak 1 kérdés
sok pénz 1.8turbot 2.7biturbóra átépíteni, egyáltalán lehetséges?
motor árát ne számoljuk bele -
Mágus2
Közösségépítő
válasz BUZZLGHTYR #144919 üzenetére
Amire Te gondolsz, az S4 lenne. Megvenni sem olcsó egy ilyet, de átépíteni meg aztán ultra gáz. 10 000 euró egy valamire való S4 b5, megépíteni szerintem a duplája is lehet.
[link] Nézd meg az árcimkét és sírj.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz BUZZLGHTYR #144921 üzenetére
Szerintem K03, de meg lehet nézni etkában.
Az csak S4, csak maga sem tudja mit árul.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bitpork #144922 üzenetére
De abból nem lehet S4-et építeni, mert nem lesz hozzá belőle fék, futómű, merevítők, hűtők, lökhárító, meg még egy millió dolog, ami az A6 ból nem passzol az a4-be. Ha csak motor kell, ez is opció, de hy mindent megvesz és összerakja, többe lesz, mintha venne egy S4-et.
BUZZLGHTYR [link] Boldog karácsonyt!
[ Szerkesztve ]
-
Zizmand
aktív tag
válasz BUZZLGHTYR #144927 üzenetére
Szarakodik a turbó a kocsiban?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz BUZZLGHTYR #144927 üzenetére
És a 2.7 biturbót mennyiért gondoltad? Ébresztő, ha rendes teljesítményt akarsz, azért rendesen perkálni kell.
Gyári új turbó 600 euró körül van az 1.8T-re, de akkor még nem fejlesztettél semmit.
A 2.7 biturbóra mindjárt kellene akasztani két új turbót, mielőtt berakják a motort, mert utána ha cserélni kell, ki kell venni az egész miskulanciát. Szóval ne álmodozz.
Justin Ballou csak S4-eseket szerel, van fent egy pár videója. Nézd meg mivel jár, ha az embernek ilyen autója van.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
BUZZLGHTYR
Egyik kedvenc videóm. Amikor a méteres cső felkerül a szerszámra, akkro már tudod, hogy a kocsiban se hely, se erőkar, hogy megengedd azokat a csavarokat.[link] A sárga az övé. Egyébként a forgatáson elromlott mind a kettő, ami sokat elárul ezeknek az autóknak a megbízhatóságáról.
[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
Vezérléscsere óta mintha kopogósabb lenne a motor.
Kellene időt hagyni a szíjnak hogy bekopjon?
Vagy ez valaminek a rossz előjele?
Talán csak beképzelem, nem tudom.Novum Forum Siculorum
-
veterán
-
i-sti
senior tag
válasz SeniorTilla #144932 üzenetére
Hát remélem nem.
Annak mi a tünetei?
Csak nem csinált ilyen amatőr hibát.
Gondolom ez kivédhető ha kézzel 3x megforgatta a főtengelyt mielőtt beindította. Nem?Novum Forum Siculorum
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz i-sti #144934 üzenetére
Nem lehet egy egész foggal odébb rakni, mert ott már majdnem összeakad és nagyon hangos. Vedd fel a hangot.
I foggal odébb az 1.6... nagyon keményen járna.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Üdv!
Érdeklődnék, hogy A4 B6-hoz jók a B7-B8-B9 A4-esek ablaktörlő karjai?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz Mágus2 #144944 üzenetére
Lehet, hogy a német IP-címet nem szereti...
Mellesleg nagy faszságnak tartom, hogy a gyártók több mint a fele 2003-tól értelmezi a B6 Audi megjelenését. Tök mind1 melyik néztem -Bosch, Valeo, Swf- mind úgy írja, hogy B6-ra 2003-tól passzol a lapát.
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Mágus2
Közösségépítő
Holnap jön az R8 spyder, amit rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest