Hirdetés
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz Ricsx #131497 üzenetére
Elvileg ezek élettartam feltöltésűek és csak a szintet kéne ellenőrizni X ezer (40-60?) km-ént.
A gyakorlatban ajánlott 80-120 ezer km-ént ledobni belőlük. Az enyémben 256.000 Km van, nemrég vettem, így lecseréltettem benne a váltóolajat (is).
Előtte is picit karcos volt a váltó, ( a harmadik) bíztam benne a friss olajtól jobb lesz majd, de nem.
-
Kiskokó
veterán
válasz brumi1024 #131494 üzenetére
Hát azért az a belső nem olyan vészes még... azért az új belső a Q7be jött be elősször aztán jött az új A4 most az A5 és a Q5. Szóval az új belső kb 1 éve van.
Persze értem amit mondasz.
De jön is az az új A6 is idén szóval részletkérdés úgy tudom.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
brumi1024
veterán
válasz Kiskokó #131503 üzenetére
Egyáltalán nem vészes, csak nekem nagyon elüt. Az A1, Q3, A6, A7 és talán az A8 jelenleg ilyen, látványosabban modernebbek az új alapokra építkező modellek (Q2, A3, A4, A5, Q5, Q7, TT, R8). Ráfért volna egy pici ráncfelvarrás a faceliftnél, mert külsőben semmi probléma nincs vele.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok, ismét én
Kérdésem lenne Ma sajnos észrevettem, hogy a G4-em kezd rohadni a 2 első sárvédő, és a küszöb . A küszöbről tudtam. Sajnos szerintem nem igen törödtek vele, 1 éve van még csak nálam.
Fehér a kocsi. Kb mennyibe fájna a javítás, mindennel együtt? Fényezés, alkatrészek stb
Köszi
-
Gergello
addikt
VW szalon árul ablaktörlőt szerintetek ? Majd holnap felhívom. Gondolom aranyár.
Pont most ment szét, hazafelé megnéztem (vidéken) több helyen, választék 0, mindenütt az a retek multi clippes van, attól meg hányok.Egy húzással totál lejött a gumi...
-
K Norbi
addikt
válasz Gergello #131511 üzenetére
Árul! A gyári legjobb!
Bosch aero, Valeo silencio xtrm fos!! Forintot nem érnek, 1 év és kuka.
A gyári se drágább.Opelra is gyári GM et vettem, az bírja! Álomszépen töröl.
Azon is volt minden maradtunk a gyárinál.Van amiből gyárit érdemes venni mert másabb.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Van egy 2003-as Seat Leon 1.6 autó. Két probléma merült fel.
1. Elfelejti az órát és a napiszámlálót amikor le vesszük a gyújtást.
2. A vízhőmérő nem mindig mutatja a megfelelő adatot. Olyan is van, hogy egyáltalán nem mutat semmit. Van, hogy felmegy 90-re, aztán szépen lemegy 60-ra. A ventilátor teljesen meleget fúj.Köszönöm!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Gergello
addikt
válasz K Norbi #131512 üzenetére
Hmm !
Reggel hívom is őket, hogy mennyi az annyi.
Pedig már ezt kinéztem, ha más nem rendelésre, de akkor ráhagyom, ha megfizethető a gyári.
Bosch aerotwinItt helyben válaszék nulla, auchanban is valeo, bosch de csak a multi clippest, azt nem szeretem.
-
freaghill
őstag
válasz molnarpeter #131515 üzenetére
Bosoko multi jó
+1
-
Mágus2
Közösségépítő
1. van valami utólagos nem gyári riasztó, rádió..bármi, ami utólag lett mókolva? Erősen gyanús, hogy valami leszívta az akksit régebben, ezért a mesterek az móracsoport memóriáját is a kulcskapcsolóra kötötték, ami amúgy állandó áram alatt volt.
2.ki kell cserélni a motorhőmrséklet jeladót, vagy megjavítani a kábel szakadást.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Nem tudom volt e mar, de en nagyon varom a CC utodjat, az Arteon -t. A dupla turbos 2L-es diesel -el elegge boss lesz.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz brumi1024 #131520 üzenetére
Mert ezekben nem lesz V6 diesel az eletben soha. TSi biztosan lesz 300loero folott, de ugye az meg eleg torkos. Eleg am a 21x loero is a hetkoznapokra, ugysem tudsz szaguldozni. Egy remap utan meginkabb. (jar a szam, de a mostanit sincs merszem kicsit megpiszakaltatni, pedig ez birna 700NM-ig)
Sok auto a listan van a jovoben, Kia Optima is, csak ott nincs rendes motor, meg. Sot, az uj Insignia is eleg bejovos.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
oszy
veterán
válasz Mágus2 #131517 üzenetére
1. Tudtommal nem volt semmi buherálva rajta. Gyári kulcsok és riasztó sincs még benne.
Ezt hogyan tudnám szerinted kideríteni? Mármint, hogy hol lett valami mókolás?! Kapcsolási rajz és végig nézni mindent? Ezt biztosíték nem okozhatja?
2. Vízhőfok jeladó? Volt amikor világított a check lámpa, de már egy ideje nem.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
VR6-Fan
veterán
Valós 186e-nel es 10+ evnel, szerintem egy laptoppal es egy gumi kesztyuvel szerintem siman ossze szedek mar egy ilyenen 100e koltseget, anelkul hogy szegeny terdeimet meg derekamat bantani kene, ha boy racer kocsi volt ha nem.
Edig 2db 95%+os 20vt lattam, ebbol egyik tomcsie
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
K Norbi
addikt
válasz RocknRoller #131529 üzenetére
Gyáriból újonnan elég borsos [link] [link]
Depoból van nem is nagy összeg [link]
Vagy jófogás, Vatera hátha felbukkan használtan.
Facebook csoportok adok/veszek.
Hella nem gyárt hasonlót.Valeo gyártja
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz RocknRoller #131529 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
RocknRoller
aktív tag
válasz K Norbi #131531 üzenetére
Köszönöm a linkeket.
A normál és az R32 között így elsőre nekem nem sok különbség van, talán annyi h az r32-ese sötétebb valamivel. Viszont amit linkeltem annak ledes a feklampaja és az indexe is.
[ Szerkesztve ]
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
latyak17
tag
A miért ne légy gyökér és nézd meg az izzócserét neten sorozat mai állomása:
Nem értettem miért nem jön ki, természetesen nekiálltam bontatni Polo 9N leszedtem a fényszórótartó konzolt, az mind szép és jó, csak vissza nem sikeredett rakni, egy csavar eltűnt az éterben, egy bent a burában, úgyhogy jövő héten operálhatom le lökhárítót, vehetem ki a lámpát, rázhatom ki belőle a csavart vehetek hozzá egy másikat, mert a kivett lámpára csavarozhatom vissza és mehet vissza az új égő
3 perc munka így válik 3 órássá
Ugyanitt: kiégett 9N polo bal első izzó nélkül eladó
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
simonjoe
őstag
Szomorú esetem osztom meg veletek.
Kész lett a Passat CC olajpumpa módosítása. Kicsit elhúzódott, kicsit többe került a megbeszélteknél, de elkészült. Két hét várakozás után ma délután kifizettem, elhoztam.
Elvittem egy autómosóban, majd a mosó állásból szerettem volna kiállni, d nem sikerült, ugyanis imádott paszulyunk annyira megmakacsolta magát, h az állásból segítséggel ki kellett tolni, a mosóból pedig tréleren süttette magát vissza a szervizbe. Az történt ugyanis, h amikor ki akartam állni a mosóból beindítottam, majd szinte föl sem pörgött a motor és azon nyomban leállt. Innentől fogva nem indult, csak tekert és tekert az önindító, de a gép nem indult. Felhívtam a szerelőm, Ő készségesen jött, hozta a laptopos csoda szoftvert amitől nem lett okosabb, én meg csak levertebb. Van főtengely fordulat, olajnyomás, üza nyomás, hiba kód viszont semmi. A továbbiakat meg már leírtam. Szóval én romokban, a kocsi viszont tisztán újra a szervizben.Joe
-
simonjoe
őstag
válasz Magnum_ #131536 üzenetére
.....állítólag van, olyan, h az autó nem szereti a "gazdáját".
Rettentően el voltam keseredve,..... idáig, már nevetek az egészen. Miközben segítettem betolni a szervizbe, az jutott eszembe, h soha nem volt olyan autóm amit valaha is tolni kellett volna. Sokat járunk külföldre, egész Spanyolig, na onnan hazahozatni a 200HUF/km-s áron azért az necces. De azon is gondolkodhatom, h kint kell olyankor inkább javíttatni. Először vettem életemben használt autót, ebbe is csak azért mentem bele, mert szinte olyan a kocsi, mintha szalonból hoztam volna ki, és tudom, h az előző tulaj kímélte még az esőtől is, és nem utolsó sorban 110e valós kilométer van benne, gyakori 10k-s szerviezekkel. Ő nem, viszont én annál többet szívok vele. Nem adom fel!Joe
-
RocknRoller
aktív tag
Tapasztalt mar valaki olyat, hogy lefelé automatikus az ablak (mind a 4), de felfelé nem ? Ilyenkor mi a teendő vagy mi a hiba?
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
rob210
nagyúr
Helló Úrak
Kérdés a következő:
Kollégám vett egy 2004 ráncfelvarrás előtti 1.6 benzin audi A4 est. Nem sikerült lebeszélnem róla.Ennek a fentartási költsége, hogy szokott alakulni?
Mert még szinte el se hozta, de azt már most jeleztem neki, hogy nem nézték át alaposan, mert az első futómű az kuka, szinte mindene lóg.
Nem ismerem ezt a kocsit igazán, de szerintem a váltója sem az a bekattanós megszokott vw váltó, hanem inkább akad.Valahol szivárog a motorolaj is, ahogy néztem, de az valószínűleg szelepfedél tömítés lesz és még nem veszélyes.
Vannak ennek típus hibái? Mert a neten sok baromság van fent.
Jah ez az 1.6 benzin bazi gyenge ez papáknak való.
Nekem is 1.6 más márkám van, de az ezt megeszi, mert 150 kilóval könnyebb.Belülről patent és minőségi, de féltem nagyon, hogy egy zsák lóvét fog belelocsolni.
Németországból honosított, ő az első magyar tulaj, tehát a föld hold távolságról van visszatekerve 156.000 re
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
zsolt19900
őstag
asszony g3 án lett cserélve hátsó fékpofa és most az a helyzet, hogy nem akar jól fogni a kézifék, mi lehet a probléma? utána kell esetleg állítani a karnál is az utastérben?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
simonjoe
őstag
válasz Morris #131548 üzenetére
...tudnál nekem értéket írni? A szerelőm kijött a helyszínre, de szerintem neki nem VCDS-e van. Valami szoftverrel nézte a diagot. Azt nemtom, h a luftot nézte-e, vagy, h az Ő szoftverével lehet-e azt mérni? Most néztem, h az EGR kib@.....ott drága , esetleg időlegesen lehet tisztítani? Találtam anyagot róla, de valójában ez mennyire lehet megoldás. Gondolom, a biztos a csere lenne.
Joe
-
Morris
veterán
válasz simonjoe #131549 üzenetére
Mágus itt a mágus!
Nekem le van vakolva az egr és a szívott légtömegnél eltérés van az eredetihez képest. DPF nincs. És vákumos az egr-em. Ezért nem írja be a vezérlő hibának.
CC-nél nem tudom hogy van. Benzines vagy dejzel?
Nem mindegy, mert fordított az egr működése.
De mági megmondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
- Hidromasszázs zuhanykabin, Sanotechnik Cikkszám: PR150 Nevada 80x150
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest