Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigomigocika
senior tag
-
tibbike01
őstag
válasz Speeedfire #132541 üzenetére
Hali,
Nekem a hátsó ajóknál ázik be a leonom. Esőzésekkor a hátsó ülések előtti szönyeg alatt nedves szokott lenni a padló, mind a két oldalon. Nem tudom, hogy hol folyhat be a víz, de jó lenne tudni.
Járt már így valaki? -
Speeedfire
félisten
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Speeedfire #132553 üzenetére
Pedig szerintem ez van nálad, zárt ajtónál nem folyik ki olyan könnyen a víz. Megáll az ajtóban. Csak lassabban ereszt le. Emiatt alul befolyik. A locsolós teszt zárt ajtónál releváns, főleg ha van nem gyári küszöb védő, ami fasza, se ha vastag, befogja a lyukakat az ajtó alján.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Speeedfire #132553 üzenetére
Tehát aulról ázik be? Az alsó kárpit alatti lemez szigetelése miatt?
-
tibbike01
őstag
válasz tigomigocika #132556 üzenetére
Mit értesz leeresztő gumi alatt?
-
zsolt19900
őstag
válasz tigomigocika #132551 üzenetére
én kompletten cseréltem nem volt "kedvem" elidőzni, hogy külön cseréljem a belsőt, de valami ilyesmire emlékszem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Speeedfire
félisten
válasz Mágus2 #132554 üzenetére
De nálam a lemeznél nem ereszt, mint itt.
És mikor kinyitottam az ajtót, az a rész teljesen száraz maradt.
Hol, vagy mi miatt folyhat ki lassan a víz? Alul leszedtem a gumicsíkot, megnéztem, megtakarítottam. Semmi gond nem volt vele. Az ajtó alján lévő lyukakat megpiszkáltam, egy minimális kosz volt csak ott. Nem számottevő.
Tippre az ajtó tatent (nem jut eszembre a rendes neve) alatti részre tudnék gyanakodni.Illetve szerintem indokolatlanul sok víz kerül az ajtóba. Nem tudom, hogy az ablak melyik része felelős emiatt, de az 1 kanna vízből szerintem vagy 1 liter kijött az ajtóból.
tibbike01: Igen, ott szokta megadni magát. [link][ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Speeedfire #132559 üzenetére
Bármennyi víz is follyon be az ajtóba, ki is kell onnan jönnie, anélkül hogy bejutna az utastérbe. Csak az üveg mellett tud bejutni az ajtóba. Ott a helyén van a tömítés? A belső is, mert az nyomja az üveget a külsőhöz.
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Adott egy C Vectra 2004-es.
A tünete az hogy nem megy rajta az elektromos szervó...
Biztosítékok jók, de rákötöttük obd-re és U2111-es hibát dob rá "szakadt" tünettel.
Minden kábelt átnéztünk minden gyári állapotban van.
Mi lehet akkor a baja?Samsung Galaxy S10+
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz pcgamer01 #132562 üzenetére
Ez nem opel topik. Itt kérdezősködj, ha az opel topikban nem segítenek.
K Norbi Az csak páralehúzó. Kicsit rátart a belső de csak épp, ha fel van húzva az ablak befeszül a keretbe. Ez a lényeg, ha nincs a heléyén, akkro felhúzott ablaknál kívül hézag marad és túl sok víz jut az ajtóba esőben.
[ Szerkesztve ]
-
Potrien
senior tag
Sziasztok!
Passat 5,5-ben gondolkodo(2001-2005) abból is az 1.9 pdtdi ben.
Melyik motorkódot ajánlott elkerülnöm?
Van valami esetleg ami nincsen benne az összefoglalóban, de érdemes rá figyelnem? -
K Norbi
addikt
Bitporknak [link]
-
K Norbi
addikt
válasz Magnum_ #132568 üzenetére
ááá dehogy csak érzem a tavaszt.
-
Nemt0m12
tag
Sziasztok.
Elkezdtem kicsit kitakarítani a kocsiba a dolgokat.
Fojtószelep, légtömegmérő stb, amíg nem jönnek meg az alkatrészek.
Közben találtam egy kósza földelés kábelt, nem tudja véletlenül valaki hova tartozhat? Sehol nem találom a helyét.
[link] -
-
válasz Nemt0m12 #132574 üzenetére
Nem tudom h célzok-e valamire, de a fojtószelep pucolás után nem kell alap beállítást tanítani neki? Újabbaknál biztosan kell, de a 2000 évjárat nagy homály nekem. Lehet így 40ben már a makuladegeneráció is rontja az éleslátásomat .
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Nemt0m12
tag
válasz bitpork #132575 üzenetére
Úgy tudom ha nem áll be normális üzemre akkor kell tanítani neki, hogy igazítsa hozzá magát a tiszta fojtószelephez, de ez kiderül majd indításkor, viszont meglett a földelés helye is.Nem is értem, hogy lazulhatott ki annyira az anya, hogy kiessen hacsak nem az előző tulaj akitől vettem nem húzta rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
Joao
tag
Sziasztok! Lenne egy problémám, hátha találkoztatok vagy hallottatok hasonlóról.
VW Polo Classic, 1.6 75 (ALM), 2001-es. Egy reggel minden előzmény nélkül nem működött az óracsoport benne. Km állás, üzemanyagszint, vízhőfok mutató, sebesség mutató nem működik. Reflektor, kézifék, ködfényszóró, csomagtartó nyitva, akksi visszajelző működik. Szerelőnél áll majdnem három hete, aki azt mondta az óracsoporton voltak átégések, azt megcsinálta, de azóta sem jó. Talált két kábelt, amiben nem volt áram, kicserélte, de azóta sem jó. Állítása szerint az óracsoport másik autóban működik, de ebben továbbra sem.
Valakinek valamilyen ötlete van erre? -
K Norbi
addikt
-
F_Zolee
veterán
Létezhet, hogy termosztát csere után növekszik a fogyasztás? Egyre jobb az idő aztán jobban fogyaszt a verda. Mondjuk a legutóbbi 2-3 tankolás nem fullos volt a számítás végett. :S
-
-
spanyoll
addikt
Üdv urak!
Fontolom, hogy ezt-azt kéne csinálni a kocsin, de kételkedem, hogy van-e értelme, alapvetően meg vagyok annyira dilettáns a témában, hogy inkább a segítségeteket kérjem.
IV-es Golfom van, jól megkímélt állapot.
Szeretnék:
- belerakatni tempomatot (tudtommal megoldható), mert gyakrabban pályázok, mint városban közlekedek, ott meg kényelmesebb lenne, ha lenne
- valami minimális fedélzeti computert belerakatni, kb ami mutatja a fogyasztást, ilyesmiket
- rádiót cserélni valami nagyon minimális usb-sre (amit még én is megcsinálhatnék ha nagyon akarnék, de inkább rábíznám valakire, akinek nem 2 órás szenvedés lenne, mint nekem)
- amit tényleg nem tudok, hogy lehet-e az emelni a kocsit. Tudom, ültetni kell, de nekem inkább probléma néha, hogy alacsonyan van a kocsi, ezért félseggel felállni padkára néha nem ajánlott. Nem nagy dologról, kb 5 cm már segíthetne.Annyiban segítsetek kérlek, hogy ezek közül mi megoldható, mennyibe kerül és érdemes-e ezzel foglalkozni.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
K Norbi
addikt
válasz spanyoll #132592 üzenetére
Ablakokat feltaníthatod [link]
Nekem meg az a bajom hogy fent a segge! Borzalmasan néz ki. Két hátsó rugót ki kéne cserélni valakiével aki pl utánfutózott. Vagy kicsit megmelegíteniTegyél bele fasza lábtérvilágítást, én imádom. [link]
Ilyen nem érdekel? [link]
(#132594) FoLey-v Batmobilomat tesla motor hajtja már rég.
Opelbe lesz Castrol 5W-40 C3 Magnatec helyett amit már eladtam.Golfi Mobil 1 Mobil Super 3000 X1 5W-40 fog kapni
Gyári olaja 5W-30 as..Nem tudom miért kezdtem én 10-40 est önteni bele.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
spanyoll
addikt
válasz K Norbi #132593 üzenetére
Csupa fontos dolog. Gondolkoztam még a neonon, meg egy szpojleren, de majd jövőre. Meg a dudahangom lecserélni, arra is nagy igényem lenne. Ja meg egy sportkipufogó, hogy hangosan legyek lassú.
@bitpork: allroad egy padka miatt? Nooooope.
-
K Norbi
addikt
válasz spanyoll #132597 üzenetére
Ablak fel le húzás szerintem hasznos tud lenni..
A lábtérvilágítást gyárilag is rakják...
Leaving Home szintén golf 5 től tudják.Szóval nem értem miről zagyválsz
Csak egy példa ha cserélnéd pl újabb Golfra szériától függően ezek mind benne vannak gyárilag.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz K Norbi #132598 üzenetére
Ablakot húzom, annak 5 perc a sarokban kukoricán.
Lábtérvilágítás hasznos lehet, de megvagyok nélküle.
Leaving home meg biztos jó, csak mire.Amiket én írtam arra lenne szükségem, csak nem tudom, hogy megoldható-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője