Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz F_Zolee #127147 üzenetére
"Viszont azt nem értem, hogy kalkulátornál miként számol egy biztosító úgy, hogy több a díjuk, mint amit az autó ér?! "
Ezt én se értettem, Anyós kötelezőjét csináltam múlt hétvégén és a legnagyobb összeg talán 600 ezer volt 1 évre Egy 2003-as klíma nélküli 1.0 Opel Corsa a biztosítandó
-
homeless09
őstag
Sziasztok!
Idő közben megoldódott a hűtőfolyadék fogyás probléma, a vízpumpa volt a ludas, vezérléssel együtt csere.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
-KP-
addikt
Hi!
Autóvásárlás előtt állok és felmerült a Passat B5 is. Olyan 2000-2002 körüli évjáratra gondoltam. Melyek azok a motorok / modellek amelyek jók, és melyek kerülendők? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz molnarpeter #127157 üzenetére
jó kérdés. mennyiért lehet normálisakat kapni? 800 körül vannak már jók? vagy szánjak rá többet?
-
1stVikman
senior tag
válasz kaszaking #127159 üzenetére
Van még pár, de volt szerelés, amiről leírást is készítettem:
Hátsó féktárcsa csere
Gyújtótrafó csere
Saját képek, saját leírás.
Első fékeket is magam cseréltem, de arról már volt csinálva leírás, szóval csak 1-2 képet lőttem:
[link]
[link] -
Mágus2
Közösségépítő
-
1stVikman
senior tag
válasz tomcsi23 #127162 üzenetére
150 ezernél cseréltem a hátsó fékeket, képen látni, hogy ez mennyire koptatta el a tárcsát. Szerintem előttem még nem volt cserélve, 133 ezerrel vettem a kocsit, ha jól emlékszem.
Az elsők is még tuti gyáriak voltak, azok 149-nél voltak először cserélve, de ráztak. Aztán felszabályoztattam, de megint visszajött a rázás. Most 181 ezernél komplett cseréltem az elejét megint, de minőségi darabra. Eddig ~ 1000km-t mentem rá, és minden ok, nem ráz, fog rendesen. (kopp-kopp-kopp)Sógornak volt egy Jetta-ja, azt annyira lelakva vette, hogy konkrétan a hátsó féknél az egyik betét már nem volt meg, mert annyira elkopott, a másik meg a ferodolt nullára koptatva felére vékonyodva árválkodott. Fém a fémen "fogott". És egy 2.8 VR6-os autóról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
-
janyka27
újonc
Sziasztok!
2006 1.6 MPI Octavia. Kuplungcsere után is akadozó 1-es és rükverc fokozat!
Valaki segítsen, hol keressem tovább a hibát. Váltó felújítás a következő lépés vagy esetleg van más ami még hiba lehet? Előre is köszönöm. -
-
Morris
veterán
Nekem sem nőtt.
Ja de, mert hiába ugrok bónuszt. Ugyanannyi a díj. Milyen fura.
B5-től B9-ig semmit nem változott a díj. Ergo csak emelkedik.
Vagy kvára nincs értelme a bónusz rendszernek.
Ha nem okozok balesetet, akkor mire fizetek?
Aki okoz, azt borotválják meg rendesen.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
-
Magnum_
nagyúr
Mágus és Tsi szakok!
Enélkül a celszerszam nélkül nem tavolithato el házilag a gyertyapipa?
Nem igazán ferek hozzá.
Mutatom a képet: [link] nem ferek hozza.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Ma volt lehetőségem vezetni egy Dustert (faceliftes 1.5dCi). Hat, nyeff. Nem éreztem ugy, hogy bármiben is jobb lenne mind a Golfom.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
veterán
válasz Magnum_ #127180 üzenetére
Én a magam részéről az "A" verziót választanám mert félek, hogy valamit elbaltázok.
Más: jó volt visszaülni egy hét után az 1.2-és, 3 hengeres, 75 lovas TDI Ibikéből a 4 hengeres benzinesbe. Már egészen hozzászoktam a 2.0 TSI-hez, de most az első padlógáznál ismét őszintén örültem.
Az Ibike átlagfogyasztása 6,6 lett, valójában nem tudom, hogy csurig tankolva vettem-e át, a top speedem 105 km/h volt, de nagyon nehéz terep volt, rengeteg 2-es, 3-as fokozatban legyűrt emelkedővel; az első fékek hullámosak voltak az előző bérlők bénázása miatt. Ő volt, egy nagyon szép tájon:
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
Hello
mikor eladom az autót akkor a vevőnek oda kell adnom a törzskönyvet?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
gzbotii
nagyúr
Most készülök vezérlést cseréltetni (Karácsony előtt). De úgy néz ki, kuplung csere is esedékes lesz. Ami érdekes, mert előző tulaj (haver) márciusban cseréltette (ekkor kettőstömegű helyett egytömegű került bele), most ősszel meg, "hirtelen" fent kezdett fogni a kuplung (kb alsó 40% semmi nem történik)
Gates vezérlés-szettet illetve LUK kuplung-szettet néztem ki eddig.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Arcképgyáros
Új VW modellt fognak bemutatni? Tudni, hogy mikor?
-
i-sti
senior tag
https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group_MLB_platform
Mi a különbség az új MLBevo és normál MLB platform között?
Egy angol cikk is elég lesz ha tud valaki ilyet.Novum Forum Siculorum
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Napelem
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX