Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
mmdms
addikt
Lidlparkoló, végre belegóztam 1,5 talicska kaját a csomitartóba, majd újra ki az egész, hogy hozzáférjek a pótkerékhez, mer' defektet kaptam. fakk...
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Magnum_
nagyúr
Fiuk. Kocsimosas utan beragtam, leszedtem a csomagterajtorol a karpitot es amikor kitapogattam a horpadast, vissza is ugrott a lemez. Csak az elenel latszik nagyon minimal valaki, de aki nem ismeri a kocsit (pl vevojelolt ) eszre sem venne.
Free of charge. Case closed.
I humbly and respectfully decline™
-
rob210
nagyúr
Renault power
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok. Golf 4 1.6 16v. Ha az alapjarati motor lenne a ludas, akkor is ingadozna az alapjarat, ha 100as benzint rakok bele? Mert most 100as+injektortisztitoval jarok, igy csak neha, veletlenszeruen produkalja kis idore az ingadozast, amugy meg megszunik. Lehet az injektortisztito is befolyasolja, mert eddig ha nem sima 95-t raktam bele, akkor abszolut megszunt.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden Kedves PH tagnak.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Boldog Karácsonyt minden kedves, és nem kedves Fórumtársnak!!!!
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Ace owner
addikt
Kellemes ünnepeket mindenkinek!Galaxy Fold 4
-
g4bb3r
tag
Kellemes Ünnepeket minden VAG társnak és PH lakónak
[ Szerkesztve ]
-
zsoleszkai
tag
Kellemes Ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak!
/KneeBy/
-
K Norbi
addikt
válasz zsoleszkai #111374 üzenetére
wáháhá ez kemény
-
félisten
-
MPowerPH
félisten
Hali,
Errol a CC -rol mi a velemenyetek? Mennyire megbizhatoak ezek a CR diesel motorok? Gondolok itt a befecskendezokre. Tudom, hogy a 2008-as 3.0 TDi, amit az Audikba szereltek, meg mas, de azoknal ez egy eleg nagy, koltseges hibaforras. Nagynyomasu sz. megbizhato? Kettostomegu elhullos, vagy azert bir 200k km-et? DSG valtoval nem nezek, azt irjak, hogy nagyon sok gond van veluk keves km utan is, es ugye aranyaron megy a szervizelesuk. Remappot hogy birja ez a 2.0-as? Gondolok itt a turbora, valtora, kuplungra, DPF-re. Ahogy nezem, 210 lovat lazan kihuznak belole, az meg meg talan eleg is lehet egy jo valtoval.
Maga az auto mennyira jo, kategoriajan belul? Nezek meg Insigniat e mellett, meg maximum 2 eves diesel Octavia RS-t, de igazabol formara a CC jon be a legjobban, es abbol is meg a rancfelvarras elotti.
Valszeg 26. -an elugrok megnezni, mert nincs messze. Csak gondoltam, elotte korbejarom a dolgot.Kellemes Karacsonyt Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
brumi1024
veterán
válasz Mágus2 #111383 üzenetére
Alapvetően újat nézegetek (/vagy szalon, de azokkal mindig az a baj, hogy pont az a filléres extra nincs benne, amit utólag berakni nagy szívás, például LED lámpás Leonoknál az automata ablaktörlő+lámpakapcsoló), de a kvázi bejáratott használtak is jók, csak ott sokszor az árral is probléma van.
-
brumi1024
veterán
válasz Mágus2 #111385 üzenetére
Nem feltétlen, néztem mindent a kategóriában. Egyelőre az MQB a nyerő, abból Octi, Leon, Golf, A3 megnézve, de kíváncsiságból néztem Mazda 3-at, Focust is, illetve korábban próbáltam 1-es bajort. Talán még egy Mini megnézendő, de az Astra sem rossz (bár az élőben kevésbé jön be, mint képeken). A franciák maradtak ki igazán, de az nem az én világom. Az offos jelöltek nagy részével egyébként az a baj, hogy magasra tette a lécet a G6, nehezen fogadok el olyat, hogy fogható részeken kopogós, gyengébb minőségű műanyagot használtak (pl Focus a kilincsnél belül).
(#111386) focvis: Most, hogy mondod, az elég közel van, és mindig is érdekelt a Duster.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz brumi1024 #111388 üzenetére
G6-tal én is így jártam, 2011-es BMW 3-as olcsónak hat utána.
Ha érdekel egy fehér, bejáratós G7, akkor megtalálsz.Kombi E klasszét nem engedett a feleségem, mert nagypapis szerinte, pedig ismét "tetőig" pakoltuk ketten a Golfot, hogy eljöttünk a szülőkhöz az ünnepekre. A6 / E oszt. V6 dízel kombit szeretnék, melóhelyen (állami) lenne csak ciki, a Golf nem bántja szerencsére senkinek a szemét. 😎
@Ace: részemről OK, a Többieket Te szervezd le! (Lásd tegnapelőtt)
-
kaszaking
tag
Minden topic lakónak kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok
-
Piwi
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
FrankMonzano
őstag
válasz FrankMonzano #111367 üzenetére
Erre valaki? Boldog Karacsonyt mindenkinek!
-
tomcsi23
veterán
Boldog Karácsonyt Minden Huligánnak.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs