Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz fi:zi'k #53025 üzenetére
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, mi a III-ból költöztünk ki Budakalászra, én tolom a melót a XIII-ban, anya otthon az egy éves törpével, egyelőre nem panszkodott, hogy kezdene becsavarodni, bár néha látom rajta, hogy az agyrágó-gügyögyő manó megfertőzte, de ez normális.
Mondjuk azt is hozzá kell tennem, hogy van neki is egy kis rohangálós gépjárműteste, szóval nincs annyira bezárva. Viszont az tény, hogy valaki mindig flexel, bár Békáson is mindig valaki csinált valamit, az alsó szomszédról ne is beszéljek, az gyönyör volt.Szóval részemről +1 a kertesnek
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #53200 üzenetére
Pedig akkor valszeg f*szább élmény lehetett itt járkálni, máig imádom a fapados buszokat meg lufiüléses daciákat, részemről hozzátartozik ez az egész Erdélyi hangulathoz Kár, hogy már elég ritkák, ahogyan az igazi ízes egyenes falusi parasztok is a m*rhajó pálinkákkal meg házi kajákkal
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
Nálunk sok autóval történik ez, nem tudom miért, nem értek hozzá. Pl. Daewoo Leganza nagyon népszerű volt anno ahogy nemrég a Chevroletek is, ehhez képest csak elvétve látni manapság párat az utcákon. Lehet mind kivitték Szlovákiába, Komarnoba rengeteg a Leganza taxi
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Real_Necro
veterán
válasz jjeahh #53202 üzenetére
Csíkszeredán géppuskás katonák áltak a nagyobb kereszteződésekben. Tényleg élmény volt...
Ellenben olyan finom kürtös kalácsot friss forrásvízzel azóta sem fogyasztottam, mint ott. Igaz, 1Ft-ért sem ettem fagyit sehol másutt.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz Ear001 #53208 üzenetére
Beza, ahogy a volgákat is vitték a ruszkik
Amíg nem volt EU -tag Románia a single maltok dutifríből behozva is jó üzlet volt.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Utka
aktív tag
válasz t_a_m_a_s #53180 üzenetére
Szó szerint ez jutott eszembe (#53179) aleister hozzászólását olvasva!
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
fi:zi'k
nagyúr
Urak, Érdekelne itt bárkit is a kreatív topik újjáélesztése? Vagy a hivatásosokon kívül már senki nem kattogtat, nekik meg pont elég az?!
(#53201) randras_83
Köszi az inputot.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz fi:zi'k #53211 üzenetére
Megmondom őszintén én nem sok értelmét látom. Az a csapat aki ott kreatívkodott, már jórészt kikopott innen, aki meg itt van, annak lett család, munka, mifene. A legutóbbi újraélesztés is csak pár fordulót és elég sablonos értékeléseket élt meg... Van amúgy egy zárt FB csoport, j.bravoék ott próbálkoznak ilyesmivel, de ott sem mindig jön össze az adott fordulóra a kép. Oda esetleg kéretőzz be.
Holnap majd jól beletépünk...
-
törölt tag
Két megapixelszörny fullframe. Élvezettel néztem [link]
-
Real_Necro
veterán
Vááá mai Z Nation után mindent értek:
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Balinov #53212 üzenetére
(#53213) t_a_m_a_s
Úgy gondolom, hogy ha akarja az ember, akkor munka, család mellett is megoldja. Ha meg nem, akkor teljesen mindegy miért.
Nem vagyok megtalálható Fb-on, így a csoportba sem tudnék bekéreckedni, de nem is ez lenne a célom.Az érdeklődésből úgy látom egyébként, hogy nagyjából beletrafáltam, hogy mai helyzet.
(#53214) Mercutio_
Csak lokálisan érdekelne a dolog. Egyebet magamtól is tudnék, nem egyet.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz fi:zi'k #53218 üzenetére
Nekem az időhiány mellett az a bajom, hogy a heti feladatozás kicsit ilyen kikényszerített kreatívkodás egy téma mentén (menj és fotózz, találj témát). Ha nincs téma megadva akkor kvázi képmutogatás, ha meg több idő van rá, akkor Pató Pál úr effektus miatt csúszik meg mindenki, szóval amíg nincs egy 5-6 fős, állandóan képelő "kemény mag", akikhez alkalmanként csapódnak, csapódunk páran, addig nem fog működni.
És igen, az aktivitás is ezt igazoljaHolnap majd jól beletépünk...
-
*Ropi*
félisten
válasz atok666 #53190 üzenetére
"...mert azzal ugyanúgy kiveszel valamit belőlük ami eredetileg odatartozott..."
...Vagy éppen hozzáteszel: volt olyan U.S.A.-beli film, amit itthon leszinkronizáltak, majd az amerikaiak elkérték az itteni szinkront, mert annyival jobb lett.
Ha jól tudom egyre többször úgy szinkronizálnak, hogy egyetemistáknak adják ki a fordítást és ettől lesz életszerűbb a párbeszéd.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
(#53224) Studi: Nem, azzal függ össze, hogy a kulturális és életkori adottságokból következő élettér / környezet nagyban meghatározza egy ember kommunikációs képességeit: erre a legjobb példák a reklámok, mert ott nem lehet túl kacifántosan fogalmazni, különben a célcsoportból sokan nem értenék meg. Tudományos tesztekkel igazolták, hogy azok a legoptimálisabb reklámírók, akik max. középfokú végzettséggel rendelkeznek, mert ők fogalmaznak a legközérthetőbben. Ugyanez vonatkozik a filmekre is: a megcélzott célcsoport nyelvén kell megszólítani a nézőket: egy ~50+ éves, elfásult fordító valószínűleg hónapok alatt sem adna olyan eredményt, mint egy pár fős diákokból verbuvált ferdítő / fordító csapat 1-2 hét alatt.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
|AP|
veterán
szinkron témához:
A Ford Fairlane kalandjai kint egy film a sokból, itthon kultfilm lett a szinkron miatt.
Az eredetit nem ismerem, de például az Asterix és Obelix - Kleopátra küldetés (nem röhög, igenis egy nagyon jóra, nagyon betegre sikerült film ) szinkronja is parádés szerintem.
Szintén mindig pozitív példaként hozom fel a Ponyvaregény szinkront is.Ellenpéldának meg ott van a Breaking Bad, ami eredeti nyelven az egyik legzseniálisabb sorozat, szinkronnal pedig egy gyenge barátokközt...
-
forceberg
veterán
Látom a xar tömegsorozatok helyett filmek is szóba kerültek.
Karácsony környékén nálunk nosztalgia volt, olyan filmekkel, mint pl. a Csupasz pisztolyok meg a Hóbortos hétvége Szerintem ez olyan, mint a zene is, a "régi jókat" nem adnánk az újakért cserébe. Bár a soxar között vannak azért most is zseniális filmek.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #53218 üzenetére
koszi a linket, erre a topikra gondoltam en is, remlett meg nagyonregrol.
egy probat szvsz meger. halado es kezdo topikban mar kerdezted?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
jjeahh
nagyúr
válasz Balinov #53247 üzenetére
Hogy rossz helyen kukkol? Azt pedig hivatalosan is így kell kéremszépen
A háttérben az ott egy color checker pasport?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- PlayStation 3
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest