Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zool1
őstag
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz t_a_m_a_s #52250 üzenetére
ja, nagyon eltalalja a filmzeneket (is). kill bill-t talan egyszer lattam, jo regen..lehet meg kellene megint nezni. nem tartozik kedvenc taranio filmjeim koze.
ez az alkonyadtol pirkadatig sorozat milyen? valami jo sorozatot is megneznek. nem neztem semmit evek ota, csak a ray donovant. az viszont egesz jo volt.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Fandango
veterán
Ami most eszembe jutott.
Justified
Boardwalk Empire
Homeland
White Collar
Hannibal
Newsroom
Sopranos
The Wire
The Shield
Battlestar Galactica
Person of Interest
Fargo
Sherlock
Elementary
Orphan Black
House of Cards
Dexter
Bron/Broen
True Detective
Penny Dreadful
The Last Ship
The Leftovers
The Americans -
jjeahh
nagyúr
Broen, Mr. Robot, The Wire, True Detective, Top of the Lake, Sense8, Mozart in the Jungle... gondolom egyelőre elég Esetleg ha a jazzre nem vagy allergiás, akkor Treme nagyon jó sztem. Most Flesh and Bone-t meg Jessica Jones-t nyúzom, eddig ezek sem tűnnek rossznak, remélem nem esik a színvonal.
Fandango: Basszus, gondoltam hátha én is csemegézhetek innen valamit, de az összeset láttam
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
aleister
veterán
Na akkor nekem megvan az aktuális várós filmem.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
m3ss
veterán
válasz Fandango #52258 üzenetére
sherlockot, true detectivet, dextert lattam ezek kozul. meg felig a wiret, sopranost.
fargo az jo? filmet imadom. lehet azt elkezdtem. majd utananezek azoknak amiket irtatok es kerdezek, mert felerol nem is hallottamha mar filmtopicot csinaltunk, ez a frost/nixon is eleg jo film
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
|AP|
veterán
sok-sok drónos felvétel BP-ről és egy elmebeteg alapötlet ebben a klipben
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Tudtok olyan fotós könyvet ami tippeket, pózokat, trükköket mutat be modell/glamour vagy hasonló fotózáshoz? Vagy valami ilyesmi Kösz
[ Szerkesztve ]
-
Colonel993
senior tag
válasz spanyoll #52271 üzenetére
Puszi a buksijára, ki ezt valóban jóváhagyta...
Őseink tiszteletére, emlékére állított szobor fején ácsorogni valahogy nekem nem jön át... ismételten a felmenőink álltal felhúzott híd, de azon is pont egy honunk egy szimbóluma hátán kell téblábolni.
Még ha nem is tesznek kárt benne, akkor se nagyon vetűl jól :/Hát még ha emellett fog kikenődni...
A koncepció érdekes, de az előbbieket kikellett volna hagyni, egy jóérzésű ember szemét simán szúrja.
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
jjeahh
nagyúr
Srácok, cipő topik halottnak tűnik, ti milyen bakancsot nyúztok télen? Tudtok valami tuti márkát ajánlani? Jelenleg egy ilyen Palladium-om van, kényelmes, meleg meg minden, de kéne még valami mellé... A lényeg, hogy ne fagyjon meg benne a lábam akkor sem ha órákig barangolok a hóban, legyen viszonylag kényelmes, nem szeretem a túl kemény merev cipőket és ne legyen túldizájnolt. No meg jó lenne mondjuk 20k-ból megúszni
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Studi
veterán
válasz Colonel993 #52272 üzenetére
Szerintem egy jóérzésű embernek ezzel nincs semmi gondja. Ez nem sértő, nem bántó senkinek. Te már egy kicsit érzékenyebb vagy a jóérzésűnél.
Amúgy zseniális a zsávó, nem semmi magabiztosság kell ilyen mutatványokhoz. Nekem egyszer az alsószomszédom mászott fel az erkélyemre, amikor kizártam magam a lakásból, az a 6.-7. emeletek szintjén volt, én már attól is kivoltam, de ő azt mondta hogy ez abszolút sima ügy.
-
-
rbalint88
addikt
válasz Novics #52278 üzenetére
airmaxem most a 3. éve végére kopott rommá talpilag, de qva sokszor elázott, meg az utóbbi 2 "telet" abban toltam végig. bokáig érő hóig nem vettem bakancsot, márpedig bokánál magasabbra érő hó nemigen volt az elmúlt években
nekem merrell cipővel nagyon rossz a tapasztalatom, timberlandekkel viszont egész jó. annyi, hogy abból azt nem szabad venni, aminek fém fűzőbújtatója van, mert azok szeretnek kiszakadni.
ma láttam egy romika bakancsot, ami egyrészt tutijó bundás volt elől, másrészt nagyon ötletesen a talpából kihajtható tüskéi voltak, hogy jégen is tapadjon. 25 pénz volt, ha jól emlékszem és rendes membrános vízállósággal rendelkezett. -
Mercutio_
félisten
válasz Colonel993 #52272 üzenetére
Jajjpasszme tényleg kell ez a turbhómagyar melldöngetős f@sság, és pont ebbe a topicba?
Ez egy költői kérdés volt, nem várok választ
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jjeahh
nagyúr
válasz madgie #52284 üzenetére
& spanyoll: Oké, ahogy elnéztem más modellek vannak olcsóbban is és szinte az összes egyforma Nekem az lenne a legfontosabb, hogy kényelmes, puha legyen mert hétvégi túrákon kva sokat gyalogolok és ha egész nap hóban taposok ne fázzon a lábam. Ezeknek a kritériumoknak biztos megfelelnek a cat-ek? Esetleg valami más márka, hogy legyen miből bogarásszak? Amúgy a tartósság titka nálam az, hogy egy bizonyos típusú cipőből mindíg két párt hordok minimum és állandóan cserélgetem, valamiért ha egyet nyúzok sokkal hamarabb tönkremennek. Ezért akarok a Palladium mellé is valamit most, az jelenleg az egyetlen bakancsom. Ezzel a trükkel nálam a conversek, pro-keds-ek, supergák eddig simán tartottak 5-8 évet és a lábam sem rohadt beléjük.
Szerk: No holnap egyet benézek a helyi vadászüzletbe is, kaptam egy olyan tippet, hogy ott m*rhajó bakancsok vannak.[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
Na, a gyermek egészen fél7-ig bírt aludni, az első szava az volt, hogy "Apa, megjött a mikulás?"
Amikor felkapcsoltam a villanyt, és meglátta, hogy ott az ablakban a cucc, elfogyott a kaja amit a mikulásnak meg a rénszarvasoknak este odakészített: ezek azok a momentumok amiért érdemes tekerni a mókuskereket...Holnap majd jól beletépünk...
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
válasz madgie #52289 üzenetére
Az lesz, remélem nálunk is kapható valahol, hanem csak online rendelés marad... mondjuk a palladiumot is netről vettem. Ezek a kacsák annyira mondjuk ideálisak lennének, csak m*rha drágák
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #52286 üzenetére
Nálunk egész este várta a Mikulást (értsd: alig aludtunk, mert nyűglődött valami miatt), aztán reggelre feleségemet meglepte egy nagy csomaggal...
Most meg vigyorog folyamatosan, meg püföli a csörgős seggű kutyáját.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Novics
senior tag
válasz t_a_m_a_s #52286 üzenetére
Te meg gondolom nem vacsiztál.
Rbalint: a Merrell bakancsommal kapcsolatban én sem jutottam meg dűlőre, de volt egy túracipőm is, azt 4 éves korában kivittem a Caminora, és még azt is végigtoltam benne. Baromi kényelmes volt. Pedig ha egy cipő kényelmes, akkor azt iszonyat sokat hordom.
Timberlandem is van, annak is elkopott a sarka. Azt már egyszer megcsinaltatta., de már megint kéne. Az a gaz, hogy nem is nagyon tudnak velük mit kezdeni.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
rbalint88
addikt
válasz Novics #52293 üzenetére
Merrel: kenyelmes, de. Nyikorog a talpa, undoritora azott -elszinezidott- az elvileg vizallo cipo, be is azik mostmar. Es alig hordtam. Ezzel szemben a kevesebb, mint felebe kerulo turazos nike nem ment szet az azasoktol sem, nem is hirdettek vizallonak mondjuk. Kenyelmesebb is volt sokkal, azt tenyleg nullara hordtam. Asszem Rongbuk s tipusneve. Ha lehetne belole kapni vizallot es nem tiritarkat, azonnal vennek legalabb ket parat. Azota meg hogy ez szetment, nem volt rendes tel, azt kibirta a bor airmax is. A masik, szovettel nem vallalnam ezt be.
-
Mercutio_
félisten
Ha már cipőztök: Ilyen normafánál mászkálni, dunapartra kavicsot dobálni milyen csuka javasolt, ami strapabíró, nem ázik be, nem dobok egy hátast ha kicsit vizes a fű? és ha még a bokát is tartja az már pluszbónusz
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #52297 üzenetére
Jó a "cica" cipő, nekem utcaiban van már a harmadik, de egyik sem kopott még szét, csak akartam még egyet... annyira jó. Persze az ára sem kevés...
Most meg azt vettem észre, mióta kocsival közlekedem nem is kell nekem téli bakancs...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest