Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #52501 üzenetére
Ha macska, akkor sziámi:
Bár nem valószínű, hogy egyhamar lesz nekünk...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #52503 üzenetére
És most 995Ft a 30cm-es Ikeás panda... Éppen az előbb néztem a plüssöket, venni fogok egyszer egy cápát.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #52504 üzenetére
ma szabadnapom volt -szombat helyett-, ó de jó, menjünk el az ikeába, csak nem lesznek sokan. hát a faszot. parkoló fullon, mindenhóóó ember. vettünk volna két pandát a dögnek, meg egy párnát nekem, de a kassza előtt leraktuk a cuccot. karácsonyra is az lesz, hogy kapni fog mindenki egy díszes nyomtatványt, hogy karácsonyi utalvány x ft értékben, 2016.01.01. és 2016.11.30. között beváltható nálunk bármire a megadott értékben. melóban napi 11 órában eszik a lelkem az emberek, egész egyszerűen nincs arra energiám/türelmem, hogy azt a minimális, regenerálódásra szánt időt is hülyék között töltsem. inkább elmegyek a kutyával margitszigetre és sétálok 2-3 órát a jó kis szállóporos pesti levegőn
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #52502 üzenetére
Hisztis primadonna legalább is ismerős csajé nagyon az volt.
Main coon, ragdoll jól elvan magában is, de ha megjön a gazdi megy a gagyogás, meg az óbégatás, mint szerényke a Károlybácsiban persze erről inkább fizik-nek kellene mesélnie, náluk van valami nagy doromboló-művész úgy emlékszem
jjeahh: Olyasmi. Nagyon öntudatos, időnként makacs kutya, ezért tudni kell kezelni és következetesen kell nevelni. Egyébként okos, és jól tanítható, de nem első kutyának való.
j.bravo: Akkor ez a laborkisérletek miatt is lehetett. Úgy 10 éve tele lett az ország beagle-vel, mert valami labort felszámoltak/áttértek más módszerre már nem tudom, de sok blökit "örökbe fogadtak" akkoriban. Havernak is onnan volt, és gyakorlatilag a rágókötélnél fogva fel tudtad emelni, és lóbálni a kutyát annyira behergelte magát és amíg nem higgadt le nem engedte el amire ráfogott.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
j.bravo
addikt
válasz Mercutio_ #52491 üzenetére
A szájzárat szerintem inkább harci kutyákra gondolnám jellemzőnek. A mi biglink nem produkált ilyet. Csak azt hogy annyira rákoncentrált a kajára hogy a külvilág tökre megszűnt. A kaját meg minimális, minden ötödik falaton egyet rágással, kb beporszívózta.
Whatever.
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #52511 üzenetére
Nem jött le a macskaporesz?
jjeeaahh :Az átlag ennél azért kisebb, + a fele a farka és a bundája, bár ilyen szempontból a hosszúszőrű kutyák is mókásak.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
Miért ver engem az.....
-
Mercutio_
félisten
-
aleister
veterán
A tatu mennyire jófej már?!
Mondjuk a vérsün a legkeményebb.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Balinov
titán
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #52526 üzenetére
IP ütközés nincsen véletlenül? Csak a ledobálás miatt kérdezem...
Húzz le minden mást hálózatról meg lődd ki a wifit.
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #52527 üzenetére
nincs , azt neztem a box router admin feluleten, mindenki megkapja a sajat kis kulon ip cimet.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Larry303 #52529 üzenetére
Ugynezki reboot loopol valamiert, ha épp felall x másodpercre akkor sshn elerem, de csinálni már nem tudok semmit
Lehet az os konyokolt le valamiert? Vinyo nélkül is reboot loopol
-
Larry303
addikt
ezt néztétek már? hullámok-mint hegyek
sztem baromi jó munkát végzett a sráchttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
L4mie
veterán
Srácok, mikor kell biztosítást váltani?
áprilisi a kocsi befizettem 2x19k-t 2 félévre, erre most jön egy levél, hogy 44 k lesz az évesem... O.o
WTF, azt hittem ez olcsóbbodik.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #52537 üzenetére
32-őt fizettem most B8-ban az Astrára, bár ebben van Assistance szolgáltatás is Allianznál meg ugye a baleseti adó.
-
L4mie
veterán
Ez az én innen ki nem mászok nézés.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Lassú Víz
addikt
-
Balinov
titán
válasz Larry303 #52531 üzenetére
csinaltam (asszem, nem 100% tiszta a manualja ilyen szempontbol) HR-t, aztan javaslatra vinyok nelkul, de ott is ugyanigy boot/reboot loopol. reflashelni meg nem tudom,hogy kell, van rajta soros tuskesor, de se tapasztalatom, se hozzavalo csati nincs keznel.
mit panaszkodtok a biztositasra, nekem most 450€/ev a teljeskoru, de jovore itt is 10-20%-os emelest emlegetnek
-
*Ropi*
félisten
válasz Balinov #52526 üzenetére
Tápegység hibának tűnik: valamelyik elkó elkapacitástalanodott és nem képes rendesen szűrni meg pufferelni - nagyobb áramfelvételnél letérdel a cucc, a CPU vészleállással resetel, majd kezdi elölről.
Az agyában turkászni egy régi Nokia CA42 (kompatibilis) adatkábel megfelel, de most azzal egyelőre nem kell foglalkoznod.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
Speedshophoz nincs valakinek akciós kuponja, amit nem akar felhasználni?
-
Balinov
titán
válasz *Ropi* #52545 üzenetére
Koszi Ropi!
tobbet guglizva 2 gyanyus lehetoseg all fen.
A tunetek alapjan valaki azt ajanlotta, hogy 3V elem csere. A masik meg hogy a scheduled reboot, ami valszeg be lett anno allitva havi 1x-i alkalomra. Zyxel forumon is irtak paran,hogy ritkan, de elofordul,hogy a fw rosszul ertelmezi a scheduled reboot parametert es atmegy bootloop-ba.
Az is elkepzelheto persze,hogy hw hiba. Kivett vinyoval sem all fel rendesen (olyankor a power led mellett a sys led-nek is folyamatosan kene vilagitani)
Kivett vinyoval meg azt vettem eszre, hogy mikor elkezd bootolni a venti felporog full-ra, aztan par mp-n belul beall rendes fordulatra.
-
*Ropi*
félisten
válasz Balinov #52549 üzenetére
Az elemet cserélheted (Mennyi idős?), de nem hiszem, hogy sok vizet zavarna. Max ha tényleg SW hiba és reseteled vele, akkor esetleg magához tér.
A venti felpörgése a CPU hőszenzor függvénye: ha terhelést kap akkor felpörög (keresi a nem létező HDD-ket).
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest