Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Freddy76 #21593 üzenetére
A legjobb barátom most vett egy Octavia RS-t. Elég fasza kis autó, és tényleg... ár/értékben kimagaslóan jó. Húz mint az ökör, még kicsit nehezebb bakanccsal is vállalhatóan eszik, kényelmes, tágas, és mindezek mellett, hogy a családot is figyelembe vedd, akkora a kofferje mint egy random gospel vokalista csajnak.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
aleister
veterán
Egyébként nemigen értem ezt a Skoda Octávia/Superb őrületet. Azonos felszereltséggel kb a Passatok áránál van. Ha meg már választani lehet, hogy ua motor, ua ár mellett Skoda vagy VW, akkor én maradnék ez utóbbinál.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #21604 üzenetére
Škoda szalonokban elég komoly árengedménnyel lehet számolni, legalább is régebben ez volt a szitu úgy tudom
Crey : Ja, a bré verzió elég jó, tipikus anyunak be lehet adni, hogy családi autó , aztán ha épp nem ül benne tolhatod a szemét
Real_Necro : Bátor vagy, ilyen melegben töményet tolni...
gab. m: Nálunk is Duster jelenleg a potenciális autó, ha majd rá szánjuk magunkat.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
spanyoll
addikt
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
Há, de mindenki azt mondja francia autót ne
Coxer: swift szedan után rakéta lesz
madgie : Amúgy szemétség, hogy a régiben nincs tempomat még rendelésre se, az újnak meg (szerintem) bénább az eleje ezzel az új ráccsal.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #21617 üzenetére
szuleimnek 1.3-as szedan van, tippre mar vagy 10eves (GXR...rendszam..)Nyaron mikor otthonvoltam elkertem apumtol a zsuzsikat, hogy elugorjunk vele Dunaszerdahelyre...hat....apam ugyan nem porgeti szejjel a motrot, kb 60-al mar 5-ikbe valt, de az az 1.3-as igencsak cammogos...MK2 puntonk az 1.2/8V-val sokkal porgosebb volt (es vitte orakon keresztul Veraval a kormany mogott nemeteknel a 150-es atlagot).
Mondjuk mentsegere apum swiftjenek, miutan megkergettem parszor mondta is utana, hogy te fiam, nem tudom, mit csinaltal a kocsival, de erzesre jobban megy. Mondtam neki, fater, menjel ki havonta legalabb 1x a 85-os felhajtonal az M1 elkerulore, menj el vele a Gyorszentivani lehajtoig, majd egybol vissza, hajtsd meg egy kicsit, utana meg fogsz lepodni mind teljesitmenybe, mint fogyasztasban.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #21608 üzenetére
Lakásban kellemes 28 fok van, meg már ablakok is nyitva... Csak másfél ment le, párom hagyott az övéből is.
Most viszont már főztem egy jó forró zöld teát.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Studi
veterán
válasz Mercutio_ #21617 üzenetére
Az 1.3-asból két verzió volt, a régebbi 8 szelepes ~65 lóval, ez takarékosabb, de nem egy villám. Normál közlekedésre bőven elég, pályán is kényelmesen tudja a 130-at, csak ha beragadsz egy kamion mögé 90-el, onnan már nehéz vele kiugrani a folyamatosan érkező belső sávba.
A másik verzió 16 szelepes, ~85 lovas, városban igen tempós közlekedésre alkalmas, és még pályán is tud gyorsítani.De a váltók mindkét verzióhoz rövidek, inkább városi közlekedéshez méretezettek, ezért pályán mindkettő pörög már, mint a barom.
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #21621 üzenetére
Mióta tavaly előtt beburkolták panelt nem melegszik annyira. Korábban volt itt 36-38 fok is... Most szerencsére 28-on megáll. Nem is kell ide klíma, pedig beton...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #21621 üzenetére
hat, ha most pofanvagnanak is egy szivlapatra ferrobondozott 10kilos tukorponttyal, akkor sem tudnam megvenni, mikor vettek. Asszem 2-3eves volt, mikor eskuvonk elott vettek talan 1 evvel (2006)..ja, olyan 12korul lesz az...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #21592 üzenetére
Azt tudom, hogy nem minden G Astra Twinport, de az 1,4-esek már az elejétől azok voltak, nem? Én úgy emlékszem, hogy a G már azzal az 1,4-essel mutatkozott be, és végig 90 lóval gyártották. Az F-ben volt még valami 80 ló körüli verzió, meg az ősöreg 60 lovas.
Az 1.6-osokról tudom, hogy az olajevő (ettől függetlenül az is korrekt motor) Ecotec-el kezdték, és menet közben váltottak a Twinportra. -
Real_Necro
veterán
Nem, a twinport később jött be. Nekem is pl sima 1.4 ecotec van 90 lóval. A twinport is 90 lovas, csak kapott valami pluszt a levegő bevezetésnél. Igen, az F-ek gyengébbek voltak 1.4-ben.
Az én Astrám pl 99-es (ha jól emlékszem 98-tól gyártják a G Astrát). Nálam nem volt gyári tartozék a klíma, később szereltettem bele (de nem utángyártottat). Ugyanakkor a motorzaj is erősebben behallatszik az utastérbe, mint pl bátyámék 1.2-es G Astra-jánál, ami vagy 10 évvel fiatalabb, ellenben az sem twinport, viszont gyárilag klímás.
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #21626 üzenetére
hat a tokom tudja. 205-om pl. HTZ-915 volt, megis 1989-es volt (igaz osztrak import).meg nem is erdekel, o igenyeit tokeletessen kielegiti.
-
aleister
veterán
válasz Freddy76 #21606 üzenetére
+ a többi ár témához hozzászóló:
Most néztem. VW Passat Comfortline árak. A legerősebb dízel motorral szerelt DSG váltós 2 db modellen kívül 7-9 misi. Viszont van 4db 2 littyós dízel is 8.x milláért.
A Skoda Superbnél ez a felszereltség kb az Elegance-nek felel meg. Ennyiért vesztegetik. Na itt nem kapsz 2.0-ás motort 9 alatt. Sőt a legolcsóbb modell 8.3 milla.
Szóval még drágább is a Superb.Az lehet, hogy úgy hirdetik, hogy már 3-4 millától van Octavia, Superb, de ezek lófaszok felszereltség tekintetében. Azonos konstrukcióval nem drágbb, vagy csak minimálisan a Passat.
(#21605) gab.m
Én meg egy Kiát vagy Suzit, de most ugye a Skoda vs Passat volt a kérdés.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Balinov
titán
-
spanyoll
addikt
Borzasztó, hogy mennyit tudtok pofázni az autókról
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
Studi
veterán
válasz Mercutio_ #21632 üzenetére
Annak a lépcsőshátú verziója az egyik nagy kedvencem. A 406-ossal együtt gyönyörű a formájuk, igazi klasszikus mindkettő.
És mindkettőnek van Pinninfarina által tervezett verziója: a 406-osnál a fentebbi kupét tervezték az olaszok, míg a 306-osból a kabriót.
Anyámnak volt egy bordó lépcsőshátú 306-osa, nagy dilemma volt 2008-ban, hogy azt tartsam meg magamnak, vagy inkább vegyem meg az olcsóbb fenntartású Swiftet. Nagyon szeretem a Swiftet, de ma már úgy gondolom inkább meg kellett volna tartani a Peugeot-t.
-
Chapel
addikt
Csak hanggal, mókás. (Nem cicis, piás, de nem olyan... )
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Balinov
titán
válasz Chapel #21643 üzenetére
ezek az egyedek nem tudom milyen tomenyszezen szocializalodtak. biztos vmi szar kukorica alapu whiskey-en, max Jim Beamen..
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #21640 üzenetére
Most ezt mé pont nekem?
Studi: Ezen mit kellett tervezni, csak lecsaptak a tetejét
-
-
Real_Necro
veterán
Egyik kolléganő megkeresett azzal, hogy a galaxy s3 minije telefonálásnál 80%-ról percek alatt lemerül, töltésnél meg 5%-on rádugja töltőre és villámgyorsan felugrik maxra a töltés. Szerintetek kuka az akksi, vagy okozhatja ezt más is?
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #21647 üzenetére
Legalább csinos?
-
aleister
veterán
Persze, hogy más. Azért írtam, mert mindkettőt össze szokták vetni a Passatokkal, és árban nem sok a különbség.
Ez kb olyan, mint amikor valaki azt hiszi/mondja, hogy egy bulgáriai út olcsóbb, mint egy egyiptomi, mert az előbbit úgy hirdetik, hogy már 49.900-től, a másikat meg, hogy 122.000. Aztán, ha összeszámolod az apróságokat, akkor kiderül, hogy kb egy árban van a kettő.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #21647 üzenetére
Az, 99%.
(#21649) aleister
Mert mitől kerül közel annyiba Bulgária, mint Egyiptom?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs