Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #21149 üzenetére
Minek hirdeted, ha ott a konténer?
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #21129 üzenetére
Nem kaptam meg
Real_Necro : Látszik, hogy jól megy a cégnek, eszetekbe se jut, hogy alu cuccokat pénzzé tegyétek, bezzeg a dolgos tezsvírek minden fillért megbecsülnek
aleister : sokszor a képek nem adják vissza azt a tüzet / temperamentumot /személyiséget/fellepest ami nagyon sokat hozzá tesz az adott személyhez. Sok olyan csaj van aki fotón semmi extra, élőben meg forr körülötte a levegő.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #21147 üzenetére
2 gondolat merült fel bennem a cikket olvasva:
1. Hány ilyen a realitásokat nem ismerő hülyét tarthat el az állam
2. Akit nem érint, vagy haszna származik belőle + aki nem is érti mi a hatása simán megszavazná nagy többséggelEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mercutio_ #21155 üzenetére
1. Nem az állam tartja el, hanem te meg én meg itt még sokan.
2. Teljesen mindegy, hogy neki előnyös vagy hátrányos megszavazza, mert a míg a katonáknál osztag, hadtest, Isten, haza a sorrend ezeknél frakció, párt, saját zseb...A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mercutio_
félisten
válasz Lassú Víz #21156 üzenetére
1. Jaja, nálam ez csak szavam járása, de fejben ott van mögötte, hogy "és b. szki ezt is az én adombol /kontomra", de a többségben nem is tudatosul, hogy az államadósság az az ő adóssága.
2. Az evidens, és nagyobb léptékben képtelenek is gondolkozni, én itt egy népszavazás /aláírás gyűjtés jellegű dologra gondoltam csak nem fogalmaztam egyértelműen.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
aleister
veterán
No az egyik kolléga legalább rendesen fog a napokban keresni.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
Gyanítom oda dobnám 1 óra múlva már találkoznék veled cég előtt.
Mercutio:
Apróságokkal nem foglalkozunk. Elég a kartont, fóliát, elektronikai hulladékot meg veszélyeset külön gyűjteni, elszállíttatni.
Film:
Tegnap este megnéztük a Jégvarázs c. mesét. Jópofa, bár először kicsit furcsa volt a sok éneklés.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #21161 üzenetére
Azért a biztonság kedvéért jelezd előre, hogy mikor dobod.
-
Byk01
őstag
válasz *Ropi* #21147 üzenetére
Érdekes ez a felvetés akkor, amikor az emberek jó része már eleve úgy áll a nyugdíjhoz, hogy meg sem éli azt a kort, hogy kaphasson.
Aztán, amikor ezen elgondolkodtam, megnéztem a ksh adatait a születéskor várható élettartamról, jól elcsodálkoztam azon, hogy egy nő várhatóan 7!! évvel él többet, mint egy férfi. Az nem volt újdonság, hogy tovább élnek a nők, de hogy ennyivel..."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Lassú Víz
addikt
válasz Freddy76 #21167 üzenetére
Poénnak jó, de a nős férfiak tovább élnek mint a nőtlenek és az életminőségük is általában jobb.
Ha sikerül megérned azt a kort amikor már nem kell bevenni a leszarom tablettát ahhoz, hogy leszard a dolgokat elég jó eséllyel meg is öregedhetsz. Csak addig ne vigyen el az infarktus, a gutaütés vagy valami rák.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Byk01
őstag
válasz Lassú Víz #21168 üzenetére
Ha sikerül megérned azt a kort amikor már nem kell bevenni a leszarom tablettát ahhoz, hogy leszard a dolgokat elég jó eséllyel meg is öregedhetsz.
De az igazi az, ha megéled a 100 évet, mert 100 éves kor fölött már nagyon kevesen halnak meg
(#21171) zolka78 Ez is csak egy olyan termék, amit a csomagolással próbálnak meg eladni ... csak az a baj, hogy a fogyasztó, meg a dizájnra érzékeny réteg nem fedi egymást
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Real_Necro
veterán
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #21174 üzenetére
Nem bírnám ki, hogy az agyamat zsugorítsák.
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Real_Necro
veterán
Anno volt szó kínai teló rendelésről. Úgy döntöttem benevezek egy Jiayu G4S-re. Lassan összeáll a csoportos rendelés. Be szeretne még szállni valaki?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #21176 üzenetére
Főbb jellemzők lemaradtak:
Basic Information
Model JIAYU G4S
Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 900/2100MHz
Sim Card Dual SIM Card Dual Standby(one micro-sim card)
Service Provide Unlocked
Style Bar
Color Black.White
Shell Material PlasticSystem
OS Android 4.2
CPU MTK6592,Octa core, 1.7GHz;
ROM 16GB
RAM 2GBScreen
Display Size 4.7 Inch
Type Retina screen, 312PPI, IPS multi-touch capacitive screen Corning II Gorilla Glass, OGS full lamination technology
Resolution 1280 x 720 pixels
Screen Color 16000K ColorsSupport Format
Ringtones Type Polyphonic/MP3
Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB
Video File Format 3GP/MPEG4
Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF
E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML
FM Radio Yes, earphone needed
Earphone Port 3.5mm
Card Extend Support TF card up to 64GB extendedData Transfer & Connectivity
Data transfer USB/Bluetooth
Mobile internet WAP/WIFIGeneral
Camera/Picture Resolution Dual Cameras, front camera 3.0MP, back camera 13.0MP
with flashlight and auto focus
Language English, Bahasa Indonesia, Cestina, Dansk, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Italiano, Magyar, Nederlands, Norsk, Polish, Portuguese, Romana, Suomi, Svenska, Vietnamese, Turkish, Greek, Russian, Ukranian, Hebrew, Arabic, Persian, Hindi, Thai, Simplified/Traditional Chinese
Phonebook 500
Message SMS/MMS
Input Handwrite/Keypad
TV No
GPS Yes, built in, also support A-GPS
With EPO assistance to speed up postioning
JAVA No
WIFI Yes, 802.11 b/g/n
Bluetooth Bluetooth 4.0
Gravity Sensor Yes
Multi-Touch Yes
Dimensions 133 x 65 x 10mm(2.9mm narrow bezel, ultra-narrow metal frame)
Net Weight(Including battery) 154g
Standby Time About 2~3 days
Other Feature 3G, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers,
calendar, calculator, clock, camera, Gyroscope, G-sensor, light and
distance sensors, LED notification, etcPackage
Size 180 x 130 x 36mm
Weight 542g
Accessories 1 x 3000mAh Battery
1 x USB Cable
1 x Charger
1 x User Manual„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #21177 üzenetére
A GPS ebben is csak dísz?
-
Real_Necro
veterán
válasz madgie #21178 üzenetére
Ja, ahogy olvastam egyelőre nem túl pontos, bár volt akinek különösebb gondja nem akadt vele. Talán majd frissebb szoftverrel...
Ellenben nem is 150-200-ba kerül... kapsz gyors vasat, szép kijelzővel nagy akksival. Németeknél már van a Jiayunak boltja, csak valami 230€-ért szórják ugyanezt a típust kínai mentesítve (amit persze otthon is megtehet az ember). Ehhez képest a 210$ korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #21177 üzenetére
Csak kíváncsiságból: mennyi az annyi?
Holnap majd jól beletépünk...
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #21179 üzenetére
Hát nemtom. Moto G, vagy 50 ezer, oszt nem lutri, mint ez a kínai csoda.
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #21180 üzenetére
Linkeltem, írtam, írom megint:
210 dodó
Madgie: egyre többet olvasni neten jiayuról, persze vannak negatívumai, de melyiknek nincsenek az itthoni márkák közül? Németeknél is nyílt bolt, gondolom ennek is van jelentősége. Topicot olvasva az jön le vas nagyon rendben van, többire meg elég ígéretes fejlesztésekről olvasni. Szóval így begyere és ára is szimpi. 2 év múlva meg mint minden másik ez is kezd majd behalódni.
Nézegettem még Xperia Z-t, szép meg jó meg nagykijelző stb... erre kiderül alig bír 1 napot az akksija... most egy Defy+-om van, tökéletes is volt jó 2 évig, erre kezd pár gombja tönkremenni, szakad a hívás, random módon hirtelen merül az akksi, néha nem reagál a tapira...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
madgie
titán
válasz Mercutio_ #21184 üzenetére
Ha betonra ejted kijelzővel lefelé, akkor összetörik mind.
Ha választani lehet, akkor szvsz inkább működőképes GPS legyen benne, mint dual sim. Egy SIM-mel is okostelefon az okostelefon, de GPS nélkül csak a cellainformációk alapján logol rólad az NSA
Real_Necro: szvsz az a baj ezekkel a (olcsó) kínai csodákkal, hogy vagy jó benne valami, vagy nem. Ha nem, akkor tömegesen nem és fusd a köröket, hogy visszakapd a pénzed (mert a cserélt darab is ugyanolyan gethes lesz). Eleget szívtam én már típushibákkal (drágább telefonoknál is), nem merném bevállalni, mert tuti belenyúlnék.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #21185 üzenetére
Na majd ha megjön akkor zörögj rám, hogy milyen, mert pont most fontolgattam duplakártyás teló vételét, aztán ajánlottak párat az erre kialakított topicban (többek között ezt is), de inkább olyat veszek amit más is használ és aszondja', hogy jó
@madgie: Na ja, de ha nem akarsz két telefonnal mászkálni, akkor a fejedre kenheted a milliméter pontos gpst, egynél több kártya akkor sem megy bele
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Balinov
titán
válasz j.bravo #21182 üzenetére
2ev mulva az akkor rendszer meg a mostani HTC One-t (M7/M8) esetleg az OneOnePlust (3GB ram, high end snapdragon) is megeszi...szvsz telefonnal nem erdmees 2ever elore tervezni.
Nem szervez valaki epp nyaralast? ebookers.com-tol kaptam egy 15% off promokodot, asszem ho kozepeig lehet felhasznalni. Szallasfoglalaskor jol johet.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #21187 üzenetére
Ja, csak ha egyénileg rendeled nagy valószínűséggel nem lesz ilyen áron... itt meg szerintem ez lesz az utolsó csoportos, már 2 lement...
Madgie: Moto G-t honnan lehet/érdemes behozatni?
-
madgie
titán
válasz spanyoll #21187 üzenetére
Miért akarnék két telefonnal mászkálni? Hajadra kenheted a két SIM foglalatot, ha csak egy kell, de a szomszéd utcáig nem tud elnavigálni, ha annyira be vagy rúgva, hogy nem látsz
De most komolyan: itt mindenkinek van egy magánszáma, egy céges, meg egy haveri flottás, vagy mi? Ennyire nagy szegénység van?
Real_Necro: a sógornőmnek az Expansys-tól van, nekem is onnan volt az első Moto X, ez utóbbival volt már pozitív garis ügyintézés (visszakaptam a lóvét).
szerk :amúgy az én bajom is az, hogy gyenge az akku a mainstream telefonok nagy részében... mondjuk ebben virít a Jiayu, combos kis cellákat tesznek a távrecsegőikbe.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #21185 üzenetére
Andras, Sanyikkal vigyaz, napokban olvastam tobb forumozotol, hogy hw szinten rendben vannak, de a GUI amit a szonyi a stock droid fele rak iszonyatosan lagggol, bugzik, stb.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #21189 üzenetére
Vágom, de nekem 230-240 körül is megéri még, így inkább kivárok.
@madgie: Nem, van egy saját meg van egy céges, amiről külföldi telefonokat intézek, az pedig 8-20ig tartó készenlétet jelent kb. Márpedig amikor minden szarral kitömöm a zsebem amúgy is, meg szeretem a dolgokat egy helyen tárolni, akkor nem nagyon örülök egy okostelónak meg egy régi nagy butának, amikor lehet egy okos is amiben benne van mindkét kártya.
Értem én a GPS-t és ha választani kéne, hogy kétsimes szar gpsű teló vagy fordítva, akkor természetesen a jobb GPS-t választanám, de ettől még a dualsim nem lesz értéktelen vagy hülye feature. Szerintem"Super perfundo on the early eve of your day."
-
j.bravo
addikt
válasz Balinov #21188 üzenetére
Hehe, épp ez a bajom (vagy szimplán hogy többet kéne keresni): sajnálok 100k-s nagyságrendben áldozni egy telefonra. 2011 őszén vettem a Nexus S-t, ami akkor tök jó volt, mostanra nyeklik. két évvel ezelőtt mondjuk még kvázi oké volt, mostanra az appok minimalizálásával oké, de azért nem egy leányálom. Kicsivel több memóriával még tök okénak találnám. Persze ezt csak gondolom, lehet hogy valójában nem lennék beljebb...
Whatever.
-
spanyoll
addikt
válasz j.bravo #21193 üzenetére
Dettó. Anno vettem egy HTC Legendet ~110Kért újonnan függetlenül, mondván ejj az jó lesz sokáig. Két és fél évig bírta esésekkel mindennel, most már csak a pillanatragasztó tartja össze. Menni megy, meg nem végtelenül használhatatlanul lassú, de hát no, vannak bajai.
Azóta ráálltam az ilyen 50-60 körüli értékre, amiért veszek telefont, aztán az esésekkel mindennel kibírja két évig és utána jöhet új. Költséghatékonyabb, mert akármilyen übertelót veszek is most, az max 3 év múlva egyenértékű lesz majdnem az éppen aktuális consumer kategória 20 rongyos vackaival."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #21190 üzenetére
Nem viccből írtam a dual simet, céges teló van, de nincs kedvem cipelni (meg a c1-01 se az én világom )
A GPS meg gyengébb kicsit, de epo frissítés és mtkdroidtools kalibrálás után megy.Spanyoll : tapasztalat a topicjában van dogivel, az szerintem többet elmond mint ha necro azt mondja f. sza mert az övé hibátlan, miközben mondjuk másik 4-nek meg nyomógomb problémája van. (fikció, csak példaként írom)
j. bravo : teljes rendszer legyalulast és sd kártya formázást próbáltál már?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gab.m
senior tag
válasz j.bravo #21193 üzenetére
Van valami nagyon fontos kritériumod, ami miatt androidban gondolkozol? Nekem 3 napja beszart a telefonom (nokia L620), és végigrágtam a körmöm az azt követő 2 napban, hogy most mi legyen. Végigfutottam a kört a kiciócó kínaitól a 150 ezres androidon át az iphonig is. Aztán láttam, hogy a mobilarénán kirakták a Lumia 630 tesztjét, és tetszett. Namondom megnézem, hogy a Vodafonnál hátha van kínálatban, mert úgyis újítani akartam az előfizetésen. 12 ezerért elhozhattam, örültem, mint majom a farkának. Edigitalnal is 49.990ért vehető rendes két éves garival, ennyiért rohadt jó ajánlat. Mióta okostelefonom van, eddig még mindig a windows phone rendszerre esett a választás, és azóta is ajánlom a rendszert, megbízhatóságban és fluid-ságban a csúcs androidos mobilokat is veri már a legolcsóbb winphone készülék is. Vannak kompromisszumai, de egyre kevesebb, és egyre jobb a rendszer, és ilyen áron nem kapsz még egy ilyen megbízható és mindennapi feladatokra teljesen megfelelő telefont, két év gyári garival.
Windows Phone reklám vége
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Real_Necro
veterán
Te fekete bárány...
Ellenben a többség rá van gyógyulva androidos meg iOS alkalmazásokra és nehezen állna át winfosra...
Madgie által linketl moto G egész jónak tűnik, csak éppen a kártya slotot felejtették ki belőle sajna...
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #21197 üzenetére
+1 az apphokira. Én is filóztam már winphoneon a kinézet meg úgy általában az egész miatt, de az apphiány amit olvastam az eltántorított mindig.
@Mercutio: Ez is igaz, de azt akkor végig kéne olvasni, az meg idő
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
t_a_m_a_s
addikt
Kollégám is most vett 2 kártyás Moto G-t, egyenlőre bejövős neki... Valami haverja hozta külföldiából.
Én most a 6233-as Nokiámat élesztem fel az S3 mellé. Otthon melózáshoz, bicajozáshoz nem kell a 4,8"-os érintő
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
madgie
titán
Van dual sim-es Moto G, csak az Expansys-nál nincs. Hazai mobilboltokban elő szokott fordulni, most reflexből a partnerogsm-re néztem rá, ott 54/59 ezer a dual sim változat (8/16 giga).
Annyit jó, ha tudsz: nem tud magyarul. Ha meg bootloadert nyitsz, hogy tudjon, akkor oda a gari (bár a Motorola gari itthon amúgy is senkiföldje, sajnos).
j.bravo: én is nyomnák egy hard resetet azon a Nexus S-en, esetleg menne rá egy CyanogenMod 11, attól tuti szárnyakat kapna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs