Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab.m
senior tag
Ki látta már a Trónok harcát?
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Balinov
titán
válasz Larry303 #20951 üzenetére
....es a kalandozo magyarok nyeregbe pattantak, majd leraboltak fel Europat...
gab.m: epp az elobb fejeztuk be a leguccso reszt. Aztakibeba***tt eletbe, mekkora volt mar..
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
spanyoll
addikt
Én, és reagálnom kell rá, úgyhogy
!!! Spoiler alert ha nem láttad az utolsó részt !!!
Felháborító, hogy kicsinálták Oberynt. Főleg így. Oké, buta volt és nagyképű, de akkor sem kellett volna paradicsomosra szorongatni szerencsétlennek a fejét. Tisztára izgultam annak ellenére, hogy tudom, hogy Tyrion életben marad, de hogy hogyan arról még fogalmam sincs.
No mindegy, sejthető volt, hogy meg kell halnia egy szimpatikus szereplőnek is, hisz túl sok "gonosz" dögledezett mostanság. De akkor is.[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
gab.m
senior tag
válasz Balinov #20955 üzenetére
ja, az elég király volt.
Spanyoll: hát igen, érdekes lesz majd Tyrionnal mi lesz.. Meg ami érdekes szál még, az Ser Friendzone kémkedése, van egy olyan érzésem, hogy annak a szálnak ezzel nem lett vége, hogy elküldte..
Viszont Missandei személyében megtaláltam a legjobb nőt a sorozatban..-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Balinov
titán
baszki, kavinton elgurult, nincs 1 oraja,hogy megneztuk az uccso reszt, nem Arya-ra, hanem Sansara gondoltam, mint ++ alakitas.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
gboszi
senior tag
Skacok valaki már rendelt kinabol (korea, japán) új obit? Konkrétan a vám áfa dolog érdekelne. Más dolgot amit nem ismernek rendeltem már s nem volt nagyon gond, de itt azért ránézésre tudják hogy mi lehet az értéke.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
gab.m
senior tag
válasz Real_Necro #20959 üzenetére
Nem csodálom, nagy volt szegényen a nyomás
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Larry303
addikt
válasz Freddy76 #20960 üzenetére
értem én a viccet csak nem szeretem
gboszi: a régi 50esem onnan jött, nem vámolták, bár lehet az amúgy sem lenne vámköteles...nem emlékszek már a pontos értékhatárokra...abba ne bízz sztem, hogy nem bontják ki-világítják át.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Real_Necro
veterán
válasz gboszi #20961 üzenetére
Van ebay-es topic, egyébként vámosék sem hülyék és nem is attól az 1-2%-tól kell tartani, hanem a 27%-os áfától, amit szépen rászámítanak a termékre meg a postaköltségre is. Szóval ilyen dolgokat inkább EU-n belülről...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #20964 üzenetére
Húú és ezt még lehet fokozni: [link]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Freddy76 #20950 üzenetére
Három Leffe után már bátran mondom: útban Monor felé.
(#20952) gab.m
Melyiket? Már elég sokat harcoltam a trónért.(#20961) gboszi
Amennyit fizetsz az ojjektívért és a szállításért. szorozd be 1.3-mal, mivel 99%, hogy fizetned kell ÁFA-t.
Miről lenne konkrétan szó?[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Studi
veterán
Csókoltatom az üzemeltetőt... A Hardveraprón hogy lehet desktop nézetre váltani telefonon?
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #20956 üzenetére
Ezen a taknyosesős reggelen pont jól is jönne de amúgy utallak most kicsit
CickókTrónok harca: Már tavaly megvolt az (eddig) utolsó könyv is, de kíváncsi voltam, milyen lesz látványban a kumite és Skacok lesznek még nagy meglepetések, meglepetés szereplők
A kis tolmácslány tuti toplistas nálam, ez a csípő - derék - hát +váll kombináció nagy kedvencemEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gorgo
őstag
válasz Mercutio_ #20969 üzenetére
Nekem is pont ez járt az eszemben, hogy a film közönségének hány %-a olvasta a könyvet... Mint az lenni szokott, az azért sokkal ütősebb, bár az is igaz, hogy ennyire csúcs filmadaptációs soha nem láttam. Hibátlan.
Merc: cickók harca, höhöhö. Számodra kivételesen a film a jobb, a sorok között nehezebb cickókat látni"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Mercutio_
félisten
Nyugi, elég jó a fantáziám de el kell ismerni a filmbeli felhozatal se rossz, és volt már olyan bordélyházas jelenet ahol legalább olyan, de inkább jobb nők voltak mint a főbb szereplők
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #20852 üzenetére
A linked ugrott be, ahogy olvastam ezt, az még slusszpoén, hogy az állam pénzéből támogatnak egy privát céget, hogy képekhez jusson
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Freddy76
addikt
Bejön ma reggel a kollégám, tök táskás, kialvatlan fej, tiszta ideg. Kérdem, mi a baj, beteg a gyerek, nem tudott aludni, vagy mi? Mire a válasz: Baszki, ha megölik a törpét, abbahagyom ezt a szart.
Elsőre megijedtem, elkezdtem gondolkodni, hogy van-e kisnövésű ügyfelünk, de aztán a jelölt megnyugtatott, hogy tegnap este elkezdte nézni a Trónok Harca aktuális évadát, és feltehetőleg hajnalra ért véget...
Mindenesetre jútyúbon megnéztem az utolsó párbajt, nem gyenge... Azt a sárkányos csajt pedig, nos, izé...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mercutio_ #20973 üzenetére
Az állam pénzén állami céget támogatnak, és itt azért nem annyi az első díj, hogy kiírjuk a neved. Ők sem hülyék, bizonyára a díjazott képek kerülnek majd felhasználásra, mert azok a jók. 2014-ben ki tudnék egyezni egy olyan üzlettel, ahol 250 ezret fizetnek egy képemért. A baj csak az, hogy ehhez a mezőnyben legjobbnak kell lenni...
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #20974 üzenetére
Höhö
Arra én is kíváncsi vagyok hányan vették a bogaras történet iróniájátAmúgy Freddy, nemrég voltak itt linkelve a sorozat csajai, meg kutyus milf-mániája okán is fel-felbukkan 1-2 szereplő. (inkább az
öregebbekérettebbek, Cersey, Melisandre)Lassú víz: Bocs, valamiért úgy olvastam, hogy a jogok a kArton galériához kerülnek, de eszrint ők csak a lebonyolítást intézik. Az továbbra sem derül ki, hogy kikből áll a zsűri, valamint ez a rész nekem még továbbra is gáz.
"Pályázó a pályázatra való nevezéssel, a pályázat díjának reményében lemond a beküldött műhöz kapcsolódó vagyoni jogairól, melyek a nevezéssel, külön jogügylet nélkül átszállnak a pályázat kiírójára, a Szerencsejáték Zrt-re."
+ "Egyéb díjak: A fenn kiemelt fődíjakon felül a fotók díjazására további összesen 2,5 millió forint kerül felosztásra a képek minőségétől és számától függően."
Kb. a "díjakat kiosztjuk a haveroknak, + begyűjtünk egy halom képet, amit aztán majd felhasználhat a szerját_zrt"
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #20967 üzenetére
legutobbi, persze. Eztv szerint meg van 2 resz hatra. az S04-bol
Mercutio: ne utalj, csak elmentunk elotte, 7vege volt, zarva volt
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
-
Real_Necro
veterán
Kínai telefont vásárlóknak. [link]
Bakker lehet veszek is gyorsan egyet.Ennyiért ajándék. Persze ha csak nem átvágás...
[ Szerkesztve ]
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mercutio_ #20980 üzenetére
Sokkal tisztességesebb lenne úgy, hogy a díjazott képek beküldői. Min. 50 max. 100 kép lesz díjazva abból már bőven válogathatnak.
Ez egyeseknek lehetőség, másoknak katasztrófa, nekem közömbös, mert nem ebből élek és nem megrendelésre fotózom csak saját kedvemre, és nem szokásom ilyen pályázatokra képeket küldeni. De minden szakma átalakul, és ma már személyautó sofőr sincs annyi mint régen, meg ételt is lehet kihordani nem szakmásított jogsival. Nem hiszem, hogy jobb volt amikor a művészethez ORI engedély kellett.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
ccs2929
senior tag
válasz Real_Necro #20986 üzenetére
Ennyiért tényleg ajándék, de ez eléggé kamuszagu.............főleg,hogy az ebay-es árakat is hozzánézzük
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
Real_Necro
veterán
Srácok!
Tud valaki segíteni, hol lehet skót fontot váltani? Angolt bárhol elfogadják...
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #20989 üzenetére
otthon vagy UK-ban?
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #20991 üzenetére
szerintem barmelyik penzvaltonal be kell valtsak. ha nem, bank.
-
L4mie
veterán
jó ez az ali.....gondoltam rákeresek hőfokszabályzókra
Erre kidob ilyen találatokat.... amik amúgy nem tudom mik....takaróhuzat vagy guminőmatrac vagy mi lehet, nem igazán chekkoltam le itt bent melóhelyen
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #20993 üzenetére
bankot is probaltal? Ez nem kicsit pofatlansag..
Angoltol kerdeztem, azt mondja, mind az angol angol, mint a skot, az eszakir es a giblaltari font egyenrangu fizetoeszkoz az egesz UK teruleten. Ezzel szemben az eszakirrel furan neztek ram cardiffban, a skottal Giblaltaron...utobbi helyen bementunk egy Santander fiokba, ott szo nelkul kicsereltek giblaltari fontra a skotot (meg talan volt egy 10-es eszakir is).
-
Mercutio_
félisten
Ja ez a szokásos, aliexpress-es, van 20 darab ilyen áron, aki kapja marja
"Sorry, this item is no longer available!"
-
werttzui
addikt
-
psycroptic
őstag
válasz Real_Necro #20993 üzenetére
Hazai pénzintézeteknek és pénzváltóknak csak kettő valutát kötelező forgalmazniuk(USD/EUR) ezen felül ha forgalmaznék mást is az a saját döntésük.
PSNID: Tomy83PS
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Több féle Funko Pop figura eladó!
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- Retro hangkártya Lan, modem, firewire gyűjtemény
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest