Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico83
tag
500 Gb-os külső winchester, de jelenleg nincs benne winchester. Most hogy is van ez?
-
Rico83
tag
Nem tudom sírjak, vagy nevessek...
Charlie Hebdo -
Rico83
tag
Shut up, and take my money!
Sziveszterre jó lenne. -
Rico83
tag
válasz
Balathruin #9956 üzenetére
Nem vagyok grafológus, de úgy tűnik mintha félve írna (nem tudok rá jobb kifejezést) és emiatt hibázik.
Ez az írásfajta valahogy...nem tudom miért...de nem tartozik az "aluliskolázott" kategóriába...
Persze az is lehet hogy teljes mértékben tévedek. -
Rico83
tag
"verszacse" mintás porcelán...
Az mi hogy "kacsasótó"?De legalább titán
Egyébként Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
Rico83
tag
Azóta sem sikerült eladni?
Azért a tisztelt Lecs@ fórumtárs (idén) szeptemberben még bepróbálkozott, gondolom "hátha még megvan" alapon...a kis naív...≠========
Archivaltam s,biztos ami biztos :-DUdv, foccer
[ Módosította: föccer ]
-
Rico83
tag
Lassan már rosszabbak leszünk mint a Vatera?
Érdekes hirdetés, nem tudom kinek lenne szüksége ilyesmire, ámbár sosem lehet tudni. -
Rico83
tag
"Kikő kaccsóni a zótókorrektet..."
Erről eszembe jutott, hogy vajon mit szólhatnak a Google fordítós külföldiek, ha véletlenül ránéznek az ehhez hasonló szövegekre... -
Rico83
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest