Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Kolegamat behúztak a csőbe én mondtam neki ne építéssé ki a napkollektoros fűtést mert van hogy 1 hónapig ki sem sut a nap, mondta ő meg olyat nem látott, mondtam neki néha fel kéne nézni, hamar eljött amikor 2 hétig nem sütött ki a nap ill a sugarak a ködtől/szmogtól nem értek le, azóta neki is be van rakva a klímás fűtés.
Egyébként létezik hozza hőcserélő hogy a jelenlegi KP fűtés rendszered rábírod kötni Víz-levegő, geotermikust meg gyakorlatilag már nem szerel senki (ideje múlt) sokban az sem különbözik a klímás fűtéstől csak árban 25x annyiba kerül.
Skandináv országokba is mindenki hőszivattyúra al át, ez szerintem az elérhető plafon nincs feljebb max ha mindenki berak egy mini rektort.
És ne ebbe magyar gyökér mentalitású klíma szerelésbe gondolkodjon senki, kurvára nem való a falra a kültéri.
Én veréb voltam engedtem felrakni a falra hamarosan át lesz rakva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Politikai mémek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest