Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz LML #17508 üzenetére

    Ha van track...pláne online futáros... ahol kiírja a címet... én amondó lennék, hogy a PayPalnak a te javadra kéne dönteni... de-bár tudjuk, azért az esetek 90%-ában a vevőnek van igaza!

    De azért itt van TN és bizonyítékok, nem értem miért döntenénk a vevő javára.... mert egy TN nélküli csomag esetén igen automata vevő refund!
    De pláne leírva az előzményeidet... hogy 500+eladás, csak pozitív... szal látszik, hogy nem te eladóként vagy a csaló, hanem a vevő... ha meg ellopták a kártyáját, stb. ahhoz neked nincs közöd... azt az ellopás bejelentése után a bank kára... hogy letitlják-e, előtte meg a bankkártya tulajdonoség a kár... neked papíron nem szabadna károd származnia ebből... bár sajnos tudjuk a valóság máshogy szokott működni, mint ami papíron van...

    Szal itthon ellopják a kártyádat... letiltod gyorsan, előtte a te károd... utána a banké / kártyakibocsájtóé (MasterCard)... szal valami nagyon sántít... pláne, hogy van pozitív értékelés... utána én is ha jól tudom rá 2hétre rudod kivenni a pénzt... vagyha nem jön értékelés 1hónap... nem!? (te mint eladó jobban tudod amúgy)

    (amúgy ha már eladás... sacc-per milyen költségeid vannak ebay eladások után!? mittudomén 8% ebay jutalék 6% paypal jutalék!? vagy hogy működik!? szal ha eladsz valamit, kb. mennyi a mínusz %-ban!? 10-15?)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák