Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Üdv
Úgy néz ki hozzáfértek a paypal fiókomhoz amihez balga módon anno hozzákapcsoltam a bankkártyám, szerencsére nem ért nagy kár, kb 2k-t tudtak csak leemelni ami azóta sikerült visszaszerezni, ennek ellenére, érdemes azért letiltani a kártyát? A támadó milyen kártyainformációkhoz tudott hozzájutni?
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
PetyaKmet
csendes tag
Hogyan lehet írni a PayPal ügyfélszolgálatnak? Emailre gondoltam vagy az belépve a fiókomba valahogy.
Pénzküldésnél napok óta ez a választ:
"We're sorry, but we can't send your payment right now."Valamit szerintem még át kell állítanom..
Köszönet bármely válaszért.
-
-
Topikgazda
válasz Piloss #17851 üzenetére
Sok lesz az ára, nem kell lecserélni. A kártya információkhoz nem fért hozzá, fizetni csak a Paypal felületen tudott vele, a CVC kódot nem tudta megszerezni, ha jelszót cseréltél, az elég. Legfeljebb felmerülhet a Paypal e-mail cím cseréje a biztonság kedvéért.
Valójában én sem gondolom, hogy a Paypal fiók lett feltörve, más hogy jutottak hozzá. Mikor és hogyan történthetett?
Figyelmesebb és biztonságosabb használat V -
pakriksz
őstag
válasz PetyaKmet #17852 üzenetére
Telefon, vagy facebook. Másra nem válaszolnak, emailre sem.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
ez mit is jelent egész pontosan?!
vevő vagy eladó részéről van vmi gond?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tibee77
őstag
Szevasztok.
Lenne egy gyors kerdesem.Hol talälom meg azt a kodot ami ahhoz kellett anno, hogy a bankszämlämrol tudjak utalni penzt a paypal szämlämra?Jo ideje nem leptem be a paypal-ba es most egy megvältozott felület fogadott.Nem tudom, hol tudom megnezni ezt a kodot vagy mit.Tudom, hogy van olyan lehetöseg, hogy csatolom a szämlämat az accountomhoz de en "nem szeretnek" ezzel a lehetöseggel elni.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Topikgazda
válasz - = Zk = - #17857 üzenetére
Ez a fizetés $ jele lenne, a fizetés függőben.
-
tibee77
őstag
Na igen ilyesmire emlekszem en is, viszont tenyleg nem talälom sehol ezt a top up dolgot...
Nekem fennt ilyen opciok vannak: Summary , Activity, Send&Request, Wallet, Shop
Az account beällitäsok között se talältam semmit csak merchant id-t, amire meg nem emlekszek koräbbrol.[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
-
- = Zk = -
félisten
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Topikgazda
válasz - = Zk = - #17863 üzenetére
Te melyik vagy?
Ha vevő:
Nagyon egyszerű, belépsz a PP fiókodba.és megnézed ennek az árúnak a fizetési adatait Details.
Az adott soroknál, ahol nézhető a Status az link, ellenőrizd le mi olvasható
Ott ha a státusz Completed, akkor nálad rendben minden, ha nem, akkor lehet látni valamit.
Ha eladó: Akkor érkezett-e pénz és nem-e véletlenül el kell fogadnod.
Szintén belépsz a PP fiókodba....[ Szerkesztve ]
-
AMDaZERG_1
senior tag
Az volna a kérdésem (valamint azokhoz néhány szó, akiket szintén meglátogatott egy hacker)
Van PayPal accom, amit képtelen vagyok a PayPal-al lekommunikálni, hogy újra az enyém lehessen.
Miután a benne regisztrált kártyákat tiltattam nincs olyan lehetősége, amivel meg tudna kopasztani a tisztelt nyomorult társas élethez képtelen aljas.
Arra gondoltam egy új accot hozok létre, és az nem okoz rendellenességet, hogy a lakcímemmel, nevemmel van már egy regisztráció?
OFF, de a Godaddy-vel is képtelenség szót érteni. Ott is ennyire egyszerű emberek dolgoznak?A feltört PayPal fiók tulajok véletlenül nem indítottak el egy olyan programot, amit magyar torrentről szedtek le a közelmúltban? Vedd fel velem a kapcsolatot!
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Topikgazda
válasz AMDaZERG_1 #17865 üzenetére
Az e-mail cím a lényeg. lakcímemmel, nevemmel egyezéssel nem kell foglalkozni
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
eladó vagyok...
de a PP-n semmit nem látok.... semmi tranzakciót erről... függőről sem...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Topikgazda
válasz - = Zk = - #17868 üzenetére
A vevőnek van 2 napja a fizetésre, holnap éjfélig még jöhet a pénz, ha nem fizet akkor indíts egy nem fizetett a vevő case-t.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Mivel nem talältam ezt a top up opciot igy kinomban hozzäcsatoltam a bankszämlämat a fiokomhoz.Csodäk csodäjära megjelent ezutän az opcio, illetve ez a menüpont....
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
- = Zk = -
félisten
értelek. köszönöm
ugye most, hogy az ebay "levált" a PP-ről.. gondolom az átfutási idő végett van ez. vagy tényleg nem fizetett
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Topikgazda
válasz - = Zk = - #17872 üzenetére
A leválás az nem befolyásol semmit, a számítógépes rendszerek összekapcsolva maradtak. Még nem fizetett.
-
Topikgazda
válasz Oliverda #17778 üzenetére
No jött a válasz a Banktól.
Azt írja a szabályuk, hogy a Visa $-ról €-ra és azt az € összeget Ft-ra konvertálja és azt könyvelik.
A válasz:
A 2015.06.04-én végzett, 11,50 USD összegű xxx vásárlás elszámolása a 2015.06.05-én érvényes árfolyammal történt, a vásárlás 3.179 Ft összegben került könyvelésre 2015.06.08-án, elszámolási hibát nem állapítottunk meg.
Marad ennyiben részemről, ugyanis ez a forint összeg úgy jött ki, hogy $->Ft direktben konvertálva.
Az € rész kimaradt. Így nincs veszteség.
Az a lényeg, hogy nincs elszámolási hiba, hogy nem a leírt szabályuk szerint történt a számolás, kit érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz tibee77 #17875 üzenetére
Jó a kép.
Mely vidéken élsz, mert nagyon nehezen tudtam rávenni a Firefox-ot hogy ezt a felületet behozza.
Itt Európa közepén nem ez az alapértelmezett.
Nekünk ez a link: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/home
De akkor pontosítom:
Előfordulhat hogy a Paypal másik honlapján az Add money menüpontra jön elő az utalási kód és számla.
Azért jó, hogy van másik felület is, mobil eszközre ez jobban használhatónak tűnik. Még nézegetem egy kicsit.
Köszi a képet.Tényleg jobb ez az új felületük a mobilon, nem bökök mellé.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz maj-viktor #17853 üzenetére
Ezt én is szeretném tudni, általában odafigyelek a biztonságra, ötletem sincs hogy miként juthatott be
(#17854) V/ : Jelszó/emailcím/biztonsági kérdés csere azonnal megvolt
Paypalon volt párszáz forintom még régebbről, és úgy szereztem róla tudomást hogy az OTP sms-t küldött hogy tranzakció történt a kártyámmal, (gondolom a paypal automatikusan a kártyáról szedte le a hiányzó összeget, mivel hozzá volt kapcsolva )#17865) AMDaZERG_1: De, alkalmanként szoktam torrentezni, de csak 1 oldalról szedek.
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Topikgazda
válasz Piloss #17877 üzenetére
Tényleg nem muszáj így már letiltanod a kártyát, legfeljebb ha a közeli időkben jár le, én kártyacserén gondolkoznák, mert a letiltási díj annyi mint az éves díj és így 2*-sen kell fizetni, míg új kártya esetén az éves díjat és a kibocsájtási díjat kellene fizetned -ami lehet hogy kevesebb lenne- és új számmal lenne kártyád.
Ezt találtam a kártyákról.
Ha webkártya volt és közvetlenül vásárlás előtt töltötted fel, visszaadod, helyette Maestro kártyát igényelsz, a limitekkel Netbankon, telebankon keresztül beszabályozható hasonló módon a Maestro kártya is, és így biztonságban lesz a pénzed. (A Lakossági Elektronikus Számlacsomaghoz tartozó Maestro kártya éves díja 740 Ft) ki lehet találni jó technikát.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Fél éves kb, szóval ezért se akartam egyből tiltani
Nem webkártya volt hanem normál Mastercard. Ha jól tudom lehet hozzá virtuális számlát csinálni és vásárláskor azzal fizetni, szóval akkor le is a kártyát az accról.Mondjuk ez hamarabb is eszembe juthatott volna
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Piloss #17879 üzenetére
Akkor javaslom, hogy kérjél a számlacsomagodhoz WebKÁRTYA-t aminek az igénylési díja 0 Ft vagy 1509 Ft és csak 1105 Ft vagy 529 Ft az éves díja. (Attól függ, hogy mikori a szerződésed.) Ezt csatolod a Paypal fiókodhoz amazt le, és nem kell letiltanod a régit.
Sem a PIN kód, sem a CVC kód nem került ki, úgy hogy így lesz a legolcsóbb a megoldás.[ Szerkesztve ]
-
efká
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Nyitottam egy vitát PP-n, de az eladó közel egy hét alatt sem méltatott válaszra (várok még pár napot, hátha...). Ha nem változik a helyzet és eszkalálom, akkor kb. mennyi idő mire a PP meghozza a döntést?
Szerk.: Bocsánat, nem válasznak szántam.
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
német accountnál pl az az alapértelmezett kinézet sajnos, mert egy hulladék.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Topikgazda
Ha minőségi kifogás, akkor már most viheted tovább, a 7 nap a meg nem érkezett tételekre indított dispute-ra vonatkozik. Az előbb kimaradt hivatalosan 30 napon belül rendezik a problémát, de tényleg volt rá példa, hogy pár órával később már visszaadták a pénzt, miután claim-re emelkedett.
-
Oliverda
félisten
Ahha, akkor nálad valamiért korábbi árfolyammal számoltak. Érdekes...
Az tiszte sor, hogy az USD->HUF árfolyam a mérvadó, hisz az USD->EUR (vagy akármi->EUR) konverzión nincs sáp.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Topikgazda
válasz Oliverda #17886 üzenetére
USD->EUR->HUF többre jön ki. Az a probléma, hogy az üzletszabályzatuk mást ír, és így ha eszükbe jut később, újraszámolva kérhetnek pénzt.
A konkrét esetnél így lenne:
11.50 UNITED STATES DOLLAR = 10.29 EURO, 10.29 EURO = 3,226.48 HUNGARY FORINT
Így van számolva:
11.50 UNITED STATES DOLLAR = 3,179.06 HUNGARY FORINT
Most ez így tökéletes nekem.
Olcsóbb, mintha Mastercard kártyám lenne, mert ott meg a banki árfolyamon figyelembevételével számolnak.[ Szerkesztve ]
-
daczkó
aktív tag
hello.
Nyitottam egy vitát Paypal-on, mert a megvásárolt sd kártyám gyárilag hibás (nem ismeri fel egy rendszer sem). Már egy hete az eladó nem reagált semmi a vitára. Mennyi idő múlva kapom vissza a pénzem abban az esetben, ha az eladó nem hajlandó válaszolni? Ebay-en vettem a cuccost egy megbízható eladótól.
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
Topikgazda
válasz daczkó #17888 üzenetére
???
A 8. (#17881) hozzászólásban innen felfelé ugyanezt kérdezték.
Itt (#17882) (7.) és itt (#17885) (5.) válaszoltam rá.
Neked is ugyanazokat írnám, görgess felfelé egy kicsit a képernyőn.De szerintem rosszul csináltad, ha az eBay-n reklamáltál volna, akkor ott a sinceritytrading azonnal szokott reagálni, csere vagy pénz vissza és már rendezve lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Neked többre jön ki, mert rossz helyen nézed. Ahogy mondtam, az XXX->EUR konverzión nincs sáp, nincs haszon, ergo az már csak egy egyszerű középárfolyamos váltás, hogy euróban tudják elszámolni a végösszeget. Íme a példa:
A március 25-i árfolyammal számolták el, ha utána akarsz nézni.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Topikgazda
válasz Oliverda #17890 üzenetére
http://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates
Itt nézem, te is és a bank is ezt adta meg. Akkor hol nézem rosszul?624.70 UNITED STATES DOLLAR = 172,273.53 HUNGARY FORINT
624.70 UNITED STATES DOLLAR = 574.07 EURO,574.07 EURO = 174,601.53 HUNGARY FORINT
Mivel neked sem a leírt szabály szerint számoltak.[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
USD->EUR->HUF
Ebből csak egy konverzióra raknak hasznot, tehát a második átváltáson nincs sáp, ergo középárfolyamon történik. Az USD->EUR vagy (akármi->EUR) átváltás középárfolyamon megy, nem azon a némi haszonnal megtoldotton ami már a kalkulátorukban van. Ennyi a nagy rejtély.
-
Topikgazda
válasz Oliverda #17898 üzenetére
Akkor vissza jutunk oda, hogy a Visánál nincs középárfolyam, a bank azt írja, hogy a Visa számolja át a napi árfolyamán és azzal terhelik meg a számlámat. Szó szerint ezt írták, azon a képen is, amit belinkeltél a szabályokról. Ők, mármint a bank nem számolnak semmit Visa kártya esetén.
Így írja az üzletszabályzat és ezt írták le nekem is.
A Mastercard esetén számol csak a bank.
Nem láttam. nem látok közepet sehol sem. Nem könyvelhetnek hasra ütött számokkal.
Nyilván íratlan szabályok is léteznek, de egy banknál azért ez nagyon ciki.
Mindenesetre mivel az E B egy komolytalan cég, már nem is érdekel az egész. Levontak a számlámról pár ezer forintot, 2 hónapja nem tudják bemutatni azt az irományt, amire hivatkozva megtették. -
Oliverda
félisten
Amit itt látsz az nem középárfolyam, azon van egy nagyon minimális hasznuk, ami még mindig sokkal kisebb mint amit bármelyik hazai bank alkalmaz.
A teljes konverziót a VISA végzi, és végül a forintosított összeggel terhelik a számlát. Az már csak egy apró technikai részlet, hogy az elszámolás euróban történik, de ez az ügyfél részéről nem jelent semmit, semmivel sem lesz több a végösszeg mintha nem euróról, hanem a vásárlás eredeti devizaneméről váltanának forintra az utolsó lépcsőben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest