Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Egyébként engem is sokszor megpróbáltak már lehúzni ezzel a "megvesszük, majd miután megérkezett "unauthorized transaction"-al visszavonjuk", vagy nyitnak egy dispute-ot hogy nem érkezett meg trükkel... De nekem kicsit könnyebb, mert letöltős szoftvert árulok, így aki szórakozik, annak letiltom a hozzáférését, és nuku frissítés, na meg nem is 500 euros tételekről van szó.
Egyébként sok helyen lehet olvasni, hogy követési szám ide vagy oda, többségében a vevőnek ad igazat a paypal...
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Elektrosokk
addikt
sziasztok
ha paypal használatával szeretnék vásárolni valamit, nem ebay-en keresztül. Van valami kedvezőbb konverziós lehetőség ? mert az összeg jóval több mint amit a középárfolyam mutat.
Tehát hogy tudnám beállítani hogy a kártyakibocsátó végezze a váltást ?
köszi
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Oliverda
félisten
válasz Elektrosokk #17552 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Elektrosokk
addikt
válasz Oliverda #17553 üzenetére
köszönöm, , ezt Tudom.
de akkor mi történik ha pl egy külföldi fórumon találok valamit ls simán csak paypal fizetés van? (megbeszéltük az adás-vételt és most kéne küldeni ) ez nem ebay. sima pénz küldés lenne, de ezt az optiót nem találom abban a részben.
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
axioma
veterán
válasz Elektrosokk #17554 üzenetére
Ha mar bent levo penzt akarsz kuldeni, akkor mar csak bent tudod valtani, a szar arfolyamon.
Viszont ha nem termekert fizetsz hanem baratkent utalsz, akkor az meg sok jutalekert tud csak menni kartyarol...
Ha bent forintod van, termekert fizetsz, nem surgos vagy van annyi likviditasod, akkor kiutalod ingyen es kartyaval, a bankod jobb konverziojaval megveszed.
Talan nincs tobb eset. -
Elektrosokk
addikt
válasz axioma #17555 üzenetére
a kp a bankszámlán van, nincs fent a pp-n. ekkora összeget nem merek elutalni előre, akkor marad a kis felár... köszi!
azt az opciót szeretttem volna itt is alkalmazni amit ebay-es kicsekkoláskor, mint ahogy a kolléga is linkelte.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Elektrosokk #17554 üzenetére
Akkor is az van amit mutatok. Ennek semmi köze ahhoz, hogy hol fizetsz.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Elektrosokk #17558 üzenetére
Eléggé... Ez pénzküldés, nem pedig áruért fizetés. Menj a bolt honlapjára és ott kezdeményezd a folyamatot, vagy kérj számlát az eladótól.
-
Oliverda
félisten
válasz Elektrosokk #17560 üzenetére
Akkor szépen add meg neki a PayPal címedet, hogy küldjön neked számlát. Így nem fizetünk senkinek, mert úgy átverhetnek mint a huzat. Ha nem tudja hogyan küldjön számlát, akkor pedig jobb ha szóba sem állsz vele.
-
SLYM
veterán
sziasztok, a limitek miatt gondoltam megcsinálgatom a szokásos dolgokat, mint email ellenőrző kód visszaküldése, ID+közüzemi számla elküldés, bankkártya, stb. 3-ból 1 sikerült ezekből, illetve az is folyamatban. küldettem magamnak az email-eket, frissítgettem stb, vártam 2 napot, de csak nem jön meg az email-emre az a kód, meg aztán a raiffeisen kártyámról valamiért nem tudja levenni a pénzt a paypal, így ez a rész sem sikerült. mondom írok nekik egy levelet, visszajön egy 8 oldalas auto email a szokásos hibákkal. nice, élő emberrel még nem sikerült leveleznem. szóval tényleg nem jó a raiffeisen bankkártya a paypal-nek? illetve nektek sem jön a kód a yahoo-s email-etekre? ha esetleg igen, mit csináljak, hogy valaki élő ügyfélszolgálatossal is tudjak beszélni, ne csak egy gép küldözgesse a szokásos bullshitet? thx
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
Confirm your email address
1 Choose Account Type2 Enter Information3 Confirm4 Done
For your security, PayPal asks that you confirm your email address.Step 1. Go to your email
We sent an email to: ...@yahoo.com.
Step 2: Click The Confirm Email Button
Click the Confirm Email button in the email and log in to PayPal.
Click here if the button does not appear in the email.
Step 3. Enter your password.
You will be asked to enter your password. You will need your password every time you use PayPal.
Then you will have confirmed your email address!You can also request a new confirmation number to be sent to your email address.
ha belekattintok akkor ez jön ki:
Confirm Email
Because some email programs do not support hypertext links, we have also enabled you to confirm your email address by entering a unique confirmation number. The email message we sent you contains this number.itt nekem nem tudom milyen számnak kéne jönne, pedig lelkesen nyomkodom a "request a new confirmation number" "gombot"
akkor még próbálkozok a kártyával, hátha
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Milyen típusú kártyád van? Az újabb kiadásúakon amelyek használhatóak internetes fizetésre rajta van, banktól függően, ha nem látsz szólóban csak 3 számjegyet az előlapon, hátul vagy az aláírás mező után 3 dőlt betűs, akkor vagy a bankodtól kell megkérdezni a számot, vagy a kártyád nem alkalmas Internetes vásárlásra.
Lépj be a Profiel-ba, Add or Edit Email és küldesd el újból.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ha előkerülne az e-mail majd abban a Link now-ra kell kattintani, azután kérni fogja a PP jelszót és a belépéssel már ez lesz az elsődleges e-mail.
Ha ezt eddig nem tetted meg, ne próbálkozz, se kártya, se számla hozzáadással.
Ezután jön a tényleges megerősítő e-mail
Te akkor hol akadtál meg?
B terv adhatsz másik e-mail címet (a gmail.com biztos jó) és azt teszed meg elsődlegesnek.[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
én meg nem, és még sokan... pl a a beérkező összegekről szóló emailek mentek 2 hónapig, aztán egyszer csak megszűntek, miközben minden más levél jött tőlük, a spamjük is. Aztán hőbörögtem, bocsánatot kértek, visszaállították, ment 2 hétig, majd megint vége. A fórumon olvasható volt, hogy valaki ezt 5x eljátszotta, majd feladta. Én is inkább használom az ipn api-t az értesítésre, mert az legalább működik. Nyilván nincs pénzük rá
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Oliverda
félisten
-
pakriksz
őstag
Azt, hogy belépésnél a jelszó mellett telefonon, vagy emailben kapott egyszeri azonosító is kell. Egyébként nem lesz ilyen, a pénzbeszedés és korlátozás megy, de fejlesztés az már nem. Tele van a pp help 404-ekkel, az "új" (pár éves) felület is olyan hogy a fele a funkcióknak a régi felületen érhető el...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz pakriksz #17587 üzenetére
Ja, értem.
Pont ezzel van tele a hócipőm a használt két banknál, az egyik sms-ben erősít, a másik adott valami kütyüt. Az utóbbinál azt rühellem, hogy nem igazán lehet látni a számokat, és a belépésnél ez a 3. fokozat, nem kettő, 3 van. Az sms számos meg egymás után több azonos számot is tartalmaz legtöbbször, mindig számolni kell.
A Paypal 2 szintű biztonsága tökéletesen jó. -
Oliverda
félisten
De ez nem kétszintű biztonság. Ettől még az email címed és a jelszavad segítségével bárki bárhonnan be tud lépni a fiókodba. Ez manapság egy nagy nulla, pláne egy pénzintézettől...
-
Topikgazda
válasz Oliverda #17591 üzenetére
Minden pénzintézet szabályában benne van az, hogy ezek megőrzése az ügyfél feladata,-nem a pü szervezet kötelessége- korlátozott minden kártérítés ha hozzáférhetővé teszi, nem vigyáz rá.
Vigyázz rá és nem fordulhat elő amit írsz. A bankártya és a pin kód ellopásával is lehet felvenni pénzt, ezért miért a bank lenne hibás, ugyanaz amit írtál. Két adat csak, kártya és kód. -
Oliverda
félisten
Ja, persze... akkor szerinted ez kapásból azt jelenti, hogy nyugodtan tojjanak csak nagy ívben a biztonságra, és hagy lopják csak el a hülye ügyfél pénzét ügyes hackerek egy sima keylogger segítségével.
Amúgy megsúgom, hogy létezik ilyen szolgáltatás náluk, csak éppen nálunk ez sem működik. Mondjuk ezt sem merik konkrétan felvállalni, inkább sumákolnak egy ilyen félreérthető "hibaüzenettel":
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Oliverda #17593 üzenetére
A linkre Page not found, majd megkeresem.
Ha belegondolsz a bankok bankkártya védelme is 0, ha pénzért előfizetsz a sms védelemre, a pénzedért kapsz egy sms-t, hogy fizettek a kártyával, de ezt már a fizetés után kapod. Az sem ér semmit sem. És pont ezeket a költségeket emelték néhány magyar bankban.
Múlt héten volt hogy valaki a bankkártyás vásárlók adataival -étterem, üzlet, nem emlékszem- vásárolt február, márciusban, július 1-én kapták el.
[link]
Egyébként a mobil Paypal még biometrikus azonosítót, -ujjlenyomat azonosítás- és biztosít megfelelő eszközökön, egyenlőre szerintem ez elég biztonságot ad. [link]A végén megint oda kerülünk, hogy semmi sem jó, de még is használod. Ez van, ezzel dolgozunk, nekem ez megfelel, ha rajtam kívül még 165 millió -1 így gondolja.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Nem véletlenül nem adja be... Az nálunk nem elérhető featurök oldalait IP alapján taktikusan elérhetetlenné tették. A google cacheből pl. eléred.
Az én bankkártyámhoz ingyen jár az SMS, sőt az is ingyen van, hogy SMS kódot küldjön belépéskor. Amúgy most itt egy olyan funkcióról beszélünk, amit piti, ingyenes weboldalak teljesen ingyen kínálnak (pl.: tumblr), miközben a rajtad is sok pénz kaszáló PayPal képtelen ezt biztosítani, de szerinted ez így rendben van. Oké
Azzal mentegetőzni, hogy milyen védelmei vannak egy bankkártyának, elég vicces. Ilyen hozzáállással még valahol a bunkósbotnál tartanánk, mert ugye jó az nekünk...
"Egyébként a mobil Paypal még biometrikus azonosítót, -ujjlenyomat azonosítás- és biztosít megfelelő eszközökön, egyenlőre szerintem ez elég biztonságot ad."
Tök jó, csak közben épp weben ugyanúgy belép bárki aki megszerzi a jelszavadat. A biometrikus azonosítás csak kényelem. Tudom mert nekem is régóta fent van mobilon.
"A végén megint oda kerülünk, hogy semmi sem jó, de még is használod. Ez van, ezzel dolgozunk, nekem ez megfelel, ha rajtam kívül még 165 millió -1 így gondolja."
Van alternatíva? Nincs. Akkor mit használjak helyette? Ha lenne már rég nem írogatnék ide, elhiheted. Attól pedig, hogy te örömmel és állva tapsikolva tejelsz nekik - és ezt kvázi még meg is köszönöd -, az a te dolog. Arról pedig szerintem gőzöd sincs, hogy hány ember nem elégedett valamilyen oknál fogva a szolgáltatással, viszont legalább láthatóan elfogult vagy egy valamilyen, számomra teljesen érthetetlen ok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Oliverda #17595 üzenetére
Nincs letiltva, csak változott a link
Mobilról belépve mintha előjönne az aktiválás, majd holnap megnézem, hogy a mobil szolgáltatom támogatja-e.
Az eBay-t igen.
Azt állítod hogy nincs több szintű védelem a Paypal-n, pedig van ezek szerint is van.
A biometrikus azonosítás csak kényelem. Tudom mert nekem is régóta fent van mobilon.
Én a Paypal app-ról beszéltem, ami nem csak telefonon biztosít illetéktelen elleni hozzáférést, nem a telefon működtetéséhez használhatóra gondoltam. Ha a PP-s van fent, akkor csak van az a" two-factor authentication"
Meg azt is mondod, hogy ami a felhasználó kötelezettsége az adatai védelme érdekében, azt is a szolgáltatónak kell biztosítani. Én sem értem azt, hogy miért vagy negatív irányba elfogult.
Én egyébként nem vagyok elfogult, de nincs gondom a szolgáltatással, ezért nem tudom szidni őket. Ennyi. -
szabszab
újonc
Sziasztok, Segitsetek lécci!
Tegnap regisztráltam ebay-re ls paypal fiókra. Sikerült is minden, este visszautalták a 400 ft-ot, és elvileg nem a feltöltéses fiókra regisztráltam mégis fel kellett töltenem a balance-t, este elutaltam e-bankon keresztül, (budapest bank) 9000 ft-ot, reggel 7:00 órakkor jött az sms hogy sikeresen megtörtént az átutalás, és most másfél órával később is a paypal balane 400 ft-ot mutat. Hozzáteszem lépésről lépésre regisztráltam amit youtube-n magyarul kommentáltak! Mikor érkezik meg a 9000 ft a paypalra? és ezt mindig igy töltögetnem kell majd? köszönöm! -
verti1
tag
Sziasztok!
Lejárt a kártyám és az újat regisztrálni akarom a Paypal oldalon. Mekkora összeget emelnek le? Mennyi legyen a számlámon? 1 dollár, 2 dollár?
Köszi
-
verti1
tag
De...azt szeretném...ahhoz nem kell semmi? csak az újnak a száma és acvc2-es kód?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest