Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
már semmi
[ Szerkesztve ]
-
Jessus81
tag
szerintetek hol lehet a gebasz a következő történetben??:
sokadjára rendelek/rendelnék gearbestről, és már másodszor kapok rögtön fél napon belül refundot. a supportjuk azt nyafogja hogy:
After reviewing your order, it appears that your account is not verified in Paypal.
Therefore we cannot process your order with this payment method.
majd másodjára rákérdezve:
Recently, we received notification from the payment provider that the transaction has been stopped as they need to conduct an additional review.
If you wish to proceed with your order and resubmit payment, please try again with either Western Union or Bank Transfer.
a paypal accountom kb 5-6 éve verified...
mi nem tetszhet nekik??
a címem is zöld unconfirmed, ami más szinte itthon nem is lehet ....
PSN: Thorpapa
-
Topikgazda
válasz Jessus81 #18202 üzenetére
unconfirmed = nem megerősített, a confirmed a jó. Ha a hagyományos felületen nézed minden stimmel? Az email is confirmed?
A lakcím és a kártya összerendelés is jó? Bár ez ritkán szokott gond lenni.
Pontosabban mivel akarsz fizetni?
Közben beugrott, hogy böngésző móka is lehet, célszerű lenne a Paypal és a Gearbest sütiket törölni, a könyvjelzőt frissíteni.[ Szerkesztve ]
-
Jessus81
tag
tudtommal confirmed cím, csak amcsiban lehetséges meg UKban, legalábbis a paypal ezt mondja. amúgy évek óta ugyanez a címem, és érdekes, hogy a gearbestnek májusban, és júniusban nem volt semmi baja a paypalommal. az accountom is verified, az emailom is ugyanaz. kukikat is töröltem. hagyományos felület a paypal oldalára gondolsz? ott is minden jól van megadva évek óta.
amúgy paypallal akartam fizetni, a pénzt is megkapták (kártyáról levonódott) és még aznap jött a bolttól a refund a fent leírt okok miatt, amire nem tudok rájönni.PSN: Thorpapa
-
Topikgazda
válasz Jessus81 #18204 üzenetére
gearbestnek májusban, és júniusban nem volt semmi baja a paypalommal
Ezért valószínűbb a böngésző dolog, a mobil app is szokott vacakolni.
Próbáld meg másik böngészőn keresztül. Pár hete nálam is volt valami gond, töröltem a Paypal összes beállítását, sütik, tárolt oldal, könyvjelző, azóta nincs gond.
A gearbest-nek nincs valami spec. regisztrációs szabálya, ami új?[ Szerkesztve ]
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Ezt a 400 forint terhelést mikor fogom visszakapni? -
hermanyi
addikt
PayPalhoz hozzá rendeltem az OTP-s Net számlát amihez ugye nem tartozik kártya .
Ma szerettem volna vásárolni Banggoodon és amint átdob a PayPal oldalra a fizetéshez Kártyaszám nélkül nem akar tovább engedni
Ez fogad :Aki tudja mit kellene csinálnom az légyszíves segítsen .
Net számlán még pénz is van .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Nordik
őstag
Csak érdekességként kérdezem. Ha törlöm a bankkártyám, sőt az egész fiókot akkor később tudok ugyan azzal az e-mail címmel, ugyan azzal a kártyával újra regisztrálni?
-
Jessus81
tag
most megvárom míg a 2 refundom visszajön, azt utána próbálkozok... amúgy megnéztem a 2 korábbi vásárlást, és mindkettőnél unconfirmed zöld volt a cím, ami max az ékezetes cím, és a +36os mobilszám miatt lehet olyan... de nem tudom ez mi bajt okozna, mikor máshol meg nem... de kíváncsi vagyok a paypal mit ír, mert írtam nekik is, hogy nagyon erőlteti a gearbest a western uniont, mikor az oldalukon nem is említi...
PSN: Thorpapa
-
Topikgazda
válasz hermanyi #18209 üzenetére
Itt említettem (#18183), hogy elméletben működik a direkt számla, de ezek szerint csak EU-ban nem.
Megoldás:
1. Top Up Account (instantly)-val Az OTP-t kiválasztva az egyenlegre tegyél pénzt át a netszámládról (utalj)
2. OTP netkártya igénylés és hozzárendelés.
3. A Paypal-re belépés nélkül, alul válaszd a kártyás fizetést.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
sziasztok, ide is írok, mert sehol nem kaptam választ. Van valakinek skrill kártyája aki ért is hozzá?
-
Topikgazda
válasz hermanyi #18214 üzenetére
Valójában jobban jársz vele.
Több okból sem jó, ha csak a bankszámláról fizetné, mivel forintos a számla, ezért ha működne nálunk, akkor csak konverzió nélkül, tehát csak forint vételárat tudnál fizetni, a külföld kilőve.
A könyvelése lassú, 2-3 nap mire az eladó megkapja.
Az eladó lényegében azonnal "megkapja", kifizetettnek tekintheti az árút, így már "rögtön" csomagolhatja, küldheti, nem kell várni a jóváírásra.
Ha nincs kártya, akkor a Paypal váltja a devizát, ami most pl: 1 $ 282 Ft, míg -banktól és kártyától függ- de mondjuk az OTP 273,47 Ft-ért számolja el. 9-10 Ft különbség dolláronként.
Ha van kártya és a konvertálást a bankod végzi kedvezőbben tudsz vásárolni.
Tényleg biztonságosabb. -
Bogyi007
veterán
Sziasztok!
Friss Otp Mastercard tulajdonos és új Paypal használó vagyok.
Lakossági Net folyószámlám van egy Mastercard valós és egy virtuális kártyával. Tegnap rendeltem hozzá Paypal fiókomhoz a Webkártyát és valami nagyon nem kerek számomra...
Amikor a számlát nyitottam akkor az ügyintéző azt mondta Paypalos utalásnál nem lesz tranzakciós díj, aztán tegnap OtpDirekt Chatablakban is azt mondták hogy 400 forintot zárol a Paypal de majd az vissza is kerül.
Így hát 780 forintot átraktam a Webkártyára (erről meg is van az értesítés) majd beléptem a Paypal oldalára ahol megadtam a Webkártya adatait. Ezután a banktól azt az értesítést kaptam hogy 1 dollárt levett onnan ami után maradt 503 forintom (tehát 277 forint lehetett az 1 dolcsi) majd még 400 forintot is lekapott róla s maradt 103 forint.
A Paypal oldalon 400 forintot mutat az egyenlegem.
Most ilyenkor mi van? Visszajár az 1 dolcsi + 400 forint vagy mifene?
Azért egy kari regisztrálás ne kerüljön màr pénzbe.
Egyáltalán automatice visszajárnak az osszegek vagy nekem kell visszairányítanom az összeg(ek)et?Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Topikgazda
válasz Bogyi007 #18217 üzenetére
Ha visszaolvastál volna, rákerestél volna, nem kellett volna ennyit gépelned.
Az 1 Ft zárolás vagy eltűnt már, vagy 1-2 nap és eltűnik, nem vonták le.
A 400 Ft mihelyst beírod a 4 jegyű kódot a kártya érvényesítéshez, meg fog jelenni a Paypal egyenlegeden. A szerződés amit elfogadtál így szól.
De ezt írtad: A Paypal oldalon 400 forintot mutat az egyenlegem. Akkor mit akarsz még visszakapni?
Egyébként a Withdraw menüponttal ezt a 400 Ft-ot elküldheted a bankszámládra.Türelem.
Azért egy kari regisztrálás ne kerüljön màr pénzbe. Miért is? Igénybe veszel egy ingyenes szolgáltatást, hogy bárhol a világon biztonságosan, vásárlói védelemmel tudj vásárolni. Ha pénzbe kerülne a kártya hozzárendelés -de nem-, akkor is megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
IT vonalon olyan mint biztonság nem létezik... :-P
Hiába biztonságos a PP nem vagyok hajlandó a valós kártyám adatait megadni mellé...
Köszönöm a segítséget!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Topikgazda
válasz Laca1212 #18220 üzenetére
Hagyjál már ezzel a k...a középárfolyammal!
Kérek mindenkit olvassa el a saját bankjának az elszámolásra vonatkozó szabályait. Aki talál középárfolyamot, jelezze, melyik bank az. Mellékelek 2 bank információját.OTP Betéti Kártya Üzletszabályzat I. Általános rendelkezések 2015.07.03-tól
(71) A terhelési tranzakciók elszámolásakor használt árfolyamok
a) Maestro, MasterCard és VISA típusú kártyákkal a külföldön és a belföldön nem forintban végzett tranzakciók (kivéve: OTP által üzemeltetett euró töltésű ATM-ekben végzett készpénzfelvételi tranzakciók, valamint az OTP belföldi hálózatában, euróban és amerikai dollárban végzett tranzakciók) eredeti pénznemét a Nemzetközi Kártyaszervezet átszámítja az általa alkalmazott árfolyamon euróra. A Bank a Nemzetközi Kártyaszervezet által elszámolt összeget a Kártyaszervezet általi elszámolás napján a Banknál érvényben lévő, aznapi első deviza eladási árfolyamon számítja át forintra.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Rámentem erre a Withdraw menüpontra de visszadobott. Banknak beírtam hogy OTP a következő sorokba a webkari számát. Vagy nem azt kellene? Az angolom nem a legjobb...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Laca1212
őstag
Ohh...Én kérek elnézést, hogy kérdeztem.
Közben rájöttem... Nincs hátrányom árfolyam esetén azzal, hogy csak PP balance-t használok kártya társítás helyett, mivel PP és én is Unicredites vagyok.
Nem tudom meg merjem.-e kérdezni, de bátor vagyok!
PP-n belül Balance és a Payment váltás közt mi az árfolyam különbség oka? Valuta-Deviza? -
Topikgazda
válasz Bogyi007 #18222 üzenetére
Az egyenlegről pénz saját bankszámlára küldhető.
Előfeltétel: a Paypal fiókhoz legyen hozzárendelve a bankszámla.
Link ittHa fiókod állapota Status: Verified akkor működni fog a Withdraw funds to your bank account
Itt egy leírás, hogyan kell csinálni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Laca1212 #18223 üzenetére
Hát nem az Unicredites árfolyamot használják a Paypal-n.
Unicredit USD 2015-08-25 07:50:00
Deviza 268.13378000 282.44622000
Valuta 260.83000000 279.83000000
Paypal
1 $ 278 Ft, vásárlásnál 282 Ft.
A különbség az, -egyszerűen- a vásárlás eladási árfolyam, az egyenleg átszámítás vételi árfolyam.A kártya elszámolás meg kedvezőbb is lehet, de ahhoz meg kell nézni, hogy az Unicredit miként számolja el a kártyás deviza tranzakciókat.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Úgy általánosságban kérdem az új tagoktól.
Miért kell azonnal visszautalnia az egyenlegről a 400 Ft-ot?
El is lehet költeni. -
Topikgazda
Ilyennel még nem találkoztam, a Paypal tájékoztat az áfa-vám szabályokról e-mailben!
-
Topikgazda
válasz Laca1212 #18228 üzenetére
Nem, a különbség 0,44622 Ft akkor amikor néztem.. A Paypal egész nap a 282-vel számol, az Unicredit +/- változhat.
Ha folyamatosan figyeled akkor látni fogod, arról nem is beszélve, hogy attól függően, hogy milyen Unicredites kártyát használsz (Visa vagy Mastercard) még az alap is változik.
Pl: A Visa itt $ elszámolású, így az árfolyam amivel számolhatsz, amivel terhelik a számládat az 270.37 Ft lenne. Az üzletszabályzat szerint.
Összefoglalva, mindenképp jobban jársz, ha kártyát rendelsz hozzá.
Az biztos, hogy emiatt nekem az Ersténél kedvezőbb a vásárlás amióta Visa kártyát adtak, de amíg ezt nem tudtam -Oliverda segített rájönni- rosszul számoltam.[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Sziasztok. Előre is bocsánat azért, hogy nem olvasom végig a topikot. Valószínű olyat fogok kérdezni, amire többször is volt válasz, de nem követem az itteni történéseket.
Na a lényeg. Rendelnék telefont innen: [link] Aug. 27-ig él ez az ár.
Csak PayPal-os fizetés van. Mivel nekem nincs PayPal-om (tudom-tudom, ma már kb. alap), egyik barátomat kérdeztem, hogy meg tudná-e nekem venni. Ő azt mondta, hogy 2-3 nap mire a PayPal-ra a pénz és lehet, hogy kicsúsznánk az időből. (Gondolom nem tart ekkora összeget a PayPal számláján). Van-e valami olyan lehetőség 27-éig PayPal-on ki tudjuk fizetni a telefont?iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy utaltak 50 eurót a PP számlámra, ám 2-3 héttel később -amikor levettem- már csak 47.5 volt belőle?
Néztem a számlatörténetet, és semmiféle tranzakció nem volt időközben. Régebben forintot utaltak már nekem, ott nem volt változás. Esetleg az árfolyamváltozás lehet az oka?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
Bogyi007
veterán
Köszönöm szépen a segítséget! Most egyenlőre visszadobattam a 400 forintot is a webkarira (majd onnan átemelem a főszámlámra)
Egy gyors összegzés: Most hogy a Paypal fiókomhoz hozzárendeltem a Mastercardos webkártyámat és az Otp-s (webkártyás) számlaszámot így ha valami megtetszik a neten nekem - esetemben az Angliai Game videojáték hálózat oldalán akkor annyi a teendőm csak hogy miután a webkosaramba pakoltam a kiszemelt játékokat rákattintok (persze előtte a webkártyás egyenlegemre ráteszem az összeget az OtpDirekten keresztül) a Paypal ikonra és onnantól minden megy majd automatikusan?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Bogyi007 #18240 üzenetére
Igen.
(#18241) Gaborz1
Itt röviden leírtam, hasonló akkor is ha másik bank van kiválasztva (amelynél a küldő számla van), csak ott az adott banki számlára kell menni az összegnek. Arra oda kell figyelni, hogy a közlemény, leírás rovatba csak a számsor legyen beírva hiánytalanul és pontosan.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
és neked!
Most már csak egy kérdésem volna. van egy személy. Legyen a neve Érték Elek.
Ő nekem nem akar készpénzt adni, hanem paypalon keresztül adná az összeget, akkor én pontosan mit adjak meg neki, hogy az én PP accomon legyen az összeg?
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Köszi a választ!
Az esetemben nincs jutalék oszlop. Ha lenne, akkor megérteném, mert így kijönne a teljes összeg. Az emailben, amiben értesítettek az utalásról 50 euro szerepelt. Pár hétre rá, amikor le akartam venni, már csak ennyi volt.
Egyébként nem Paypal fizetés volt, hanem simán PP számlák közötti átutalás. Ahogy írtam a korábbi forintos tranzakció esetén nem volt ilyen.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Bogyi007
veterán
Csakis szigorúan lemezes játékokat szoktam venni - eddig haver oldotta meg Paypalon keresztül amikor még Ps3-am volt, mostanra változott a szitu, van saját kártyám és már Xbox Onera fogok majd vásárolgatni onnan.
Értem, tehát elég ha megadom neki a Paypalon használt mailcímem és hogy mennyit küldjön nekem? Ilyen egyszerű a dolog?!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz aleister #18245 üzenetére
Ha a Details-ra kattintasz, ott lehet hogy van valami, de ha megnézed az előbb belinkelt képet, nem mindegy hogy melyik opcióval küldte a pénzt, az első esetben tőled vonják le az 50-ből, ha ő 50-et küld a másik esetben, akkor te nem kapsz annyit, ha kerek 50 kell, akkor neki 52,05-t kell beírnia az amount helyre.
Illetve van konverziós költség ha nem forintról forintra megy.(#18246) Bogyi007
Pont ezért szeretjük a Paypal-t.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
van egy olyan beállítás, h ha paypal-lal vásárolok, akkor az adott devizát terheli a számlámra, és nem a paypal vált deviza-forintot. ez hol is van a menüben?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok