Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Megtalálja a másik gépet a hálón, de elő jön egy felhasználónevet és jelszót kérő ablak! Ha létrehozok a gépen egy olyan felhasználó-jelszó párost amivel be tud lépni úgy működik! De nekem ez az ablak nem kellene!!! Úgy szeretnék fájlokat megosztani hogy ez az ablak nincs és a hálózati helyekben megjelenik a másik gépen megosztott mappa...
Ezt hogy lehet megcsinálni? Kérlek segítsetek! Válaszaitokat előre is köszönöm!
Péter -
Szoszibá
tag
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem! Van egy chello-s előfizetés, egy D-Link DGL-4300-as routerrel meg van osztva a net.
Megcsináltam azokat a beállításokat amik az első hozzászólásban vannak, de ha az egyik gépen megosztok egy mappát akkor a másik gépen nem jelenik meg az a megosztott mappa...
Az egyik gépen mostmár Vista van nem tom ez számít e valamit...
Hogy csináljam meg hogy jó legyen?
Kérlek segítsetek! -
Szoszibá
tag
Sziasztok! DGL-4300-as típusú router mögül, hogy tudok aktív módban letölteni ftp-ről Total Commander-rel? Mert mióta router mögül nyomom csak passzív módban megy a letöltés... Kérlek válaszoljatok! Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! Azt hogy lehet beállítani ezzel a géppel (D-Link DGL-4300), hogy az általa nem ismert játékokat is (mert van lista játékokról, de én mással akarok játszani és az nincs benne a listában) kiengedje a netre? Gondolom nem nyit neki portokat és ezért nem tudok csatlakozni egy szerverre sem...
Vagy hol tudom megnézni hogy egy játék vagy alkalmazás mely portokat használja a kommunikációhoz?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Szoszibá
tag
Sziasztok! Ez a téma engem is érdekelne: Hogy lehet két router mögül az internetre csatlakozó gépen letöltési sebességet korlátozni?
Pl: Az egyik 2 Mbit/s -al töltsön lefelé a másik csak 1 Mbit/s-al.
Szoftveresen hogy lehet ezt megcsinálni és mien progikkal? -
Szoszibá
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Van két gép egy routerral osztva van a net...
Be lehet-e állítani és ha igen hol, hogy az egyik gép ennyi sávszélességet kapjon a másik meg annyit? D-Link DGL-4300-as router. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Péter -
Szoszibá
tag
Sziasztok! Volna egy kérdésem!
Van itthon két gép. Megcsináltam eddig úgy, hogy mind a két gép eléri az internetet, tehát egy router van a két gép között.
De azt is szeretném hogy, amit az egyik gépen megosztok mappa, az a másikon látható legyen...
De ez még nem valósult meg azzal, hogy bedugtam mind a két gépet a routerba.
A kérdésem, hogyan lehet a két kép között kapcsolatot kialakítani? Fájl- és nyomtatómegosztás, hálózati játék stb...
Nagyon örülnék ha részletes leírást tudnátok adni nekem!!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Péter -
Szoszibá
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Én is vettem egy D-Link DGL - 4300 -as routert és volna egy kérdésem vele kapcsolatban...
Hogy tudom beállítani, hogy a Total Commanderrel tudjak letölteni FTP-ről (mert eddig ment, de most nem)?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest