-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
hát attól függ, hogy mennyire keményíted. a 235-ös gumikkal nekem is elég szépen bedarált zökkenőknél ha ketten voltunk akkor is, de az új gátlókkal már emberekkel sem.
ezért mondom, hogy meg lehet találni az aranyközéputat, hogy ne túl kemény, mert szétrázza a kocsit, de ne is érjen bele.
amúgy iagazad van amit mondtál, nem jó ha beleér. a guminak sem, az íveknek sem, meg az utazóknak sem...iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz Daywalker #1590 üzenetére
pontosan, a keményebb gátló a megoldás. nekem is a felnivel 235/45-ös kerekek érkeztek keskenyebbet akartam, de amikor felkerült utána már nem volt szívem levenni ;)
szóval keményítette gátló, így átul nem annyira hintázik nagyobb bukkanónál, de cserébe bele sem riccen ami nekem nagyon fontos, mert utáltam hallgatni a kis reszelést ;)
ja amúgy mivel hibátlan volt a zöldkártyán a gép kapott egy kis polírt meg egy flakon szilikont a belsejére ;)
[link]
[Szerkesztve]iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
nah felkerültek végre a nyári felnik, már épp ideje volt, kezdett meleg lenni a helyzet ;)
meg a hátsó lökössel is elkészültek végre, mostmár 2x2 kipuffvég kukkant ki alulról ;)iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
elég olcsón lehet már szerezni riasztókat, 20-30e Ft-os kategória bőven elég ilyen autókba, mert profik nem valószínű, hogy rácuppanak a feketepiaci eladási értéke miatt.
az amatőröket, meg zárfeltörőket meg az ilyen riasztók is elintézik. KPzárral együtt meg még plusz értelme is van, hogy táviráányítóról nyithatod/zárhatod az autót.
nekem bejött.iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
jah amúgy az én gépem:
most van jelenleg átalakítás alatt. sikerült beszereznem pár finomságot hozzá
[Szerkesztve]iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest