Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz cappa72 #99963 üzenetére

    "ki kell fizetned az utazásukat..."

    Velem is próbálkoztak ezzel. Elröhögtem magam, a zsebemből kivettem egy összegyűrt ötszázast mondtam nekik itt van tessék. Megsértődtek szitkozódtak és elmentek a nyomorultak. Azt tudni kell, hogy 15km-ről jöttek a kettővel odébb lévő településről látásból még ismertem is az egyiket közülük. 5k-t akartak benzinpénzt. Anyátok picsáját.

    Másik érdeklődő. A telefonban az első percben elhangzott az egymilliós kérdés:

    - Katalizátor van? Vonóhorog van?
    - Van és nincs.
    - Kínos csend... akkor van vagy nincs.
    - Van és nincs!
    - ismét hosszú csend... Nem értem.
    - Katalizátor van vonóhorog nincs.
    - Ja...

    :W

    Az első két három ilyen agysebész még szórakoztató volt jót röhögtünk rajtuk párommal amikor elmentek, de amikor este tízkor még sms-t küld meg anyóséknál a vasárnapi ebédnél ülsz és megcsörget a boozy, hogy hívjam vissza az már több a soknál. Autót akar venni aztán telefonra nincs pénze. Felhív később rejtett számról és könyörög, hogy adjam már oda mert tezsvírem hajjakmeg nem ad az asszony több pénzt. Csak ennyi van. fix 250-ért raktam fel beleírtam a hirdetésbe ha két mankóval jön térdreborul úgy könyörög akkor sem engedek belőle egy forintot sem. Csak próbálkoznak. A másik ami bicskanyitogató, hogy azt gondolják mindenki az ő szellemi szintjükön mozog és simán próbálnak mindenkit hülyére venni. Én megfogadtam, hogy soha nem adok el ezeknek semmit. A ducatómra amit hirdettem is jött egy öt fős type-c munkásbrigád úgy ahogy voltak g*cibüdösen izzadtan retkes koszos malteros munkásruhában megnézni. Álltak a kocsi mellett cigivel a szájában kérdi a madár, ez az? Ez. Nézzük már meg főnök. Nem nézzük meg, ez nem a ti autótok. Ott is volt sértődés. Leszarom.

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák