Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz Wiz Khalifa #73231 üzenetére

    Sokat a korábbi véleményhez hozzádni nem nagyon lehet, inkább csak megerösíteni. :K

    Valóban kimondottan megbízható Motor, a Km-re azért nem érdemes odafigyelni, mert nem az fogja az állapotát meghatározni úgysem, hanem, hogy miként bántak vele eddig.

    Én 8 éve bántom a Gsi-mben az NE-t, kétszáztökömtudja mennyivel vettem meg, most fordult át a 350 ezren, volt versenypályán, utcán hajtva.320 ezerig gyáriként ment, akkor kapott egy teljes generált, tényleg szinte minden részletre kiterjedöen, plusz húzva is lett rajta picit, azóta is vígan veszi a fordulatszámot.

    Megnézni ugyanazt kell rajta kb, mint minden motornál.
    Kiegyenlítöbe bekukk, olajos-e a víz, mennyire könnyen indul, induláskor dob-e füstpamacsot, hidrotökéknek van-e hangjuk. Menet közben bátran forgassátok el végig, magas fordulaton tükörben megint nézni jön-e pamacs. Vízhöfokot nézni, hogy bemelegszik-e rendesen, szóval nagyjából a szokásos menet. :)

    Szerintem is inkább kasztnin idözzetek el sokat és pofátlan alapossággal kopogtassátok végig mindenütt, mert motort lehet javítani, felújítani, akár egy komplett újra kicserélni, de ha a kasztnin kell sokat javítani, az szerintem sokkal nagyobb szipóka. :)

Új hozzászólás Aktív témák