Új hozzászólás Aktív témák

  • Bitpalace

    senior tag

    sziasztok!

    Adott egy B Corsa, és a következőket kérdezném:

    Vettem hozzá alkatrészeket, köztük gyertyákat is. Mondtam az embernek, hogy egy elektródásat adjon, erre adott NGK 2 elektródás gyertyákat, mondván hogy sima már nem nagyon van és hogy tőlük inkább ezt szokták vinni ebbe a szériába. Ez mennyire lesz jó? Mert nekem itt valaki mondta hogy a 2 elektródással csak a szenvedés lesz ebből mennyi az igaz?

    Ablaktörlőlapátokból kértem valeo-t, mert azt tudom hogy jó, de csak egy féle volt nekik hozzá és a következő a felállás: A hátsóból (350mm) 2 van egy csomagolásban, de olyan 3-5cm rövidebb mint ami most van rajta. Elsőből (450mm) is két ugyanakkorát adtak, és ami rajta van az anyósoldalon rövidebb van fent. Kérdésem az, hogy ezeket nyugodtan feltehetem, abból a szempontból, hogy ez nem ugyan akkora? Nem ér bele semmibe csak bosszant az az 5cm hátul kevesebb felületen töröl ;]

    A vízhőfok visszajelző a műszerfalon 90-100ig van skálázva és nekem igen csak bejárja az egész tartományt pörgetéstől függően. Mondjuk 1.2 kis benyás pöcsköszörű-től nem is vártam mást tudom hogy hamar felmelegíti csak hogy ez normális ennél a Corsanal?

    Köszönöm a választ előre is!
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák