Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz zsambek #28542 üzenetére

Szééép :(

Kopp-kopp mostantól rángatás mentes kilométereket :K

Csak azért kérdeztem hirtelen, mert nekem meg nemrég a szerviz kulcs gyulladt ki ami után szerviz üzemmódban max 2000et pörögve ment a motor egészen addig amíg le nem állítottam és újraidítottam utána ok.

Azóta nem jelentkezett (bár nem is volt meghajtva, csak helyi járatos most a sárkány :)

Viszont elindulás után rendszerint pár másodperc múlva van egy fura kattanás (olyan hang mint amikor lenyomod a villanykapcsolót és kattan egyet). Mintha az elektronika kapcsolna le vagy ilyesmi, de nem lesz semmi hatása, nem történik semmi rendellenes és utána nem is csinálja többet....

Nagyon zavarnak az ilyen jellegű dolgok amik tudom, hogy rendellenesek, de mégsincs rá egy egyértelmű olyan magyarázat, hogy jaaaa ha ezt csinálja akkor cseréld ki rajta ezt vagy azt olajozd meg és utána nem csinálja.....mindenki eddig minden problémámra csak húzogatta a vállát, hogy passz :U Ja és ugye azért nem egy S merciről beszélünk, ahol meg tudom érteni a szerelőt, ha vakarná a fejét, hogy hol is kezdje....

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák