- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraven54
aktív tag
Üdv
Egy kis nosztalgia Dalakora megnyitotta kapuit ip:45.67.156.15:5122
Az uj Enhanced Edition kell és a 2.65CEP. -
Seat18
tag
Akit érdekel van egy eredeti Neverwinternights lemezem
Érdeklődni privibe
-
gabranek
senior tag
sziasztok!
jó kihalt a topic, de talán valaki tud segíteni nekem:
merre találhatnék nem hivatalos küldetéseket a játékhoz magyarul? (elboldogulok valamennyire az angollal, de sokkal jobb lenne 1-2 küldetést magyarul lenyomni). régebben már szedtem le hozzá jópárat, de valamiért töröltem őket. valszeg a www.neverwinternights.hu oldalról valók lehettek, de ez már sajnos nem megy.előre is köszönöm az ötleteket
-
Jazz
veterán
És még egy:
Hogyan van ez a több kasztú kari TP levonás, konkrétan:
- Elf-el vagyok: "Amikor az kerül elbírálásra hog egy többkasztű karakter....akkor a Varázsló kasztja nem számít. Varázsló vagyok. És 14-es szinten akarok nyomni egyet a Kalandorra (hogy a rengeteg felhalmozott tul. pontjaimat elnyomhassam...).
Szóval nem értem pontosan most milyen hátránya lesz ennek. Kézikönyv angol, még magyarul se tiszta mi micsoda, valami -20% XP-ről mesélnek ott, de nem értem. Most ennek akkor lesz valamilyen hátránya? -
Jazz
veterán
Hali, lenne pár kérdésem:
- Kir. game, csak elég elkeserítő hogy karakter generáláskor az egész játékra kihat hogy mit állítasz be. 13-as Varázslóm van, de nem raktam Karizmára, és 8-ason elég rossz. Van erre valami megoldás? Leglisan átszerkeszteni utólag, arányosan, pl. kevesebb erő, több karizma....Vagy kezdhetem elölről ha egy kimaxolt karatert szeretnék? (és legálisat, nem kell cheat)
- Írja hogy bölcsesség hat arra hogy mennyi lényt irányíthatsz. Na most ez pontosan mit takar? Hányas szint kéne? Mert egyenlőre van a segédem, egy Famulus ugye, meg lehet 1db idézett szörnyem. Akkor hogy is van ez?É van pár dolog amire sohegy sem tudok rájönni (mellék küldi):
- Oleff ad egy levelet, lemész a kriptába, kiveszed a cuccokat...és lehetne tovább kutakodni, de semmi.
- Többször is elhangzik hogy van valami nagy kincs, meg is van az Ősi kulcs, meg a különleges ősi ajtó a Nagy Temetőben, de nem tudok bemenni, mindent végigcsináltam már, de semmi.Szóval ezeket sehogy sem tudota felgöngyölíteni. Valaki? thx!
-
Gerikefg
csendes tag
Lenne Egy ici pici kerdesem aki vegignyomta segitsen!!!!!!!
Na az van h az elso resz vegen az a Desther ficko elhuz a gyogyszerel na es utanna megyek asztan a masodik ajtonal lessz valami....... a senkihazi na es ha kiszabaditom akkor kesobb lessz vele valami gondom? Nagyon fontos lenne!!!!!1
-
Gerikefg
csendes tag
Nem megy ugy se
-
Gerikefg
csendes tag
Na feltettem a jatekot es amikor elindul minden reklam utan es a video utan csak az eger latszik semmi mas csak az eger
-
Gerikefg
csendes tag
Ezt a jatekot lehet online nyomatni csak ugy kerdezem mert megakarom venni
-
gregorik
senior tag
valaki légyszi adja el a NWN1-es SOU-t és HOTU-t eredetiben!... úgyse nyomultok már az 1-gyel, én meg irreális összeget is hajlandó vagyok áldozni értük
.
-
Qru
MODERÁTOR
NWN 2-nek nincs topikja
mod: megtaláltam.
[Szerkesztve] -
Hujikolp
őstag
jórég volt aktív a fórum
ha letöltöm és felrakom a legujjabb pecset, frissítést akkor a mentéseken kívül a magyarítás is megmarad? vagy ujra felkellene rakni a magyarítást? help, mert nemakarom addig piszkálni a dolgokat. -
Dade
tag
válasz
sghc_toma #599 üzenetére
Semmi nem volt fent.
Viszont azóta sikeresen betölti a negyedik fejezetet... Igazából nem tudom hogyan sikerült.
Most nem kapok hibaüzenetet és fent van a magyarítás is az 1.67-es peccsel együtt. Kisebb fordítási hibák előfordulnak, de most minden rendben.
Komolyan mondom, X-Akta... -
Dade
tag
Újabb probléma!
Indulnék megvédeni Neverwintert, de a Chapter 4 betöltésénél a következő hibaüzenetet kapom :
''Invalid character - player login refused. Item equipped with an ''item level'' disallowed by server restrictions.''Miért érvénytelen a karakterem? Nem értem, miért akar csatlakozni a Gamespy szerverhez?
Előbb a single-t szeretném végigjátszani...
Próbáltam már az 1.65-ös, 1.66-os, 1.67-es peccseket is... Próbáltam úgy is, hogy fent volt a magyarítás és úgy is, hogy nem volt fent. Már leszedtem az NWN-t, majd újra feltelepítettem, próbáltam úgy is hogy a kiegészítő lemezeket is felraktam. Semmi!
A játék eredeti kiadásban van meg. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a hiba? Már az idegroham szélén állok!
[Szerkesztve] -
Dade
tag
Megtaláltam a megoldást!
A küldetések leírásában nem szerepelt, de mivel minden drágakőből 2-2 darab van, fel kell osztani őket. Ezután lehet az elsődleges medencében lévő köveket mozgatni. Tehát sikerült kinyitni a három zárral védett ajtót is, majd sikerült a démont is megölnöm.
Most vittem vissza a harmadik ''Hatalom Szó''-t is a megbízónak, erre kifagyott a játék!
Remélem egy update megoldja ezt a gondomat... -
Dade
tag
válasz
Slayer Valor #595 üzenetére
Lehet, hogy csak egy-egy követ kell beletenni a másodlagos medencékbe?!
Abból indulok ki, hogy az ''örvénylő színek medencéjében'' mindhárom drágakőből 2-2-2 darab van...Lehet, hogy szét kellene szednem őket 1-1-1 darabokra...
Na, majd otthon utánna járok a dolognak. -
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
A játék kb 5-10 perc után kifagy, pedig régebben nem volt ilyen probléma. Lehet, hogy a dualcore-os procim miatt vacakol a gamma?
-
Dade
tag
Köszi a segítséget sghc_toma és Slayer Valor .
A végigjátszást én is megtaláltam, de hiába próbálgatom a köveket belerakosgatni, nekem nem történik semmi.Pedig úgy csinálom ahogyan a leírásban szerepel.
Hujikolp : ahogy a többiek is említették a Harmadik fejezetben található ez a fejtörő, a Teremtő Fajok csarnokában. -
Slayer Valor
őstag
Erre én is emléxem, nekem is a végijátszás segítségét kellett használnom... az előtt 1 óráig vacakoltam,. végül feladtam
Csak h ne kelljen keresgélned, ha még nincs meg:
''A ''Fény fejtörő'' a legkönnyebb a három közül. Menj a ''Pool of Swirling Color''-hoz, és vedd magadhoz az ékköveket. Ezután nézz bele a ''Pool of Primary Colors''-ba, és nyomd meg az ékkövek valamelyikét. Most ismét nézz bele, és nyomj meg egy másikat. Ha készen vagy, a ''Pools of Secondary Colors''-okba kell elhelyezned a megfelelő ékkövet, mégpedig olyan szisztéma szerint, hogy azok megfeleljenek az elsődleges medencékben kiválasztott színek keverékének. Magyarán, ha az elsődleges medencében a kéket é a pirosat választottad, tegyél a másodlagosba lila követ, ha a kéket és a sárgát, akkor a zöld lesz a megfelelő választás, sárga és piros esetén pedig a narancsszínût kell a medencébe helyezned.'' -
Dade
tag
Üdv!
Valaki segítsen plíz!
A ''fény rejtvénye'' nevű fejtörőt hogyan kell megcsinálni?Kifogott rajtam...
Van összesen 5 medence, ebből az egyikben található 3 drágakő. Aztán van 2 elsődleges medence és 2 másodlagos medence. Odáig eljutottam, hogy az elsődleges medencékben benyomkodom a drágaköveket, de utánna a másodlagos medencéknél NEM TUDOM milyen sorrendbe rakjam a köveket, hogy a megfelelő színeket kapjam.
Hogy a *** kell megcsinálni? Ma 3 órát görcsöltem vele, de nem sikerült!
Dade -
Qru
MODERÁTOR
Updateljem az alap gamét, és aztán toljam fel a kiegészítőket és update azoknak is, vagy elég alap+egyből feltenni a kiegészítőkét és utánna updetelni?
-
válasz
Slayer Valor #579 üzenetére
köszi de nem kell kicsit ''meghackeltem'' a dolgot.
magyaritás (1.66) ra visszanyomtam 1.67-et átléptem azon a töltö képen mentettem, viszatoltam 1.66 magyart és most megy -
Slayer Valor
őstag
Helo.
Én végig 1.65el vittem végig, és max egy-két hiba... Egyébként simán végig lehetett vele menni, nem volt olyan, h 1 helyen megállt a gém, és onnan tovább nem lehetett jutni... linket nem tudok adni, de ha felveszel msnre, akkor el tom küldeni az 1.66ról 1.65re nyomató patcht. (8-9 mb)
ja, és magyarítással sztem semmi gond...
[Szerkesztve] -
Hujikolp
őstag
a kampányt viszed? és ott irja ki a hibát? mert ha igen akkkor ez elég érdekes. ha tudod vedd le a magyarítást és probálkozz meg ezzel: [link] igaz h ez az 1.66 os patch, de én ezzel nyomtam és nemvolt semmi hibaüzim, annyi volt csak a szépséghibája h egykét, de tényleg csak néhány tárgynak a története nemvolt leirva,, h a 67-es mivel jobb azt nemtudom, lehet h ezeket is kijavították, vagy nemtudom de én a 66-ost használom.
-
sziasztok.
van egy kis gondom.
magyar nwn van meg de ugy láttam hogy a magyar az 1.66-os patchhez készült és nekem az 1.67-es patchet tette fel, csak nem tudom visszapatchelni. van egy rtp fájlom ami 167-ról 166-ra csinálja de nem tudom hogy kell használni
és sztem ebből adodik az ok amiért jöttem. amikor a legelején elérek az istálloba és ki akarok menni akkor dobja ki a hibaüzit és továbbit a menübe. az üzenet: Nem lehet megnyitni a fájlt mert újabb verziójú eszköztárral és/vagy játékforrással készült
valaki tud valami megoldást? hsz szám is jo ha volt rola téma csak most sietek és nem volt időm elolvasni -
Slayer Valor
őstag
semmi hülyeség volt....
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
válasz
Slayer Valor #572 üzenetére
Elvileg olyan színűek, lilás-kékes-feketés és nem vörösek.
-
Slayer Valor
őstag
Vki színben help!
Mikor elkezdtem gamelni nwn-el, akkor már rég kiment a monitoromból a piros szín, ígyhát puiros szín nélkül vittem végig... Most az lenne a kérdésem, hogy a HotU kiegben a sötét elfek milyen színűek?Mert én így piros szín nélkül ilyen lilás, kékes, feketésnek látom őket. Oszt meg suliban megnézem monitoron a HotU háttérképét, amin a Valsharess van, (ha rosszul írtam elnézést) és full pirosas volt... Ugye nem vörösek a sötét elfek?
-
Hujikolp
őstag
válasz
Slayer Valor #566 üzenetére
Probáltad már ugy hogy a nwn-on jobb klikk és folyamatra ugrás??
-
Slayer Valor
őstag
Már régóta próbálom megtudni, mért is van az, hogyha alt+tab-ozok game közben, felhasználóváltás, és ha kb 2 percnél tovább úgyhagyom, visszalépek, de nem lesz ott a game. Közben fut a játék meg minden, de tálcán nincs, nem tudok bele visszamenni
Feladatkezelőben meg bármit csinálok, ott sincs, csak a folyamatoknál mutatja... de itt se tok átváltani... max azt csinálhatom, hogy bezárom a progit, azt elindítom újra a gammát, oszt tölthetem be al eguccsó mentésemet >.<
Szal, ha vki másnak is van ilyen, az meg tudná mondani mért is van ez?? -
Hujikolp
őstag
Én egy kardot raktam a földre és nelem ottmaradt. Szerintem neked is ott fog maradni!De ha másik fejezetbe mész át, tehát már semmiképeen nem tudsz oda visszamenni akkor az elvész.
Én igy szabadultam meg meg a felesleges tárgyaimtól. De a késöbbi pályák alkalmával tudsz majd venni különféle mágikus tároló zsákokat! Ezek súlycsökkentö szerepüknek köszönhetően igen előnyös!
[Szerkesztve] -
Ryu77
aktív tag
Nos igen, igazad volt, túl sok tárgy volt nálam.
Erre nem gondoltam volna mert amikkel játszottam idáig ott ez nem jelentett problémát.
Ez a játék eléggé összetett ezt már észrevettem az elején.
Köszi a segítséget.
Még egy kérdés:
Ha a központban ahol az első teleport van, eldobálom a cuccokat a földre akkor az ott is marad végig? Mert ez is egy megoldás lenne a tárgyak tárolására. -
Hujikolp
őstag
Szerintem egy szint szívást kaptál és ezért vagy csökentett erőben. Probáld meg azt h elmény vagy elteleportálsz a Try templomáéba és ott Arbiter gyógyítson meg. Elvileg ez kell h segítsen. Vagy nézd meg a karakterlapodon h van-e v.mi különös. Szerintem szint szívásod van. Vagy lehet h mágikus tárgy...
-
Ryu77
aktív tag
Üdv fanok!
Most kezdtem el ezt a játékot haverom unszolására és nagyon tetszik.
Egy problémába ütköztem amire nem találom a megoldást.
A barbárom nem akar futni...
Egy ideig futva közlekedett aztán már nem.
Levettem minden ruhát és fegyvert is róla de így sem...
Lopakodás és felderítés is ki van kapcsolva de a jobb felső sarokban így is ott van a kis ikon, hogy csökkentett mozgási sebesség vagy ilyesmi.
Légyszives segítsetek a lámának.
Köszi. -
Slayer Valor
őstag
Nem bírom... átvittem az alapjáékot magyarul, és most szeretném a Hordes of the Underdark kieget is átvinni. Feltelepítettem meg minden, frlnyomtam a magyaritást, és semmi. Ugyanúgy angol! És ugye nagyon béna vok angolból ,tehát a játék felét nem értem. És ez nem valami jó dolog. Az lenne a kérdésem, hogy nincs e valami működö magyaritas ehhez a kieghez! Nagyon kéne, mert meghibbanok -
Slayer Valor
őstag
Huhh ekkora mázlit!
Épp Klauthot, a vörös sárkányt nyírom a palámmal 10 perce. 1x meg is döglöttem, tölthettem is be. Azt Linu fogja magát, és vmi nemtudom milyen varázslatot nyom Klauthra, mire a sárkány 624 sebzért szenved el!Már haldoklik is, 1x levittem még belőle 20 sebzést és kifeküdt. Azt amikor még bátyám vitte, ő 3 órát vacakolt, míg végre ki tudta gyakni!
-
Slayer Valor
őstag
Ha van egy olyan progi, amivel az NwN-t ablakban tudom futtatni, azt pls osszátok meg velem!!! Nagyon kéne....
-
Hujikolp
őstag
válasz
SubBassman #549 üzenetére
ha megyek könyvtárba akkor letöltöm aztán majd végigviszem, egyenlöre a kampánnyal szenvedek. már szerintem a vége felé.
-
SubBassman
csendes tag
válasz
Hujikolp #548 üzenetére
A TH 1 rol:
Az elejen hulyere vernek az orkok es kikotsz egy varosban ugy, hogy semmid nincs. Be vagy dobva egy nagy tortenet kellos kozepebe es kezdheted kibogozni.
Kb. 60-100 ora jatekmenet
240 koruli helyszin
157000 szavas parbeszed
10 nel tobb felveheto henchman (romanc nincs, es tul sok beszed sem veluk, de hat mar igy is nagyon sok szoveg van benne)
2.5 evig csinaltam es 4000 ora munka van benne
A jatek zeneje az alien filmek soundtrack-jei + Baldur's Gate-bol egy csomo zene atveve
Ha problematok van vele, barhol elakadtok, nyugodtan irjatok emailt.
Olvassatok el a readme-t is, mert sok hasznos info van benne.
Zoli
A TH2 meg hosszabb, meg osszetettebb. (sokkal)
PS:
Ne lepodjetek meg, itthonrol egy kicsit mas a nickem, de azert hasonlit
[Szerkesztve] -
Bassman
csendes tag
Sziasztok
Ha meg nem ismeritek a modjaimat, akkor probaljatok ki oket:
Tortured Hearts 1:
http://nwvault.ign.com/View.php?view=Modules.Detail&id=3799
Ha tetszik, szavazzatok.
Tempered Farts: (parodia)
http://nwvault.ign.com/View.php?view=Modules.Detail&id=3834
A hundred minutes of loneliness
http://nwvault.ign.com/View.php?view=Modules.Detail&id=4661
Ez utobbi a Bioware iroi versenyere keszult.
Nehany versenyzo szepen leszavazta, szoval ha ugy gondoljatok, hogy nem olyan rossz, esetleg szavazhatnatok ra meg ket hetig. (akkor van a hatarido)
Ha valakinek van bejaratott nick-je a vaulton, azt hasznalja inkabb, mert gyanakodva tekintenek az ujonnan krealt accountokra.
Kosz elore is.
A Tortured Hearts 2 keszitese a vegefele tart, nehany honap meg kell azert, hogy befejezzem. Majd arra is nezzetek ra alkalmasint.
Ha valami oldschoolra vagytok:
www.newcomer.hu
Ebbol is lesz nehany honap mulva uj verzio, azt melegen ajanlom, mert HD kompatibilis lesz es a VICE emulatorral frankon jatszhato.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hujikolp
őstag
Én harcossal megyek és a negyediil szinten vagyok. Egyszer már elég jól végigvittem. vagy a feléig. Csak aztán a magyarosításnak vége volt ugyhogy nemtudtam h mi a sztori ugyhogy befejeztem. Az volt a hibám h a mentéseket nem raktam külön el.:8 kár
-
Móci
addikt
No, milyen hibákra gondoltál?
AMúgy a full hun innen elérhető: ismét, mégegyszer, sokadszorra, vissza nem olvasók kedvééért: nwnhu.freespace.hu -
Slayer Valor
őstag
válasz
Hujikolp #542 üzenetére
Hát nemrossz, bár elég röhelyes hibák vannak benne
Néha idegesíteni tud, de amúgy jó!
Amúgy én is elkezdtem kb 1 hónapja a gamet, ELÖSZÖR végre, nagyon állat a game. Komolyan, ez a legjobb szerepjátéjk amit eddig játszottamMost nem tok vele sokat gamelni, 2 hete alig vok, de amúgy II. fejezetben vagyok, lvl 8 lovag
Imádom pallosokat
-
Hujikolp
őstag
nah, ujra elkezdem végigvinni. megvan v.kinek a teljes magyarírás? és ha igen akkor milyen?
-
Móci
addikt
üdv!
Játszik valaki az Anwalen szerveren? -
pamacska
tag
Akkor nem fogok neten játszani...
-
sghc_toma
senior tag
-
pamacska
tag
Hát egyenlőre egy sincs
. Honnan lehet szerezni?
Szóval szted az megoldható, hogy 2en játszunk egymással az alapküldetésben? -
pamacska
tag
Kellene egy kis help... Ugye megvan a game (sajnos nem eredeti) és szeretnénk a haverommal végigvinni az alapsztorit, persze akkor csatlós nélkül. Meg lehet ezt valósítani? És ha igen, hogyan. Mert valahogy a többjátékos módban nem tudok létrehozni felhasználót. Thx
-
Casti
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy játék közben kihoz egy hibaüzenetet, a játék
NWMAIN névvel 'A PROGRAM SZABÁLYTALAN MŰVELETET HAJTOTT VÉGRE ÉS EZÉRT LEÁLL.
Ezután kilép az asztalra és akkor is kihoz egy hibaüzenetet RUNdll / Runlld (már nem emlékszem) névvel.És ezután mindig újra kell indítanom a gépet.Nem tudjátok, hogy mi a teendő???Előre is köszönöm szépen a segítséget. -
Móci
addikt
Emberek!
Elkészültünk a teljes Neverwinter Nights és mind a két kiegjének fordításával!!!
Tessék leszedni és jáccani vele sokat!!!Itt a link: [link]
-
Gregorius
őstag
Nah beszereztem a Platinum Edition-t 4 CD-s változatban.
Eljátszadoztam vele, és végül sikerült összehozni a DVD(-szerű?) változatot is:
CD1:
1. Másold a teljes tartalmat a Data_Shared.zip és a Language_data.zip kivételével az X:\NWNP könyvtárba
2. Csomagold ki a Data_Shared.zip-et az X:\Data_Shared\ könyvtárba; a Language_data.zip-et az X:\Language_data\ könyvtárba
CD2:
3. Csomagold ki a data2.zip-et az X:\Data_Shared\ könyvtárba
CD3:
4. Másold a Data_Linux.zip-et az X:\NWNP könyvtárba. Az Extras könyvtár nem kell, az szó szerint uaz, mint a CD1-en.
5. Csomagold ki a data3.zip-et az X:\Data_Shared\ könyvtárba; a Language_data.zip-et az X:\Language_data\ könyvtárba
CD4:
6. Csomagold ki a data4.zip-et, az xp1.zip-et és az xp1_data.zip-et az X:\Data_Shared\ könyvtárba.
7. Fogj egy rendes ZIP-képes tömörítőt, és tömörítsd össze az X:\Data_Shared\ könyvtár teljes tartalmát egyetlen Data_Shared.zip-be. Alkönyvtárakkal együtt.
8. Ugyanígy az X:\Language_data\ könyvtár teljes tartalmát a Language_data.zip-be.
Itt a WinRAR nem jó, mert nem hajlandó 2GB-nál nagyobb anyagot ZIP fájlba tömöríteni, de a WinZIP megteszi.
9. Rakd az így elkészült zip-eket az X:\NWNP-be (a régiek helyére)
10. Az AUTORUN.INF-ben a ''Flavour=Platinum'' sort írd át ''Flavour=Platinum DVD''-re.
11. Írd ki az egész X:\NWNP könyvtár tartalmát egy darab DVD-re (lemezcímke mindegy)
Az így sütött DVD-ről telepítve a szetap kérdez három termékkulcsot (illetve annyit sem, ha a célkönyvtárban létezik a helyes nwncdkey.ini), aztán felhúzza az egész játékot egyben. Semmi rakd be a következő lemezt, semmi egyéb duma.
Még kell egy play disc, ami lehet a régi HotU lemez, vagy a CD1-ből készített (opc. mini) image is (DaemonTools-szal). -
ZoFe
tag
Bővebben: link
megoldás a neten valo játékra... -
Gregorius
őstag
válasz
Chandler #516 üzenetére
Amazonról például. Bővebben: link. Szállítási ktg. nélkül nincs is túl borsos ára.
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Szten Márs #518 üzenetére
Én is , ha lesz majd írd meg ,.... oks? na haile ..!!!
-
Szten Márs
nagyúr
-
AlyArkhon
őstag
Van full magyarítása a gaménak ? és ha van mennyire tuti ?
-
Gregorius
őstag
Üdv!
Van valakinek errefelé NWN Platinum DVD edition-ja? Kellene egy részletes file list a DVD-ről.
[Szerkesztve] -
n4cr
csendes tag
Hello
Nekem 2 db totál bontatlan NWN alap+Shadows of Undrentide példányom van, ma vettem őket - darabját 5900-ért.
Szeretném eladni őket, mert ajándékba voltak szánva, és a dolog már tárgytalan
3500/db-ért eladnám őket (teljesen bontatlanok, fóliázottak).
ha érdekel valakit, mailban elérhet -
sziasztok! észrevettem egy idegesítő dolgot. tehát ha mentek és rámentek a mentésre
akkor a régi mentés képét bámulom még mégeccer rá nem kattintok. tehát mentek. ok mentek megint felülírással de a kép csak 2x rákattintásra változik. ez normális? találkoztatok már vele?
-
pamacska
tag
válasz
Szten Márs #504 üzenetére
Ehh...huszonsokszintű? De az nem csak az alapgame, mert abban limitálták elvileg 20-nél. Eddig a szerzetes jobban bejött, mint a lovag. A szerzetesemet még sebezni is nehezen tudják, ha meg véletlenül megtámadnak, akkor a regenrálós gyűrűm megteszi a magáét... A kardod nagyon hiperszuper lehet, nekem a lovagommal még katanám volt, az nagyon tetszett, de a közelébe sem ért a Tiednek. Viszont a szerzetesem kezének sem... 1d20+ kicsi vacakok, uh a kéz is elég szépen sebez...
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
pamacska #477 üzenetére
Nem, ugyanúgy kellene fejlődniük, hiszen ez már nem a 2. szabályrendszeren alapul, hanem a 3.-on. (D&D) Szóval fogalmam nincs mi lehet a baj. Én is paladinnal nyomtam, de aztán csináltam varázslót, papot, druidát, szerzetest, barbárt, meg a fene tudja még mi mindent, de egyértelműen a paladin a kedvencem, messze a legjobb. Vmi 27. szintű lehet nekem
Meg egy +10-es karddal megy, aminek van még +2d6 electric sebzése + 3 vampiric regeneration-ja, meg fene tudja még mije, de úgy 50 körül üt critical nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged