- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Sziasztok!
A gépem konfigurációja elérhető az adatlapomon.
Az utóbbi 1-2 napban voltak fura jelenségek: böngészés, altatás és leállítás közben a gép újraindult, vagyis mintha újraindult volna hirtelen, de nem bootolt be, és képet sem adott.
Először is egy CMOS resetet csináltam, azóta nem produkálta az előbb ismertetett jelenséget a gép.
Elöször tápegységre gyanakodtam, ezért csináltam egy AIDA64 stabilitást tesztet (25 percig futott) és közben figyeltem a feszültségeket és a hőmérsékletet, de minden rendben volt. Aztán csináltam egy memóriatesztet (Win 8.1 beépítettjét), de az is hibátlanul végigfutott. Egyedül a HDSentinelben vettem észre, hogy megjelent egy hibás szektor a hdd-n, de fogalmam sincs, hogy ez okozhatta ezt a fura viselkedést vagy pedig a hirtelen újra(nem)indulások miatt keletkezett. (Azóta futtattam egy felülettesztet is, ezután is egy hibás szektort talált.) Szerintetek mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Adobe Lightroom topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Windows 10