- Xbox Series X|S
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Battlefield 2042
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
- Premier dátumot kapott a South of Midnight
- Retro játékok
- Path of Exile 2
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jencsikdani
tag
Alaplap: Asus Tuf Gaming Z390 plus
Ram: Kingstone Fury Beast 2x4 GB
GPU: Aorus Radeon RX 570
Cpu: Intel I5-8600k
Táp: Seasonic B12 80 plus bronze 750 WattNéha random 1 héten 1-2 alkalommal random befagyott a gép, ujrainditas után tökéletesen ment tovább. Nem foglalkoztam vele gondoltam windows megint szarakszik. A mai napon kitakarítottam a gépemet. Nem vettem ki a gépházból 1 alkatrészt sem. Kitakarítás után bekapcsoláskor nem adott képet, illetve az egér sem világított, minden más rgb ment. 2. Ujrainditás utan az alaplap memória visszajelző led-je felvillant és azóta minden inditásnál folyamatosan világít.
De azt furcsállom hogy a memória led csak a 2. Újrainditás után villant fel. Előtte nem, holott ugyan úgy nem adott a gép képet.
Így látatlanban tudom nehéz rá mondani bármit is. De szerintetek a ram megadhatja így magát?[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Filmvilág
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Retro Socket 370 / SLOT1 PC
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 2070 Super / 16GB DDR4 / 500GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- GAMER PC/Ryzen 5 8500G/32GB DDR5/500GB NVME SSD/RTX4060 8GB/VADI ÚJ/3 év jótállással/ÁFÁS számlával
- GAMER PC - mATX - Ryzen5 2600 - 16GB DDR4 3200 - RTX 2060 SUPER 8GB - 500GB NVME SSD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 750w Gold
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest