Hirdetés
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Olyat produkált a gépem hogy játék közben le ált-taboltam utána, fekete kép illetve a monitor elvesztette a jelet. Ujrainditás után Alaplap logo, amikor a Windows login ugrott volna be fekete kép és megint elvesztette a jelet. Bios-t reseteltem mert azt is sikeresen előhozta. Ugyan ezt produkálta utána is. Jó akkor Windows ujratelepítés. Telepités folyamatában minden megfelelően működött. Ismét amikor a Windows-ba dobott volna be fekete kép és elveszti a monitor a jelet. Tudtok erre mondani valamit hogy ez mitől lehet ?
Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
-
jencsikdani
tag
válasz Graphics #49929 üzenetére
Nem hiszem hogy ez konfig specifikus probléma lenne. De hát akkor leírom.
-Alaplap: MSI B460 Tomahawk
-CPU: I5-10400F
-GPU: Asus Rog Strix RX6650 XT
-Ram: Corsair 2x8 GB taláb 3600 MHz.Előzménye nem volt.
Probléma: Bármikor amikor a Windows betöltene eldobja a monitor a képet.
Amiket próbáltam: Windows újratelepítés, BIOS reset. Illetve másik gépbe is beleraktam a GPU-t tökéletesen működött. Az én gépemben ránéztem egy másik GPU-val, A Windows Safe módba bootolt be és úgy adott képet.Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
-
jencsikdani
tag
Na, az a helyzet. Most volt időm ránézegetni. Elemet felcseréltem a kettő gépbe, illetve vissza raktam a videókártyákat. A gépem ugyan azt produkálja. Windows üdvözlő üzenet majd fekete kép, keresi a monitor a csatlakozást majd kiadja hogy No Signal. Videókártya nem lehet a hibás mivel az előző gépbe, tökéletesen ment, futattam rajta stress test. Mindenen átment ahogy kellett. Illetve az én gépem is működött egy régebbi videókártyával. Így még tudtok valamit hozzászólni?
-
jencsikdani
tag
Monitor kábele az biztos jó mivel a másik vga-val is ment. Illetve driver nem hiszem, mivel ismét friss windows lett felrakva és még driverek közelébe se jutott. Odáig se jutottam el benne hogy lássam az asztalt
-
jencsikdani
tag
Szóval, fogalmam sincsen mitörtént, rápróbáltam egy másik monitornál, annál van faszán kép. Feltettem a vga drivert, azót az én monitorom is van kép és egyelőre úgy tűnik hogy marad is. De én már ebbe teljes mértékben elvesztem. Köszönöm szépen az eddigi segitségeket . Remélem már nem kell írjak ez a probléma miatt
-
jencsikdani
tag
Alaplap: Asus Tuf Gaming Z390 plus
Ram: Kingstone Fury Beast 2x4 GB
GPU: Aorus Radeon RX 570
Cpu: Intel I5-8600k
Táp: Seasonic B12 80 plus bronze 750 WattNéha random 1 héten 1-2 alkalommal random befagyott a gép, ujrainditas után tökéletesen ment tovább. Nem foglalkoztam vele gondoltam windows megint szarakszik. A mai napon kitakarítottam a gépemet. Nem vettem ki a gépházból 1 alkatrészt sem. Kitakarítás után bekapcsoláskor nem adott képet, illetve az egér sem világított, minden más rgb ment. 2. Ujrainditás utan az alaplap memória visszajelző led-je felvillant és azóta minden inditásnál folyamatosan világít.
De azt furcsállom hogy a memória led csak a 2. Újrainditás után villant fel. Előtte nem, holott ugyan úgy nem adott a gép képet.
Így látatlanban tudom nehéz rá mondani bármit is. De szerintetek a ram megadhatja így magát?[ Szerkesztve ]
-
jencsikdani
tag
válasz jencsikdani #50112 üzenetére
Plusz infó. Most néztem utána elvileg a led. Az a mem ok led-je ami ha világít tesztelés alatt van a ram. De annak elvileg el is kéne aludnia 30 másodperc után kb. Már 10 perce kb itt megy a gép és azóta is még világít.
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Nem teljesen idevaló probléma de feltehetőleg a jövőben ebben a fórumban is helyet kapna. A konfigom:
Alaplap: Asus Tuf Z390 plus
CPU: I5-8600k
Ram: Kingstone Fury Beast 2x4 gb 3200 mhz
GPU: Aorus Radeon RX 570 4gb
Táp: Seasonic Bronz 750 Watt (fejből nem tudom a teljes nevét, ha kell kikeresem)
A mai nap játék közben random lefagyott a kép, újrainditás után tökéletesen működött 3 percig, utána egy ismét lefagyott és ilyen lett a kép, valami tipp hogy melyik alkatrészem haldokolhat ? ui: Pár hete alaplapom ram hibát dobott ki. MIután kivettem és átraktam az egyiket másik slotba elindult a gép és tökéletesen működött tovább.Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
jencsikdani
tag
válasz dannyl #50160 üzenetére
VGA nem rég került be a gépbe, előtte nem volt ilyen problémám. Driver gond esetleg lehet, mivel a radeon szoftverből van 2 féle, a sima meg a pro. A simát ha feltelepítem működik ameddig újra nem indítom a gépet, utána csak is a pro képes a gépen mardni. A Ram tesztre tudsz mondani egy megbízható alkalmazást ?
-
jencsikdani
tag
válasz jencsikdani #50161 üzenetére
Illetve azt kifelejtettem hogy teljesen random mikor történik. Van amikor több hétig használom a gépet és semmi ilyen problémája nincs. Az előző ilyen amikor a monitor ilyet lett, az 1 hónapja volt és addig semmi, szóval tesztelgetni se nagyon tudom.
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Ez a gépem konfigja:
Alaplap: Asus tuf z390 plus
Cpu:i5-8600k
Gpu: rx 570
Ram: kingstone fury beast 2x4 gb.
Táp: Seasonic b12 750 watt
Random egyik nap a gép nem adott képet, a ramok helyét felcseréltem azóta jó. Most a mai napon megnéztem ismét a dual channel slotomba nem ad képet ugyan úgy. Esetleg az alaplapom lenne a hibás?Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
jencsikdani
tag
válasz Csorbi #50523 üzenetére
Igen megfelelő slotban vannak, elején működtek is benne elég sokáig.
Hűtő nem hiszem hogy hajlíaná. Szemmel így nem látom.
Overclock egyedül az XMP, de mivel csak dual channelbe nem kapcsol a gép így gondolom az nem lehet. XMP-vel 3000-3200 MHz[ Szerkesztve ]
-
jencsikdani
tag
válasz jencsikdani #50524 üzenetére
UI: lehet az is segíthet a megfejtésben. Ha overclockolom a gépet, az alap asus beállításaival akkor is ugyan úgy működik viszont random néha kifagy a gép, de sokan szidták az asus alap konfigurációit szóval betudtam annak.
-
jencsikdani
tag
válasz Csorbi #50526 üzenetére
Vga monitor szerintem biztos jó. Illetve most tünt fel. A amikor a dual channelbe rakom és nem ad képet akkor , se egér se billentyűzet nem világít illetve a vga és alaplap is teljesen összevissza világít. Néha villog. Néha teljesen nem világít stb.
XMP nélkül ha lesz időm megnézem, de szerintem mivel kivettem a ramot és másik slotba raktam át így az alapból ki is kapcsolja.Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. most 2 napja cseréltem le a 2x4 gb ramomat egy 2x8 gb ramra. Azóta a windows random lefagy. Direkt néztem, ha játszom és terhelés alatt van a gép, akkor órákat is mehet, nincsen semmi baja, most játszottam 1 órát, kiléptem elkezdtem youtube nézni, rá 10 percre lefagyott a kép, hang továbbra is volt, de nem tudtam vele semmit csinálni, videót se tudtam megállítani. Volt azóta windows újratelepítés és bios reset is, valami tipp? XMP jelenleg bevan kapcsolva.
CPU: I5-8600K (Nincs húzva)
Alaplap: Asus Tuf z390 plus
GPU: Aorus rx570 4 gb
RAM: Gskill Trident Z 2x8 gb 3200 mhz cl16 (3200 mhz xmp van bekapcsolva)Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
jencsikdani
tag
válasz JulianSinulf #51346 üzenetére
Szia. igen mielőtt belett helyezve az új ram kilett takarítva a komplett gép, illetve proci is kapott új pasztát. VGA kábelt nem ellenőríztem, így látásra benne van rendesen, de majd ellenörzöm
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. Cpu ujrapasztázás után a gépem nem kapcsol be. Gépházban minden rgb megy, gépházon kívül se egér se billentyűzét és a monitor se ad képet. Kipróbáltam mivan ha 1 rammal kapcsolom be, és lám bekapcsol. Mind a 2 rammal próbáltam ha 1 van benne akkor bebootol a gép. Ha 2 se kép se hang. Esetleg tudtok mondani valami tippet rá? Elemet kivettem 10 percig meg vissza, biosba kézileg bementem 1 rammal ott is azért vissza állitottam mindent gyárira de semmi így sem. 2x8 gb Gskill trident z ramról van szó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC Ryzen 5 2600x GTX 1070Ti 16GB ram
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest