Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz nmemlekszem #3735 üzenetére
Nos , nem tudom csak tapasztalat , de nem hinném , hogy a mem okozza a gondot mégha kevés is . vin 7 többet zabál maga a rendszer a memcsiből, tehát valószinűbb sokkal többet nyúl a lapozófájl-hoz, mindenféleképp engedélyezd xp-n is , mert ha elfogy rohadtul belassul a rendszter, nekem igaz 4gb van de a rendszer ssd-m miatt korlátozva van erősen alapozófájl, s ha elfogy akkor általábba röktön kapom az üzit , hogy lőjek le minddent elfogyott a memcsi.
Ezek ellenére továbra is azt gondolom valahol a játék a modem drivere (internet vetérlő) és a rendszer közt lessz valahol valami komunikációs , hiba de fingom nincs , probálj szedni valahonnan régebbi drivert a nethez vagy újabbat , s próbálgasd. esetleg , csak szimpla feltételezés , tüzfal akasztja meg , vagy a virus írtő tüzfala nem toom ,csak találgatok , és lehet írtó baromságokat mondok, én bizti ezekkel kezdenék , valamit , de lehet ha újra huznád az xp javulna a helyzet, volt már rá példa 2x rakatam fel ugyan ugy , és elsőre nem volt jó.
Mien neted van ??
rádiós vagy kábeles egy srác fojton panaszkodott , hogy lelöki a szeró , mindenkinél jó volt , szolgáltatót váltott azóta semmi baj, minden megy flottúl, lehet neked is ien gondod van nem, tom .
(találgatok csak nem vok szakértő)Holnap lessz időm megnézem ma már nincs kedvem dugdosni , vinyót , meg nfs-t rakni
megnézem 2gb memcsivel isHabár keresztfiamnál voltak asszem hasonló gondok, neki is 2gb memcsie volt (most ugrott be ) hogy egyszerüen elrejtólt , még a számolás előtt , viszont neki vin 7 volt fent .
Proba , engedéjezz több lapozófájlt xp alatt , akár 4gb-ot , ha baszakszik szerezz, még 2gb memcsit egy próbára , ha nem lessz jobb akkor kezdheted a fentebb felsorolt műveletet.
[ Szerkesztve ]
vga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest