Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
válasz xenon2 #10698 üzenetére
...jahm töltés közben kapufa? Nekem ilyen téren most jól ment, tegnap újrahúztam, azóta kb 25 versenyből 3x fagytam...este vettem meg a GT40-emet, és most nem élvezledhetek rajta.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
Szép napot uraim!
Pár napja játszok a játékkal, de már másodjára fordul elő, hogy a weboldal sem jön be, valamint kivágott a játékból, mintha karbantartás lenne, de semmi ilyenről nincs szó, öcsém is játszok ebben a pillanatban..."The servers are currently down. Thanks for your patience."
...ötletek?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
tutuhawer
őstag
ez a GTR2 érdekes téma. Talán majd egyszer visszatérek simbe, de egyelőre nem most lesz
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #10692 üzenetére
Hát gyorsul az, ha a versenygépekről van szó amibe 3-4* NOS erő és hossz van.
Csak neked: ebben a játékban jobban mennek a Nissan-ok nem mondom hogy tapadnak mint a bélyeg, de stabilabb jóval.
Azért egy ilyen hangzást itt is el bírnék viselni (pedig ez is NFS), sebaj majd gurulok ott is párat.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
nyomtál egy nitrót és nem gyorsult a géped? Minden nap ezt tapasztalom, és még mindig a japán autókat szeretem, főleg a nagyokat, az ilyen kis Honda, kis Mazda , kis Toyota annyira nem menő. Szóval a Skyline-om is alig reagál a nitróra, viszont jó a gyorsulás adata, az elvitathatatlan. 800-ig fel kéne nyomnom valami trükkel... mondjuk alkatrészekkel... álmodozom...
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #10687 üzenetére
Ha üres, ha nem, néhol úgy csal a gép hogy jobban megszenvedem a futamot mint multiban, persze inkább a gyenge gépekkel van ez, és singli-ben nem nyomok PU-t se, de néha muszáj vagyok. Ma még hazain is kikaptam a géptől valami gyengével pedig MR2-vel csak úgy toltam le 911-eket.
-
tutuhawer
őstag
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #10685 üzenetére
Akkor ennyi erővel lehetne RTR-X, LFA vagy 911 GT3 Cop mert az is mind „S” és legalább bent van a játékban, érdekes hogy utóbbi fel is van skill-ezve. Nekem is furcsa volt minek van bent olyan gép amit meg sem lehet venni.
Más: Valakinek működik a radar és a több kp. skill mert nálam nem.
-
tutuhawer
őstag
válasz thunder1991 #10683 üzenetére
Az S osztályos pályán a gép az egyetlen alapból S osztályos autót adhatja ellened
-
tutuhawer
őstag
Helóheló, mindenki figyelmébe ajánlom
NFS World szépségverseny a TCM szervezésében. A legnagyobb NFS-sel foglalkozó magyar oldal ismét szépségversenyt rendez. Nevezzetek be és figyeljétek, mit festettek a többiek a Worldben. Minden info a Turbo charged maniacs oldalán olvasható:
http://tcm.mconline.hu/index.php?drawfc=75156NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
csak IGC
tag
Jöhetne már boost kód
Na majd az 50mm-esre leszek én kíváncsi :)
-
-
sunny84
senior tag
simán jó mind a 2 szerón az eu és az amcsi változat is , játék is simán megy
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
GardaY
tag
válasz thunder1991 #10673 üzenetére
nekem nem megy
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
thunder1991
tag
Leállt? De hogy állt le én most is játszok és weboldal is bejön.
-
noblem1983
senior tag
A piros futómű és gumi kombinációt én is elvetettem. A Mclaren-el nagyon óvatosan kellett úgy közlekedni+ nitrózásnál is nagyon ideges volt. Most piros futómű+sárga gumi kombinációt használom a Mclaren-en, Carrera S-en,GT3 RS-en is és nekem így jó. Csak sajnos az aranyat érő sárga gumit nagyon nem akarja dobálni. Az SLR Mclarent nézte már valaki mennyire jó lett újratuningolva?
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
bimbilla09
tag
sziasztok!
elkezdtem én is játszani ezzel a csodával. szivesen kipróbálnám úgy a multiplayer versenyt, hogy nem laggolnak jobbra-balra az emberek. ha valakinek van kedve, akkor megtalálhat, online vagyok, Bimbilla néven.
-
UFO1
senior tag
válasz Bekő Tóni #10653 üzenetére
Én ebbe a 3 ilyen 3 olyan dologban sosem hittem (de volt) és most sem. Van pár vegyes-felvágott gépem saját száj íz szerint és sokkal jobban mennek (pl. P, S turbo iszonyatos erőt ad) ráadásul olyan stabil más színektől a futó hogy csak, a 3 pirostól meg korcsolyapálya a legtöbb járgány (talán a BMW viseli el, de rugót mást tettem és jobb lett). Van egy spéci 911-em csak pro-val, gyorsulásra hangolt színekkel (nem 3 kék!) mentem vele nem rég, de még mindig úgy ellép a rajtnál mint semmi más. Egy a baja a puha fűtűmű és emiatt könnyen kifarol.
-
Micsurin
nagyúr
Ma kb folyamatosan leszeg 9 ig keresetek ezen e néven
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz GardaY #10654 üzenetére
na vissza tértem a tdu nem jött be talán majd a kettö.....
Grat jo magam is evo x el tolom.....
Chriss ha vagy keres a gameban r8 rol kérdeznék megint izgat a német utam ota köszi
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
thunder1991
tag
Hali,mindenkinek!
Nektek nem "haldoklik" mostanában a World?
Sokáig tölt...lefagy...bezáródik stb...
Amióta ez az újítás lett nekem ezeket produkálja játszani meg nem tudok normálisan így.
Gyűjtögettem kocsira,M3-as BMW vagy Murci? Mind a 2 kocsi ugyan olyan jó? -
tutuhawer
őstag
válasz GardaY #10654 üzenetére
remek gép, nem igaz? stabilan, szépen fordul, kiszámítható , a gyorsulása is elfogadható most már. Én nagyon szeretem a Micsut, most szereltettem fel rá új bodykitet eredeti hátsó szárnnyal, most már kész az AMS tuningom.
közben ne feledjétek!!!
http://logout.hu/bejegyzes/noxwill/need_for_speed_world_jatekosok_listaja_folyamatosa/friss.html#rel_msgsmég mindig itt van Noxwill listája, hogy tudjuk, ki kicsoda... a NFS Worldben
[ Szerkesztve ]
-
GardaY
tag
megvan az új EVO X-em
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
Bekő Tóni
tag
válasz tutuhawer #10650 üzenetére
Hááát itt nincs sok tudomány - kedvencből mindig van kettő, aztán ahogy esnek az alkatrészek úgy dobálom hol egyikbe, hol a másikba. Amelyik jobbnak tűnik, azt használom versenyeken.
De eddig mindig úgy alakult hogy előbb-utóbb lett egy hosszútávfutó a körversenyekre, ram skillekkel (több zöld mint kék,+ a piros hármas). Ezek a magas overall miatt mindig vadabbnak érződnek, de merevek kicsit a zöldek miatt..
Meg egy sprinter, sok nitrós skillel (fele kék-fele piros, esetleg rugó is kék). Ezek meg jobban fordulnak, meg lágyabbnak érződnek a kékek miatt.
R35-ök is errefelé mennek, úgy néz ki. -
tutuhawer
őstag
válasz vakond5 #10651 üzenetére
hétfőn érkezem legkorábban, addig OFFLINE. Majd keressük egymást, addig felkészülök lelkileg is a dologra valahogyan.
-
tutuhawer
őstag
válasz Bekő Tóni #10649 üzenetére
nézted, hogy a matek szerint 3 zöld és 3 piros jó a gépbe...? vagy rosszul figyeltem? Vagy neked mi a tesztek alapján a jó? Hajlandó vagyok megnézni más beállításokat is...
[ Szerkesztve ]
-
Bekő Tóni
tag
válasz tutuhawer #10639 üzenetére
Csak megvannak a kedvenceim amikkel sokat mentem, megyek - azokkal láttál menni.
A V8-as amerikai batárokat szeretem és gyűjtöm, amik között van amelyikkel jobban szeretek menni, van amelyikkel kevésbé.
Viszont a helyzet az, hogy a legjobban nem egy amerikaival szeretek itt menni...
...hanem a VSpec r35-el
Sajnos nem elég vad 200 felett (csak állóból húbazmeg), meg a nitro se üt nagyot, de azzal a négykerékmeghajtással nagyon AKAR menni. A kéziféket rángató játékstílusomhoz jelenleg ez a legtökéletesebb partner.
Nincs még egy ilyen kocsi itt amelyikkel multiban versenytempóban pozícióvesztés nélkül olyan tökéltesen végig lehet driftelni teljes kanyarokat, hogy ha közönség lenne, nekem adnák a különdíjukat.
(ja a Charger ilyen még , de az más kategória)[ Szerkesztve ]
-
odébbb
tag
Sziasztok !
Helyzet , ki , hogy áll , vagy birja ezt a sok nyügöt ....?
Ellopták az oroszok a tankot , benne maratt a kombinát fogóm (garázsból elvitték a fele alkatrészeimet , hova lett):
[ Szerkesztve ]
odébbb
-
tutuhawer
őstag
válasz sunny84 #10635 üzenetére
Bekő Tóni is nagyon komolyan megy a VSpec r35-tel, láttam akcióban. (ő mondjuk mindegyik géppel jól megy)
-
Lycanon
csendes tag
válasz tutuhawer #10626 üzenetére
Természetesen végleg nem mondtam le róla... tudod, hogy szeretem a GTR-eket...
de most a végére fog kerülni a 35-ös...én is sok kocsinál "vezetek" motorház nézetről... egyik tuti fix Outlaw-lon az S15-el...
[ Szerkesztve ]
Welcome to Paradise... and to death...NFS:W->LYCANON
-
sunny84
senior tag
válasz xenon2 #10636 üzenetére
kényelmesebb úgy , nekem marhára zavaró a külső nézet és jobban is megyek ..
rockridgen anno nekem volt a legjobb időm vspec-esek között , hogy nekem mennyire jó a motorházas nézett bizonyíték hogy sokáig 200 valahányadik voltam és szinte csak multizok nekem szürke a single futamok meg előbbi ad rutin , de már nem nagyon tolom aktívan így a skillezés után és az új marhasággal 700 körüli lettem" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
senior tag
válasz tutuhawer #10631 üzenetére
Becsülendő a szerény kijelentés,de ha még Te is kevésnek érzed magad,pedig itt biztosan benned van a legtöbb virtuális vspec km,akkor én meg sem szólalok. Jobb a motorháztető nézet? ///// Nagyon jó pálya ez a Mason street. Ha minden nap találnék kedvenc pályát,nem tűznék ki vérdíjat a készítők fejére.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
tutuhawer
őstag
válasz xenon2 #10630 üzenetére
csak ültetés van rajta, meg AMS festés. kanyarban én vagyok kevés, nem az autó. Amiatt veszítek sokat. Én így érzem, óriási űr van szerintem, és mondom, nem az autó miatt. Jó játékos + motorháztető nézet és az R35 VSpec még komolyabb lenne
-
muratomi1
senior tag
Majd csak holnap van itt is lapitopi de nem elég hozzá. Tegnap felmentem hátha megyek egy sprintet erre a fél pályát nem látom. Ja ok alt+f4. Am mennyi zsét kaptam a TH-n?
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
csak IGC
tag
http://www.youtube.com/watch?v=E2PXGTYsWn0&feature=related
Perze ha szeretnéd hangosísd fel a hangfalat hogy felkeljenek máso is rá Tekerjetek 1:25 -höz NA ilyen egy Lexus LFA hangja és ez szép is és még bizsergő érzést is kapsz. Már ha ....
1:25 - 1:40 Csak ez a 15 másodperc ez álom Kár hogy nm ilyen world -ben[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz Lycanon #10625 üzenetére
azért ne mondj le az R35-ről. Én is eladtam 3X, de megvettem jó régen negyedszeris, és tuningoltam, aztán ŐK is tuningolták és szerintem már azért alakul a gép. Pont olyan, mint a VSpec, csak mindenben kicsit kevesebb. Majd egyszer még vedd meg... ha szereted, úgyis megveszed majd
Személyes dolog, hogy nekem a legnagyobb kihívás vezetni a Vspec R35-öst, mert annyira jó a gép, és annyira érzem, hogy még csak 50%-kal se megyek vele. Van róla videóm és abban is hiányérzetem volt végig. Korlátan az autó szerintem, épp ezért szenzációs.
-
Lycanon
csendes tag
gurultam most éjjel párat multiban, mondván megnézem mennyire szörnyű... 10 versenyből 7x 0-0... 1x be sem töltött (10perc után ALT+F4), 2x jó...
Viszont volt pozitívum is... mentem egy orosz (?) tag ellen aki bmw m1-el volt... én LFA-val (minimálisan tuningolva, de már S osztályban)... mindkétszer nyertem ellene... elsőnél megköszöntem, hogy fair volt... sem nitro, sem más pu, és nem is ram-olt... ő is vissza köszönt... másodikra (következő verseny) véletlenül ismét bent volt... megint nyertem... megköszönte... jó érzés volt... nem a nyerés maga, hanem a "minimális elismerés"... egyébként ez a mason street-en volt (?)
Más.... tegnap össze harácsoltam az IGC-t az LFA-ra... tettszik... alapból hiába A-s... szerintem gyenge... de miután S-be lépett már jobbnak tűnik... bár tudom, hogy sok kocsihoz még így is édes kevés, mint harmatos gyöngycsepp az atom robbanás ellen...
Kár, hogy a GTR-35 (nem V-spec) ennyire irányíthatattlan... ment is a levesbe...
Welcome to Paradise... and to death...NFS:W->LYCANON
-
UFO1
senior tag
-
NFree
addikt
válasz csak IGC #10622 üzenetére
inkább semmi
Srácok , ma probálgattam több kocsit , és pl m3 gts amivel 1-2 helyen top 100 at lehetett futni, körbe autóz egy zonda jól elkurták de miért??
Kipróbáltam a niss skyline-t , sosem volt egy jó autó de most még gyengébnek érzem ,jaaj
ennek ellenére ma jót szórakoztam .
Jók legyetek[ Szerkesztve ]
vga
-
csak IGC
tag
Nekem valahogy nem újdonságok. Nekem mindegy milyen pálya , csak párszor végig megyek rajta figyelem hibáim oszt kész is , nekem már az elég , csak civil ne jöjjön.
Amúgy meg én azt bírom mikor bementem régebben , vagy most egy pályára, NEM is voltam még a pályán sokkal erősebb autók ellen vagyok meg látom rajtuk tapasztaltak , néhányon és mégis első lettem röhej az egész.
De értitek , elsőre egy idegen pályán és első leszek.
Nagy arányban most is úgy van, mindegy mire megyek ezzel a Lotus Evorával , lehet megyegetni vele.Na majd az 50mm-esre leszek én kíváncsi :)
-
NFree
addikt
Figyeljetek , már ezek minden nap cserélgetik a pályákat , az összes egyszerre nem lessz betéve?
mert ez így nekem nagyon bejön ég most ez elején mivel sok juzer ismeretlenül , megy még rajtukvga
-
nfszoli
csendes tag
vakond5 en megyek mi a neved a worldbe ?
a lincolnon josz ?[ Szerkesztve ]
-
vakond5
őstag
No urak, akar valaki cuccokat farmolni priviben? Mehetünk felőlem többen is
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
UFO1
senior tag
válasz noblem1983 #10598 üzenetére
Azért az EVO X-es igencsak ultra-val megpakolva megy rendesen. Sose felejtem el hogy jöttél az E30 után, ilyet ritkán tapasztalok. Mondjuk az egy gyorsabb pályára való volt és mindenképp egy jó sofőr az elengedhetetlen hozzá (a X-hez is).
A Pro Street-ben volt olyan EVO-m széjjel tuningolva, hogy a 3 körösön utolértem a mezőny, ha meg adtam neki egy full gázt álló helyzetben, elkezdett keresztben csúszni olyan bivaly volt. És ami a legszebb, tudtam vele drift pályán is menni, mind a 4 keréken csúsztatva.
[ Szerkesztve ]
-
csak IGC
tag
válasz sunny84 #10606 üzenetére
Szerintem nem kell ki üríteni inkább tuningold fel még jobban.
Én mindig úgy csinálom hogy minden verdámnak szét tuningolom az életit még ha át is kerül másik class-ba.Mert amúgy olyankor néznek ám az ellenfelek hogy húú milyen autóval hagyott le.
Jó lehet nem leszel első de legalább nagyot néznek hogy azta ez ezzel az autóval megelőzött?[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
az a tapasztalatom sokan kiürítik a fasza full ultra vagy pro boostos dögjeiket és leesik " a class " ból " c " -be , tele okádják skillel és már üresen is jobbak azok abban a kategoriában mint az igc-s versenytársaik pakolva , de most komolyan akkor ez lesz a divat minden faszán megépített verdámat ürítsek ki
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
callmeakos
veterán
válasz Crowent #10603 üzenetére
először is caps lock off.
másodszor: véletlenül nem tudod törölni mivel visszakérdez hogy Biztos törölni akarod a profilod? -csal angolul.Visszaadni pedig biztos nem fogják mert ez nem olyan mint a ban. Az a profil ment a levesbe hiába öltél bele xy mennyiségű búsztot. Sajnálatos eset de mint mondtam ezt nem lehetett "véletlen" elkövetni.
All→M8
-
Qru
MODERÁTOR
-
Brumi˘
addikt
válasz GrotESC #10599 üzenetére
Én inkább a te-ket favorizálom azok közül is high stakes és underground. Szerintem semmivel se nehezebb egy versenyre kihegyezett kocsival mint egy te-ssel, csak ismerni kell a pályát. Pl mx5-öm közepes tuningal versenyre pakolt skillekkel simán viszem őket no poweruppal, vagy a gt3-al. Persze a "rombolo" mustang boss-al kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest