Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
na ez most off de aki tud segitsen kérem
szóval kcist huzni akrom a videókártyám és hát letötlötm a coolbits .. megy is a beállitások ottvanak ahol kell
itt ph-n tesztben olvastam hogy átlagosan tuningolható az MSN fx5900em ami 470/970mhz votl megadva
aztán bemegyek abeállitásokba és nagy meglepődésemre ze a beáálitás fogad
belső órajel : 390mhz
memória órajel frekvenicia : 1.4ghz
tehát akkor ez smot annyi lenne mint 390mhz/ 1.4hgz ? mert akkor nemértem ezt abeállitást..
valki segitsen kérem
bocsi de sose csináltam még iylet.
köszi -
Kiskokó
veterán
válasz
(Kolombusz) #43 üzenetére
egyetértek dictatorral igen si jók a zenék és van aki a tuc-tuct szereti de ha te már oyan széles zenei körben hiszed magad ami a játékban van azt nem tuctucnak hivják hanem hip-hop vagy R&b
a tuctuc zenét a discóra vagy a drum & Bassre szokták modnai ha már ennyira okos vagy ..
ja és lnemcsak az van benne.. -
sghc_toma
senior tag
válasz
punkrock egy ideje eléggé divat lett sajnos...
és azért pl. egy Yonderboi-ra nem mondanám, hogy ''gépi szar''.. dehát ízlések és pofonok, nem kő ezen összeveszni
és hogy ne csak off legyek:
titeket nem zavar, hogy a kanyonos drifteknél kirakja a kamerát oldalra a kanyarokban?? -
Gyusz
őstag
Eltöltöttem néhány órát a játékkal és nem igazán tetszik. A Soundtrack milyenségét nem firtatom, nekem az Underground 1-2 zenéi jöttek be leginkább, de nem kell mindig ugyanolyat hallgatni. Jó ötlet ez a csapattársas dolog, meg az Autosculpt is tetszik, de végig olyan érzésem van, mintha Underground 2-vel játszanék. Ideje lenne már komolyabban fejleszteni a sorozatot.
-
eastsider
nagyúr
válasz
egyetértek
át lehet állítani a stílust a gémben másra... -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Dictator^ #40 üzenetére
Divatzene? Hát gondolom, hogy a punkrock neked divatzene...
Zene izlésem azonban igen széleskörű, a klasszikuson és a tuctucon kivül bármi jöhet.
Nem, nem értek a zenének ezen részéhez, mert szánalmasnak tartom, hogy erre valaki képes a fejét rázni és élvezni. Tuc-tuc, gépi szar az egész.
[Szerkesztve] -
BullSoft
tag
válasz
Dictator^ #35 üzenetére
sajnos rx7 csak eddig jó, utána már vmi jobb kocsira kell beruháznod
Én is így jártam. elején rx8, aztán mikor elnyertem első bosstol, akkor rx7, kb 65-70%-ig elég volt, utána már túl kevés, aztán kaptam corvette z06-at, azzal átvergődtem valahogy 85%-ig (tuner kocsik után muscle-al játszani kb kínszenvedés), onnantól meg végig skyline-al.
Én a safe house-ban megnéztem melyik verseny unlockol olyan cuccot, amitől jobb lesz a kocsim/vagy esetleg új kocsit, és arra mentem rá, aztán a vége már bármelyik tier 3-as tuner autóval gyerekjáték -
Dictator^
veterán
válasz
(Kolombusz) #38 üzenetére
az elektro miota tuc tuc diszkó? látom te se értesz az a zenéhez csak a fikázáshoz. gratulálok.
csak a divat zene kell neked ugy érzem. hát tegyél be vmi zenét a gépedről és hallgasd azt. -
Mazka05
őstag
Nah már nekem is kifagy hibaüzenettel...
-
(Kolombusz)
veterán
Csak ezek a szar soundtrackek ne lennének. Ilyen gagyi szart még nem hallottam. Az MW zenéi ehhez képest minőségiek voltak.
Úgy látszik ez a tuctuc diszkó fos kell a népnek.
Hol van már az nfsu1 minőségi listája. -
bzoley
veterán
Nem, 1 max 2fps. Előtte sem volt magas, 28-30, de miután bekapcsoltam, maradt ugyanennyi. Levesz majd tizet a shader detail high-ra állítása, és a köd bekapcsolása is vagy 5-6-ot. Most 20-30 között megyeget, jó lassú, de legalább látványos
Ja, jelenlegi kedvenc verdám úgy 50% körül:[link] -
eastsider
nagyúr
Hy
megcsináltam azt a canyonost is amiben egy csaj megy vmi muscle kocsival hát tök könnyű volt + egy racewart
98%
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
gondom van , 65%nál járok world map felső része hiányzik csak kivétel lent a 21 streetes boss most jönne de rival crew egyik plácémat célba vette és a mazda rx7emmel semmit nem érek mert ugy otthagynak mint a szart... mit csinaljak? eddig rx8al mentem 65%ig okénak bizonyult az rx7 de most tanácstalan vok.
-
Kiskokó
veterán
válasz
(Kolombusz) #13 üzenetére
nnemár miez a szóó hogy csőgagysi.. ááá végigfut a hideg a hátamon nemáár...
-
Dr.Burn
őstag
válasz
(Kolombusz) #24 üzenetére
Milyen felbontásban tolod?
-
hitman,
őstag
válasz
Lehet én is felhúzom a karit egy kicsit.
Bár nem szaggat de szerintem olyan 30-50fps körül mozog full grafikán 1280*1024-ben! -
dragonfx
veterán
mentésemet hogy tudom ujra sikeressé tenni?
ujraghostoltam egy régebbi wint de regkleyt kiszedtem régiből, hozzáadtam a mostanihoz, profilt bemásoltma helyére, gémet nem telepítettem ujra mert másik particion van, megpróbáltma elmenteni és utána bemásolni, ugyse müködőtt
????? -
bzoley
veterán
válasz
Nemtom, én az elején sok időt töltöttem a sebesség tesztekkel. Először nem is kapcsoltam be az élsimítást, de később láttam, hogy nem is lassul töle, úgyhogy most 4x-en van. Aniso is kell, attól még szebb lesz.(1024-ben értendő)
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Ehhez a gamehoz melyik a legideálisabb Driver
mod:25 position
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Felhúztam Ultra szintre a vga-t (400/1100) és máris átlag 40fps van, úgy, hogy bekapcsoltam a 2x-es élsimitást.
Lehet felrántom 430/1170re és bekapcsolom az anizot. Az mennyit dob az élményen? Mert az élsimitás nagyon megdobta. -
bzoley
veterán
Magyarításhoz kevés, amit írtál. Szükséges a Kolombusz-féle babra is.
6600GT-hez viszont nem biztos, hogy a régebbi driver a legjobb. 3DMark-ban lehet, hogy jó, de az édes kevés. Eddig 78.01 volt fenn és érdekes dolgokat produkált, ha a shader detail-t high-ra állítotam. 93.71-gyel elég jónak tűnik most. Igaz a sebesség a határon van, de legalább a látvánnyal nincs gond. Szinte már tetszik is, főleg a hegyen a ködös, párás részek -
emery2
tag
Pompi kitiltására reagálva: azért mert leírta a magyarosítást az mióta számít wareznak? Szerintem ezért hülyeség volt kitiltani
-
Fütyesz
aktív tag
VAlaki tud 100%-os Collectors E. mentést küldeni(a kóddal együtt)?
-
Skipp
senior tag
Öhhhhm én nem láttam olyat, hogy look back vagy look behind a controlsoknál, szóval szerintem nem állítható át másra.
Nekem ilyen gondjaim nincsenek, bumper cam + visszapill tükör.
#16 trassher: rakjál az L-re valami golyót és folyamatosan tudsz hátranézni. Igaz, akkor meg előre nem. De ez már a te problémád.
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
Hello mindenki! ! !
Nem tudja valaki hogy a játékban belehet-e állítani egy gombra a hátranézést?! Vagy ez kimaradt a játékból?! -
whitezo88
nagyúr
nos, szerintem ez egy hamar megunható játék lett. pár nap alatt végig lehet játszani, ha rá is fexünk akkor akár 2. én a MW-dal hetekig elvoltam, hosszú és változatos játékmenete volt de ez hát... a végefelé a versenyek számomra nem izgalmasak hanem szőrszálhasogatóak néha...
a zsarus részek is uncsik mivel csak jönnek néha azt le kell rázni őket. semmi extra.
na meg hogy reklámozták h mennyi jó kocsi lesz aztán sokat nem is lehet careerből elérni... -
Raveman
tag
Ahogy igy olvasgatom a problemakat, eleg megdobbento hogy van aki meg SP1-et hasznal az XP-ben.
Az SP2 nem a jatekok szempontjabol fontos, hanem a geped,rendszered biztonsaga erdekeben. Na de ezt nem huzom szet most itt, mert nem ide valo.
Akinek a pedig a Magyar vagy mas nyelv hasznalata vegett nem stabil a game, arra mar irtam egy kis segitseget itt [link] mivel, nem kell semmit kulon hozza installalni, ugyanis a nyelvek benne vannak eredetileg a jatekban.
A kovetkezo kis dolog, volt itt egy kerdes valakitol hogy a 6600GT-hez milyen a legjobb driver. Hat azt tudom mondani nyugott szivvel , hogy a 77.77-es, mivel legalabb 15felet kiprobaltam es 3Dmark-al teszteltem, es ennel kaptam a legmagasabb pontszamot.
Az lehet hogy valamennyire konfiguracio fuggo, es a CPU tipusatol,frekvenciajatol is fuggu. -
eastsider
nagyúr
válasz
parandroid #1 üzenetére
én meg nézem h mér írja h nicns megfelelő jogosultságod
amúgy az SLR mclarennek szinte alapon jobbak az adatai mint a full racepackos EVO-mnak
nemirtam be
[Szerkesztve] -
_stick_
őstag
Első vagyok
Amúgy épp most láttam, a játék reklámját a viasaton.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Előző topik ([link]) betelt, folytatás itt.
Néhány fontos információ (thx to Skipp):
Rendszerkövetelmények:
Windows XP Service Pack 2 (csak 32-bites verzió),
Windows 2000 Service Pack 4
CPU: 1.7 GHz vagy gyorsabb
1GB RAM
8x vagy gyorsabb DVD meghajtó
5,5 GB szabad hely (de inkább több)
Video: DirectX 9.0c kompatibilis
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis
Irányítási eszközök: Billentyűzet, egér, dual gamepad, kormány ( Logitech Rumblepad, Logitech Dual Action, Xbox 360 Wired Controller, Logitech Momo Racing Wheel. Logitech G25 Racing Wheel )
Támogatott chipsetek:
NVIDIA GeForce4 Ti-4200, NVIDIA GeForce4 Ti-4400, NVIDIA GeForce4 Ti-4600, NVIDIA GeForce4 Ti-4800, NVIDIAGeForce FX Series, NVIDIA GeForce 6200, NVIDIA GeForce 6600, NVIDIA GeForce 6800, NVIDIA GeForce 7300, NVIDIA GeForce 7600, NVIDIA GeForce 7800, NVIDIA GeForce 7900
ATI Radeon 8500, ATI Radeon 9000, ATI Radeon 9100, ATI Radeon 9200, ATI Radeon 9500, ATI Radeon 9550, ATI Radeon 9600, ATI Radeon 9700, ATI Radeon 9800, ATI Radeon X300, ATI Radeon X550, ATI Radeon X600, ATI Radeon X700, ATI Radeon X800, ATI Radeon X850, ATI Radeon X1300, ATI Radeon X1600, ATI Radeon X1800, ATI Radeon X1900
Legújabb driverek használata erősen ajánlott.
2 fajta létezik a játékból: sima és Collector's Edition
Amivel a CE többet tud: 3 autó, 6 új verseny, 10 exkluzív matrica szett, 10 speciálisan feltuningolt kocsi, valamint videók, interjúk, érdekességek a játék készítésével kapcsolatban.
OST: [link]
Hasznosabb linkek:
Hivatalos oldal:
Hivatalos oldal: [link]
NFS Planet: [link]
NFS FAQ (magyarul) : [link]
Savegame Selector Tool 1.0 (savegamek cserélgetése, betöltése) és Custom Resolution Launcher v2 (tetszőleges felbontás beállítása): [link]
Ha a játék futtatásával valami gond van, akkor mindenképpen ajánlott átrakni win2000-es kompatibilitási módba, 1.3as patchet felrakni [link], esetleg netről való letiltással próbálkozni. Nem 100%-os megoldás, de az esetek többségében használ.
Ami még nagyon fontos: nem tudjuk honnan lehet letölteni, nem tudunk hozzá serialt, és nem mondjuk meg hogyan lehet crackelni, stb, mert alapelvek - amit tiltunk a fórumban c. rész: [link]
Rekordoldalunk: [link]
További jó játékot mindenkinek,
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest