-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó estét adott egy 2002 és Megan 1.4 16v a fedélzeti komputer miért nem mutatja a napi fogyatást meg ilyeneket és a nyomógombra sem reagál
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #89309696 #76751 üzenetére
Szia! Akkor leiróm mitörtént elvitte komplett vezés cserére az autó ami elötte szépen ment csendes motor jól gyorsult ! Akkor fel hív hogy baj van a főtengely fogaskerék nem oda való mert nincs benne ék azt mondta ezt valaki megmokolta mert nehezen is jőtt le! Ő vesz bele ékest mert a biztos! Az mondta biztos el nyiródott az ék ? Gondoltam mi is van !! Utána más nap hív baj van lett venni a henger fejét mert el van görbülve kipufogó szelep ! Gondoltam hogy fenébe mikor eddig autó szépen ment! Valahogy ősszel rakta a régi szijjal a motor megy de egy henger nem szóval ékes fogaskereket rakott fel használt szijjal ! Az autó úgy szar ahogy van! Kb ennyi röviden!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LamerGyuri #76643 üzenetére
Szia írtam főtengely fogás kerék ügyben tehát nem ékes mi benne van de nem én cseréltem a vezérlést csak megvettem a szettet hozzá a szerelő nem rakja ősszel addig míg nem kerít hozzá ékes fogaskereket az mondja ék nélkül elmozdulhat mi a véleményed?
-
törölt tag
Sziasztok! Volna egy kérdésem Renault mégane 1 vezérmű tengelyen lévő fogaskérék ékes vagy nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- További aktív témák...