Új hozzászólás Aktív témák

  • dareee

    tag

    Sziasztok!

    Úgy néz ki végleg Yettel otthoni 150 mbites netem lesz...tanácsot szeretnék kérni mit tehetek, hogy a p2p alapú programok ne nullázák le a netet ha be vannak nyomva. (munka miatt kell, grafikai munkákat így osztunk meg egymással)
    megvettem a cFosSpeed-et, a kliensbe 1 mbites nethez beállítani a szálakat de egyszerűen ha be van nyomva akkor nem lehet böngészni, streaminget, youtube, semmit, egyik eszközön se (tablet/tv/telefon/laptop/asztali gép)...jelenleg a 10mbites vodafone netemmel tudok normálisan dolgozni és netezni is egyszerre, de a yettel mobil előfizetéses netemmel is simán megy minden, csak az 100 gb korlátos.

    Megy amúgy a letöltés, 6-8 megával is tölt, csak semmi más nem működik közben, még ha a letöltést leállítom akkor se, általában egy router restart is kell olyankor, hogy lehessen újra normálisan tv-ni/netezni.

    Rendeljek egy HUAWEI B818 4G routert, vagy vegyek egy normális routert az alap Alcatel mellé? Esetleg lehetne valamit routeren állítani? Vagy ez esélytelen, és várjam az 5G, hátha kiépül :DDD

    Köszönöm szépen a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

    Intel Core i5-10400F, Kingston 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, GeForce GTX 1650 Super, Samsung 860 EVO

Új hozzászólás Aktív témák